Opiskelijatöihin.fi

ATA-Henkilöstöpalvelut Oy

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 20.9.2023

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
11 pv - 1 kk

Työ alkaa
Viikko 38 tai 39

Palkkaus
Alkaen 13,19€/h + lisät

Haku päättyy
20.9.2023

Työpaikan lähiosoite
Lukkokuja 6 70420, Kuopio

Lisätietoja antaa
Janne-Pekka Pesonen, 044 4914 588

Seisakkityöntekijä

Työtehtävän kuvaus Seisakkitöissä työnkuva on monipuolinen: voit joko toimia huollon- ja teollisen puhtaanapidon hommissa, luukkuvahtina, liikenteenohjaajana tai telineasennuksen tehtävissä. Luukkuvahdeiksi työllistyvät suorittavat luukkuvahtikoulutuksen osana perehdytystä. Olet osa KipaJykän seisakkiporukkaa. Työkohteisiin kuljetaan KipaJykän autoilla, joten omaa autoa et välttämättä tarvitse.

Seisakkityöt Mondilla Sorsasalossa aloitetaan 2.10.2023, mutta perehdytysjaksolla aloitetaan jo syyskuun loppupuolella. Tänä syksynä seisakin kesto on neljä (4) viikkoa, kestäen sunnuntaille 29.10.2023. Seisakkitöissä päivien pituus vaihtelee 8-12 h välissä kohteesta riippuen ja yötyötäkin on tarjolla.

Millaisia työntekijöitä KipaJykä etsii?

Fyysiseen työhön pystyviä, hyvällä asenteella ja positiivisella otteella varustettuja kavereita, joilla työkalut pysyvät käsissä. Asenne ja motivaatio ovat keskeisessä roolissa. Työturvallisuus on erityisen tärkeää teollisuusympäristössä, joten huolellinen ja luotettava luonne tulisi löytyä.

Kaikki aikaisempi kokemus rakentamisen tai teollisuuden parista lasketaan eduksesi, mutta ei ole välttämätöntä.

Toivomme, että Sinulta löytyy työturvallisuus- ja tulityökortit. Tarvittaessa nämä myös Sinulle koulutetaan. Työssä menestyminen edellyttää täysi-ikäisyyttä ja sujuvaa suomen kielen osaamista.

Palkkaus

Työtehtävistä maksettava palkka alkaen 13,19 €/h. Ansiotasoa nostavat prosenttikorvaukset ja palkanlisät. Noudatamme rakennusalan työehtosopimusta. Palkanmaksupäivät ovat kahdesti kuussa, 15. ja kuun viimeinen päivä.

Aloitus ja käytännön asiat

Työsuhde on määräaikainen seisakin ajalle, tarkempi aloituspäivä sovitaan kanssasi syyskuun loppupuolelle.Työsuhdetta on mahdollista jatkaa pidempään muissa KipaJykän töissä, mikäli tilanne puolin ja toisin sen sallii.

Työntekijät varustetaan laadukkailla ja asianmukaisilla varusteilla. Työterveyshuolto on järjestetty Lääkärikeskus Mehiläisessä ja on käytössäsi ensimmäisestä työpäivästä alkaen.

Työsuhde solmitaan valitun henkilön ja KipaJykän rekrytointikumppani ATA-Henkilöstöpalvelut Oy:n välille.
Www

https://ats.talentadore.com/apply/seisakkityontekijat-kipajyka-oy/ZN15eL

Jaa ilmoitus