Opiskelijatöihin.fi

Kuopion Kaupunkikeskustan Kehittämisyhdistys ry

Työn luonne
Harjoittelu

Työn kesto
1 - 3 kk

Työ alkaa
Sopimuksen mukaan, viimeistään joulukuun alussa

Palkkaus
Lähetä palkkiotoiveesi hakemuksen yhteydessä

Haku päättyy
30.11.2023

Työpaikan lähiosoite
Puijonkatu 19 A 70100, Kuopio

Lisätietoja antaa
Tilla Martikainen, p. 050 360 8973

Tapahtuma- ja markkinointiharjoittelija

Työtehtävän kuvaus Haemme vähintään kahta tapahtuma- ja markkinointiharjoittelijaa Kuopion torin talvitapahtumiin.

Haemme harjoittelijaa avuksemme Kuopion joulukauden avajaisten, Joulutorin sekä mahdollisesti Tammimarkkinoiden järjestelyihin. Harjoittelu pitää sisällään osallistumista mm. tapahtumien valmisteluun, käytännön toteutukseen rakennus- ja purkutöineen, tapahtuman asiakaspalvelu- ja myyntitoimintaan sekä sisällöntuotantoon (kuva, teksti, video).

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen harjoittelupaikan kivassa tiimissä, jossa jokainen päivä on erilainen – meillä pääset oppimaan uutta ja saat haasteita ja vastuuta oman osaamisesi ja kiinnostuksen kohteidesi mukaan.

Haemme joukkoomme aktiivista ja reipasta tekijää, joka on oma-aloitteinen, joustava ja valmis osallistumaan monenlaisiin tehtäviin. Aiempi kokemus asiakaspalvelu- ja myyntitehtävistä on eduksi.

Harjoittelujakson kesto voi olla tilanteestasi riippuen 1-3kk, alkaen viimeistään joulukuun alussa. Harjoittelu soveltuu esimerkiksi ravintola- ja matkailualan tai liiketalouden opiskelijalle. Harjoitteluun on mahdollista yhdistää myös erilaisia projektikokonaisuuksia ja/tai opinnäytetöitä.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, tietoa aiemmasta työkokemuksestasi sekä palkkiotoiveesi meille osoitteeseen tilla.martikainen@kuopionkeskus.fi

Harjoittelupaikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.
Www

https://www.ilovekuopio.fi

Jaa ilmoitus