Opiskelijatöihin.fi

Norlandia Päiväkodit Oy

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 30.9.2023

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Sopimuksen mukaan

Palkkaus
TES

Haku päättyy
30.9.2023

Työpaikan lähiosoite
Honkarannantie 3 71850 , Siilinjärvi

Lisätietoja antaa
Päiväkodin johtaja Tuulia Hämäläiseltä osoitteesta tuulia.hamalainen@norlandia.com

Varhaiskasvatuksen opettaja, Norlandia Poukama

Työtehtävän kuvaus Haemme Norlandia Poukaman iloiseen joukkoon varhaiskasvatuksen opettajaa vakituiseen työsuhteeseen alle 3 -vuotiaiden ryhmään!

Luontopainotteinen päiväkoti Norlandia Poukama sijaitsee veden ja metsän äärellä Leppäkaarteessa. Luontopäiväkotina meille on tärkeää lapsen positiivisen luontosuhteen kehittymisen tukeminen ja kestävään kehitykseen ohjaaminen.

Onko lasten ja perheiden parissa tehtävä työ sinun juttusi? Oletko utelias ja seikkailunhaluinen? Oletko aina halunnut viettää työpäiväsi ulkoilen, liikkuen ja luontoa yhdessä lasten kanssa ihaillen? Oletko innokas oppija ja halukas kehittämään osaamistasi? Jos vastasit yllä oleviin kysymyksiin kyllä, olet etsimämme huipputyyppi ja haluamme sinut mukaan joukkoomme!

Varhaiskasvatuksen opettajana työskentelet oman työtiimisi pedagogisena johtajana vastaten laadukkaan pedagogiikan toteutumista. Tuet ja edistät lasten kehitystä, kasvua sekä oppimista. Hallitset sujuvasti varhaiskasvatussuunnitelmien sisällöt ja toteutat niitä käytännön työssäsi. Olet arvojemme mukaisesti aktiivinen, osaava, tavoitteellinen ja työyhteisöäsi kunnioittava. Omaat rauhallisuutta hoitaa haastaviakin tilanteita ja palon innostua tavoitteellisesta varhaiskasvatuksesta. Haluat kehittää ammattitaitoasi ja olla mukana rakentamassa Norlandia Päiväkodeista Suomen parasta varhaiskasvatuksen työpaikkaa.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkintoa, johon sisältyy varhaiskasvatuksen opettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto, johon sisältyvät varhaiskasvatuksen ja sosiaalipedagogiikan opinnot. Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain (504/2002) mukainen selvitys rikosrekisteristä.

Norlandiassa pääset osaksi ammattitaitoista, osaavaa ja innostunutta työyhteisöä. Kuuntelemme ihmisiämme ja tarjoamme mahdollisuuksia kehittyä ja kasvaa. Käytössäsi on laaja yksityinen työterveyshuolto, edullinen työpaikkaruokailu sekä liikunta- ja kulttuurisetelit.

Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan. Jos jokin asia jäi vielä mietityttämään sinua, voit kysyä lisätietoa tehtävästä tai meistä Päiväkodin johtaja Tuulia Hämäläiseltä osoitteesta tuulia.hamalainen@norlandia.com

Mikäli jaat innostuksemme laadukkaaseen varhaiskasvatukseen lähetä hakemuksesi! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Norlandia Päiväkodit on valtakunnallinen varhaiskasvatukseen erikoistunut yritys. Olemme toteuttaneet laadukasta varhaiskasvatusta vuodesta 1994. Vuonna 2014 liityimme osaksi kansainvälistä Norlandia Preschool perhettä, johon kuuluu päiväkoteja pohjoismaissa sekä Hollannissa, Puolassa ja Saksassa. Vuosien varrella olemme kasvaneet ja toimimmekin nykyään yli 40 kunnassa ja meillä on 87 yksikköä. Työllistämme yli 1000 varhaiskasvatuksen ammattilaista. Vastuullamme on yli 4500 lapsen hoito, leikki ja varhaiskasvatus.
Www

https://ura.norlandiapaivakodit.fi/jobs/3089054-varhaiskasvatuksen-opettaja-norlandia-poukama

Jaa ilmoitus