Opiskelijatöihin.fi

StaffMill Oy

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 20.9.2023

Työn luonne
Harjoittelu

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Sopimuksen mukaan

Palkkaus
Sopimuspalkka

Haku päättyy
20.9.2023

Työpaikan lähiosoite
Snellmaninkatu 13 70100, Kuopio

Lisätietoja antaa
Anna Törrönen / 044 323 7003

HR-assistentti / asiakaspalvelu

Työtehtävän kuvaus StaffMill (https://www.staffmill.fi/henkilostovuokraus/) etsii HR-assistenttia tiiminsä vahvistukseksi Kuopioon. Pidemmällä aikajänteellä (tai heti) työ on ensisijassa sopivalle osaajalle kokoaikainen ja vakituinen - voi kuitenkin opintojesi mukaan alkaa esim. palkallisella harjoittelulla ja/ tai osa-aikaisella työskentelyllä. Tule mukaan tärkeään rooliin varmistamaan toimeksiantojemme sekä henkilöstöpalveluiden laadukkuus!

Tehtäväkuvaus:
HR-assistentin tehtäviin kuuluu yritys- ja henkilöasiakkaiden asiakaspalvelu sekä yhteydenotot. Toimistollamme pääset myös tekemään monipuolisia työtehtäviä yleisesti liittyen henkilöstöpalveluihin, kuten työpaikkailmoitusten avaaminen. Työssä menestyminen edellyttää reipasta ja omatoimista otetta tekemiseen sekä intohimoa ihmisläheiseen työhön. Ei ehdotonta koulutustaustavaadetta, sillä tarjoamme kattavan perehdytyksen tehtävään.

Odotamme sinulta:
- reipasta ja omatoimista otetta työhön
- innostusta ihmisläheiseen työhön
- hyviä vuorovaikutustaitoja ja perus englannin kielitaitoa
- kykyä toimia tiimissä ja itsenäisesti

Tarjoamme sinulle:
- kokoaikaisen ja vakituisen työn
- ammattitaitoisen tiimin tuen ja kannustavan työympäristön
- mahdollisuuden kehittyä henkilöstöpalvelualan ammattilaiseksi

Paikka täytetään heti sopivan osaajan löytyessä, joten lähetä hakemuksesi ja kerro itsestäsi pian! Lisätietoja saat Annalta numerosta 044 323 7003.

Meistä
StaffMill Oy on henkilöstövuokrausyritys, jonka erityisosaamista ovat kohdennetut asiantuntijarekrytoinnit sekä joustavat henkilöstöpalvelut / henkilöstövuokraus. Toimimme valtakunnallisesti: toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Kuopiossa, Jyväskylässä, Varkaudessa ja Joensuussa. Henkilöasiakkaillemme olemme luotettava työnantaja, joka hoitaa rekrytoinnit ja henkilöstövuokrauksen vastuullisesti. Yritysasiakkaillemme puolestaan annamme vapauden keskittyä tuloksiin: hoidamme osaltamme joustavat henkilöstöratkaisut. Olemme henkilöstöpalvelualan HELA ry:n rekisteröity jäsenyritys ja työsuhteissamme noudatetaan aina alan tyypillisiä toimintamalleja sekä työehtosopimuksia.
Www

https://www.staffmill.fi

Jaa ilmoitus