Opiskelijatöihin.fi

Kuopion Elämyspalvelut Oy

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 23.2.2024

Työn luonne
Harjoittelu

Työn kesto
1 - 3 kk

Työ alkaa
Toukokuu 2024

Palkkaus
500€/kk

Haku päättyy
23.2.2024

Työpaikan lähiosoite
Väinölänniemi 26 70100, Kuopio

Lisätietoja antaa
Allu Koskinen, 050 359 3990

Harjoittelija

Työtehtävän kuvaus
Real Albert Promotion etsii innovatiivista ja palvelualtista työharjoittelijaa kesäkaudelle 2024.

Työharjoittelussa työtehtävät räätälöidään harjoittelijan osaamisen ja mielenkiinnon mukaan. Harjoittelun pääpaino on Cafe Väinön ja Cafe Sillan Alla toimintoihin osallistuminen. Cafe Väinö toimii Väinölänniemen uimarannan kupeessa. Väinöllä on anniskeluoikeudet, ja siellä myydään mm. jäätelöä, virvokkeita, karkkeja ja pikkusuolaista. Suuressa roolissa kahvilan yhteydessä on vuokraustoimintaa (uimaleluja, pelejä). Cafe Väinön yhteydessä on myös tapahtumia. Cafe Sillan Alla on Saaristokaupungissa. Siellä on myös erilaisia tapahtumia kesän mittaan ja näiden tapahtumajärjestelyt kuuluvat myös työnkuvaan.

Lisäksi harjoittelijan työnkuvaan kuuluu monipuolisesti muut Real Albert Promotionin elämys- ja tapahtumatoimintaan liittyvät työtehtävät (Kuopion Kuplafutis, Kuopion Saunalautta, Kuopion Limusiini) .

Harjoittelijana pääset työskentelemään myös Osuma Weekend, Tahko Juhannus sekä Kuopiorock- festivaaleilla sekä erilaisten yritystapahtumien parissa.

Harjoittelijalta toivoimme reipasta asennetta, täsmällisyyttä ja hyvää otetta käytännön tehtävien suhteen sekä intoa kehittää osaamistaan.

Harjoittelu sopii osaksi esimerkiksi restonomin tai kulttuurituottajan opintoja. Harjoittelun kesto on noin 3 kuukautta (touko-heinäkuu).

Harjoittelusta maksetaan korvaus 500 €/kk.

Lähetä hakemus ja CV 28.2.2024 mennessä osoitteeseen info@realalbertpromotion.fi
Www

https://realalbertpromotion.fi/

Jaa ilmoitus