Opiskelijatöihin.fi

Demande Oy

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 26.11.2023

Työn luonne
Osa-aikatyö

Työn kesto
Alle 11 pv

Työ alkaa
1.12.2023

Palkkaus
14€/h (sis. 9% lomakorvaus) tai laskuttavana tekijänä 18,20€/h + alv

Haku päättyy
26.11.2023

Työpaikan lähiosoite
Topeliuksenkatu 3a, A2 00260, Helsinki

Lisätietoja antaa
Sonja Siekkinen, 0401897189

Brändiedustaja Tahkolle

Työtehtävän kuvaus Oletko sinä seuraava brändiedustaja alkoholialalla toimivalle asiakkaallemme shottipromootioiden pariin Tahkolle?

Työtehtävissäsi brändiedustajana toimit brändin kasvoina kiertävän anniskelumyynnin parissa yökerhossa asiakasrajapinnassa. Jotta hommasta saadaan vieläkin hauskempaa, keikat tehdään yhdessä parin kanssa!

Haemme nyt ulospäinsuuntautunutta, aktiivista sekä joustavaa huipputekijää. Aikaisempi promootiokokemus sekä kokemus alkoholituotteiden parissa työskentelystä on ehdottomasti plussaa, mutta ei ehdotonta. Tärkeintä näissä hommissa on tietenkin positiivinen ja oma-aloitteinen asenne! Keikan luonteen vuoksi edellytämme hakijalta täysi-ikäisyyttä.

Keikkojen ajankohta sijoittuu 1. ja 2.12. sekä 8. ja 9.12. Alustava työaika keikoilla on klo 22:00-03.00.


Tehtäviin valituille järjestetään virtuaalinen tuotekoulutus ennen ensimmäisiä vuoroja, joten jokainen tiimiläinen saa varmasti kattavan perehdytyksen edustustehtäviä varten. Koulutuksen ajankohta sovitaan erikseen.

Palkkaus on tuntiperusteinen, ja tuntipalkka on 14€/h sis. 9% lomakorvauksen. Työt voi tehdä myös laskuttavana tekijänä 18,20€/h +alv. Lisäksi työntekijöille maksetaan puolipäiväraha kustakin päivästä.

Keikalle matkustetaan yhteisellä kyydillä työparin kanssa.

Oletko sinä etsimämme asiakaspalvelusta ja kohtaamisista nauttiva timanttinen tekijä?

Mahtavaa, laitathan siis hakemuksen mahdollisimman pian tulemaan sähköpostitse otsikolla "Brändiedustaja Tahkolle" osoitteeseen info@demande.fi

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

---

Demande on Suomen timanttisin kohtaamisten ja myynninedistämisen henkilöstövuokrausyhtiö. Kivijalkamme on tapahtuma-alalla yhtenä Suomen suurimmista tapahtuma-alan henkilöstövuokrausyrityksistä ja onneksemme olemme päässeet laajentamaan toimintaamme myös mm. ravintola-alalle, varastointiin ja logistiikkaan sekä erilaisiin asiakaspalvelun ja myynninedistämisen tehtäviin. Listoillamme rokkaa jo lähes 2000 työntekijää ympäri Suomen.

Oli kyse kuluttaja- tai yritysasiakkaista, kysymys on aina ihmisten kohtaamisesta. Me tiedämme, miten kohtaamisista tehdään ikimuistoisia! Emme tee liukuhihnatyötä, vaan jokainen ihminen, brändi ja kohtaaminen on erilainen. Meillä arvostetaan uskallusta tehdä, oppia ja olla rohkeasti oma itsensä.
Www

https://www.demande.fi/

Jaa ilmoitus