Opiskelijatöihin.fi

Wellness Center Savonia

Työn luonne
Harjoittelu

Työn kesto
3 - 6 kk

Työ alkaa
loka / joulu / tammikuu

Palkkaus
Harjoittelu on palkallinen

Haku päättyy
31.1.2024

Työpaikan lähiosoite
Microkatu 1 70201, Kuopio

Lisätietoja antaa
Salla Lommi 044 785 6668 ja Sanna Hukkanen 044 785 6043

Harjoittelija (Wellness Centerin arkiesihenkilö)

Työtehtävän kuvaus Mahdolliset harjoitteluajankohdat
3kk harjoittelut: loka-marras-joulu ja joulu-tammi-helmi
5kk harjoittelut: loka-helmikuu ja tammi-toukokuu

Wellness Center palkkaa maksimissaan 3 harjoittelijaa vuodesssa. Harjoittelijat valitaan haastattelun kautta. Työtä on mahdollista tehdä osittain etätyönä, mutta vaatii myös paljon läsnäoloa kampuksella.

Pääasialliset tehtävät työsuhteessa on on auttaa ja neuvoa Wellness Centerillä sote-alan perusharjoittelussa olevia 3 vuoden opiskelijoita ja toimia heidän harjoittelun arkiesihenkilönä. Lisäksi arkiesihenkilö toimii palvelukoordinaattoreiden oikeana kätenä harjoitteluun liittyvissä järjestelyissä ja toimissa. Harjoittelija pääsee kehittämään Wellness Centerin toimintaympäristöä ja liiketoimintaan liittyviä palveluita sekä vastaamaan osittain palveluiden mainonnasta ja markkinoinnista. Harjoitteluympäristössä on myös kansainvälisiä opiskeljoita.

Wellness Center tarjoaa itsenäisen ja joustavan työympäristön, jonka tekijä muokkaa näköisekseen. Harjoittelijlta vaaditaan hyviä sosiaalisia taitoja ja reipasta sekä itsenäistä työasennetta. Harjoittelijalta odotetaan aktiivista markkinointi- ja yritysmyyntiotetta sekä palveluasennetta.

Muut työnantajan määräämät tehtävät: Harjoittelija tekee Wellness Centerin suunnittelijan osoittamia tehtäviä tarpeen mukaisesti ja suunnittelee aktiivisesti omaa toimintaa.
Www

https://wellnesscenter.savonia.fi/

Jaa ilmoitus