Opiskelijatöihin.fi

One1 Oy

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 7.6.2023

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Sopimuksen mukaan

Palkkaus

Haku päättyy
7.6.2023

Työpaikan lähiosoite
Salomonkatu 17 B / aTalent 00100, Helsinki

Lisätietoja antaa
Kati Hautakoski/ aTalent (+358 50 552 0419)

One1 Oy: Myyntipäällikkö

Työtehtävän kuvaus Työsopimuksen tyyppi: vakituinen, kokoaikainen
Sijainti: Lahti, Hämeenlinna, etätyö
Haku-DL: 07.06.2023

Kokonaisvaltaisia energiaratkaisuja tarjoava One1 Oy etsii B2B-ratkaisumyynnin pariin myyntipäällikköä osaksi parinkymmenen hengen asiantuntijaorganisaatiotaan. Tehtävä sisältää sekä uusasiakashankintaa että asiakkuuksien hoitoa ja kehittämistä.

Myyntipäällikkönä myyt kiinteistöjen energiaratkaisuja, joissa usein yhdistyy lämmitystavan muutokset ja muu kiinteistötekniikan uusiminen. Myyntisalkussasi on myös laajemmat alue-energiatoteutukset. One1:n ehdoton kilpailuvaltti markkinalla on teknologiariippumattomien kokonaisratkaisujen tarjoaminen asiakkaan tarpeisiin - projekteina tai elinkaaripalveluina. Siten konsultatiivinen asiakkaan tarpeen kartoitus on tehtävässä keskiössä, ja pääset käsiksi monipuolisesti erilaisiin ja erikokoisiin hankkeisiin. Tarvekartoituksen pohjalta valmistelet tarjouksia yhdessä energiaratkaisujen asiantuntijoiden kanssa, miettien sopivinta ratkaisua ja sen hinnoittelua. Asiakkaana ovat tyypillisesti isommat julkiset tai yksityiset kiinteistönomistajat, ja myyntiprosessit ovat pitkäjänteisiä.

Tehtävään ideaalilla henkilöllä on vahva B2B-ratkaisumyynnin kokemus kiinteistöjen energiaratkaisujen parista. Energiaratkaisujen vahvaa substanssiosaamista tärkeämpää on kuitenkin pitkäjänteisen konsultatiivisen myynnin ja tarjousprosessien osaaminen toimialasta riippumatta. Ylipäätään teknisesti harjaantunut, ulospäinsuuntautunut ja aktiivinen ratkaisumyyjä voidaan perehdyttää One1 ratkaisuihin ja toimintaympäristöön.

Lähtökohtaisena työskentelysijaintina on Lahti tai Hämeenlinna, joissa One1:llä on toimistot. Työ on kuitenkin liikkuvaa asiakaskohteissa Etelä- ja Keski-Suomen alueella, ja oma työskentelypaikka voi myös olla osittain etänä.

Hakijalta odotetaan:
- Usean vuoden kokemusta B2B-ratkaisumyynnistä, mieluiten kiinteistö- ja energiaratkaisuihin liittyen
- Teknistä ymmärrystä ja kiinnostusta energiaratkaisuihin
- Kaupallista ymmärrystä sekä kokemusta kannattavuus- ja hinnoittelulaskennasta
- MS Office-taitoja sekä kykyä omaksua uusia järjestelmiä
- Vahvoja vuorovaikutustaitoja sekä hyvää suomen kielen osaamista – englannin ja ruotsin kielen taito katsotaan eduksi

One1 tarjoaa sinulle:
- Mahdollisuuden liittyä kasvavaan ja vastuulliseen yhtiöön, joka edistää kiinteistöjen ja teollisuuden energiatehokkuutta sekä uusiutuvan energian mahdollisuuksia.
- Työtehtävän, jossa pääset esittämään aidosti asiakkaan tarpeita tukevia ratkaisuehdotuksia teknologiariippumattomasti.
- Mukavan ja tiivistä yhteistyötä tekevän työyhteisön, jossa on tekemisen meininkiä ja draivia, vaikka maantieteellisesti saatetaan olla eri osoitteissa.
- Toimistot Hämeenlinnassa ja Lahdessa sekä vapauden järjestää omaa työtäsi sijainnin osalta, sovittujen myynti- ja tiimitapaamisten puitteissa.

Kiinnostuitko? Lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään 07.06.2023 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa:https://emp.jobylon.com/applications/jobs/186335/create/. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme One1:n palvelukseen.
Tehtävää ja hakuprosessia koskeviin kysymyksiin vastaa rekrytointipäällikkö Kati Hautakoski (kati.hautakoski(at)atalent.fi, +358 50 552 0419).

Yrityskuvaus
One1 Oy on energiapalveluiden luottokumppani, jonka toimintaa ohjaavat avoimuus, ammattitaito ja vuosien tietotaito. Yritys tarjoaa kattavat ja oikea-aikaiset palvelut järkevien energiainvestointien ja remonttien toteutuksiin. One1 Oy ei ole teknologiasidonnainen toimija, vaan ratkaisusuuntautunut kokonaistoteuttaja, joka palvelee pitkäaikaisena kumppanina tarjoten palvelut suunnittelusta ylläpitoon asti. Nykyisinä omistajina ovat Lahti Energia ja Pori Energia tasaosuuksin. Omistusrakenteen ansiosta One1 Oy:llä on vahvat hartiat toimia energiapalvelumarkkinoilla tarjoten myös elinkaaripalveluiden rahoittamisen.
Www

https://atalent.fi/open-position/one1-oy-myyntipaallikko-186335

Jaa ilmoitus