Opiskelijatöihin.fi

ATA-Henkilöstöpalvelut Oy

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 30.9.2023

Työn luonne
Osa-aikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Sovitusti syyskuun aikana

Palkkaus
11,19€/h + vuorolisät

Haku päättyy
30.9.2023

Työpaikan lähiosoite
Kiekkotie 4 70200, Kuopio

Lisätietoja antaa
Henna Rönkä, henna.ronka@ammattitaitoa.fi, p.044 343 1201

Osa-aikainen asiakaspalvelija

Työtehtävän kuvaus Kyytilinja Oy tuottaa laadukkaita tilaustenvälitys- ja maksuliikennepalveluja yksityis- ja yritysasiakkaiden sekä autoilijoiden tarpeisiin.

Välityskeskuksessa asiakaspalvelu on saapuviin puheluihin vastaamista, taksitilausten käsittelyä sekä opastamista ja neuvontaa. Hyvä asiakaspalvelu vaatii iloisuutta, nopeita hoksottimia, napakkuutta ja välittömyyttä.

Työssä pääset hoitamaan asiakkaiden tilauksia. Yksityisasiakkaiden lisäksi keskukseen soittavat terveydenhuollon edustajat sairaaloista, terveysasemilta ja hoivakodeista. Kaikki puhelut ovat saapuvia puheluita, eikä työ sisällä ollenkaan minkäänlaista myyntityötä.

Tässä työssä viikonpäivät eivät ole veljiä keskenään eli viikonpäivien välillä voi olla toisinaan merkittävääkin eroa puhelumäärissä, kiireellisyydessä sekä sisällöissä. Työ on monipuolista kolmivuorotyötä.

Työ on toimisto- ja näyttöpäätetyötä. Työvälineinä sinulla on työpisteelläsi kuulokkeet, tietokone ja työssä käytettävät asiakastieto-, kartta- ja ajojärjestelmät. Toimistolla on hyvä työilmapiiri, ja työyhteisöön kuuluu tällä hetkellä kymmenen osaavaa ja toisiaan tukevaa työntekijää. 

Mitä työssä pärjääminen vaatii ja minkälaisia ihmisiä etsimme?

Asiakaspalveluhenkilön työssä kaikesta yleissivistävästä koulutustaustasta on hyötyä, mutta eniten työ vaatii reilua työn tekemisen otetta ja valmiutta kohdata asiakkaat puhelimessa. Jos pidät ihmisten opastamisesta ja auttamisesta, olet jo pitkällä. Puheluita tulee toisinaan paljon ja välillä vastaan tulee myös ongelmanratkaisukykyä vaativia selvitystöitä. Tällöin ripeys ja hyvä paineensietokyky ovat avuksi. Työ sisältää sekä vaihtelevia tilanteita että tiettyä toisteisuutta. Onneksi tässä työssä ei tarvitse luureja ja töitä kantaa kotiin.

Työssä vaaditaan hyvää suomen kielen taitoa. Asiakkaat saattavat puhua toisinaan vahvallakin murteella, joten murteitten ymmärtäminen on selvästi eduksi. 

Kaikki aikaisempi työkokemus on luonnollisesti eduksi, mutta mikäli sinulla sattuu olemaan aikaisempaa työkokemusta puhelintyöskentelystä ja asiakaspalvelusta, on siitä etua.

Maksamme autoliikennealojen toimihenkilöiden TES:n perustuvan tuntipalkan lisäksi kehittymisen mukaan kertyvän henkilökohtaisen osaamislisän sekä vuorolisät. Perustuntipalkka on alkaen 11,19€/h. 

Tarjoamme toistaiseksi voimassa olevaa 0-40h/vko -sopimusta. Työt saa hyvin aikataulutettua esimerkiksi opiskelujen oheen. Töitä tehdään 3-vuorossa, vahvistusta tarvitaan erityisesti ilta- ja viikonloppuvuoroihin. Eduksi katsotaan mahdollisuus tehdä toisinaan myös arkipäivävuoroa. Tarjoamme työtä hyvässä porukassa, laadukkaan ja perusteellisen perehdytyksen sekä yleislääkäritason työterveyshuollon työsuhteen alusta lukien. Työpaikka sijaitsee Kuopion Puijonlaaksossa.
Www

https://ats.talentadore.com/apply/osa-aikainen-asiakaspalveluhenkilo-kyytilinja-oy/m2rq9A

Jaa ilmoitus