Opiskelijatöihin.fi

Folka henkilöstöpalvelut

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 1.10.2023

Työn luonne
Harjoittelu

Työn kesto
3 - 6 kk

Työ alkaa
Sopimuksen mukaan syksyllä 2023

Palkkaus
Harjoitteluaika on palkaton. Aktiivisella ja aikaansaavalla hr-assistentilla on mahdollisuus työllistyä harjoittelun jälkeen palkalliseen työsuhteeseen.

Haku päättyy
1.10.2023

Työpaikan lähiosoite
Puijonkatu 27 70100, Kuopio

Lisätietoja antaa
Leevi Rantalainen 04578817711

HR-assistentti korkeakouluharjoitteluun

Työtehtävän kuvaus Etsitkö opintoihisi sopivaa harjoittelupaikkaa HR-tehtävistä? Haluaisitko päästä osaksi mukavaa ja innostunutta työyhteisöä?

 

Etsimme nyt HR-ASSISTENTTIA määräaikaiseen korkeakouluharjoitteluun Kuopion toimistollemme. Tehtävässä on myös etätyömahdollisuus. Toivomme, että pystyisit sitoutumaan vähintään kolmen kuukauden ajaksi. Aktiivisella ja aikaansaavalla hr-assistentilla on mahdollisuus työllistyä harjoittelun jälkeen palkalliseen työsuhteeseen. Huomioithan, että harjoitteluaika on palkaton.

Työmme koostuu osaavien ja oikeiden henkilöiden löytämisestä asiakkaillemme, lyhyiksi ja pidemmiksi työjaksoiksi. Meillä pääset perehtymään henkilöstöpalvelualan monipuolisiin tehtäviin. HR-assistenttina olet tärkeässä osassa henkilöstövuokraustoimintaa ja pääset työskentelemään henkilöstökonsulttiemme apuna rekrytoinnin ja henkilöstöhallinnon monimuotoisissa tehtävissä. Työnkuvasi sisältää muun muassa yhteydenpitoa Folkan vuokratyöntekijöihin, työvuorojen buukkausta, rekrytointiprosessin eri työvaiheita sekä yleisiä toimistotehtäviä. Työt sijoittuvat arkipäiviin klo 08.00–16.00 väliselle ajalle. 

Ihanteellinen tausta tehtävään on, mikäli sinulta löytyy HR-, myynti tai asiakaspalvelutehtäviin pohjautuvaa koulutusta ja mahdollista työkokemusta. Tärkeää on, että pidät ihmisten kanssa työskentelystä, olet sosiaalinen ja helposti lähestyttävä persoona. Toivomme, että sinulta löytyy myös kykyä hoitaa asioita itsenäisesti ja tehokkaasti välillä hektisessäkin työympäristössämme.   

  

Tarjoamme sinulle:

- Monipuoliset ja räätälöitävät työtehtävät

- Ammattitaitoisen HR-tiimin tuen

- Mahdollisuuden rakentaa tuleva työpaikka / -ura HR-alallaFolkalla annamme sinulle sopivasti vapautta ja vastuuta. Meillä on mahdollista tehdä töitä joustavasti etänä. Työskentelemme suurella sydämellä ja haluamme hoitaa asiat nopeasti sekä laadukkaasti. Sinulla on kollegoita auttamassa ympäri Suomen ja tukemassa työarjessa HR:ssä, myynnissä ja markkinoinnissa.

Haluamme olla sinulle työelämäsi luotettavin, monipuolisin ja motivoivin työyhteisö ja rakentaa myös sinun työelämästäsi omannäköisesi. Käytämme päivittäisessä työssämme We Care- varhaisen välittämisen mallia, jolla varmistamme henkilöstömme jatkuvan hyvinvoinnin.

Täytä hakemuksesi alla olevan linkin kautta. Hakuaika päättyy 1.10.2023. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla. Emme valitettavasti huomioi sähköpostitse tulleita hakemuksia, joten käytäthän vain tässä ilmoituksessa mainittuja hakutapoja. Linkki viralliseen ilmoitukseen: http://folka.likeit.fi/advert/82815013.Lisätietoja työstä antaa:

Leevi Rantalainen, HR-konsultti

045 7881 7711 (ma-pe 8-16)

leevi.rantalainen@folka.fi

 

Folka (Otiga Finland Oy) on osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Olemme toimineet Suomessa aiemmin nimillä Personalhuset ja Aalto Henkilöstöpalvelut. Työllistämme päivittäin yli 700 vuokratyöntekijää ympäri Suomen ja täytämme 100 rekrytointitoimeksiantoa vuosittain. Olemme luottokumppani työelämän eri vaiheissa jokaiselle asiakkaallemme ja työntekijällemme, ja juuri sitä pidämme suuressa arvossa. Olemme suoria, sanamme mittaisia ja teemme aina sen minkä lupaamme. 

 

Folka – Yhdessä työelämässä.
Www

https://www.folka.fi/fi/etusivu

Jaa ilmoitus