Opiskelijatöihin.fi

Satakunnan hyvinvointialue

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Sopimuksen mukaan

Palkkaus
2740

Haku päättyy
4.12.2024

Työpaikan lähiosoite
Pohjoisranta 11 28100, Pori

Lisätietoja antaa
Päivi Viinamäki paivi.viinamaki@sata.fi, 044 701 3412

Suuhygienisti, Pori

Työtehtävän kuvaus Haemme suuhygienistiä vakinaiseen toimeen Satakunnan hyvinvointialueen Läntiselle palveluryhmälle (Pori, Ulvila, Noormarkku ja Luvia). Meillä sinua odottavat monipuoliset suuhygienistin työtehtävät perusvastaanotolla ja monihuonetoimintamalli Kehrässä.

Suuhygienistin ensisijainen toimipiste sijaitsee Porissa. Käytössämme on Lifecare-potilastietojärjestelmä. Monipuolinen tehtäväkenttä, nuorekas työyhteisö sekä kehitykseen kannustava työilmapiiri antavat erinomaiset mahdollisuudet ammatissa viihtymiseen.

Kelpoisuusvaatimuksena on suuhygienistin tutkinto tai vastaava aikaisempi tutkinto ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain mukainen laillistus. Edellytämme hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle liikunta, kulttuuri- ja hyvinvointiedun sekä maksuttoman kuntosalin Raumalla, Harjavallassa, Porissa ja Ulvilassa. Meillä on laajennettu työterveyshuolto ja kattava sisäinen koulutustarjonta.

Palvelusuhteen ehdot määräytyvät HYVTES-sopimuksen mukaisesti. Varsinaiseen palkkaan kuuluu myös työkokemuslisä.

Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Valitulla tulee olla voimassa oleva tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukainen rokotesuoja.

Haastattelut järjestetään hakuajan päätyttyä ja valituksi tulleen on mahdollista vaikuttaa työn aloitusajankohtaan.

Hakemus lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry - järjestelmän kautta. Ilmoitus ja hakuohjeet löytyvät kokonaisuudessaan osoitteesta www.sata.fi/rekry. Alkuperäiset tutkintotodistukset tarkastetaan haastateltavilta.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita:
Rekrytointipalvelut puh. 044 707 6979 tai 044 403 2604 tai rekrytointi@sata.fi
Www

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/suuhygienisti-lantinen-palveluryhma-sat-05-380-23/

Jaa ilmoitus