Opiskelijatöihin.fi

Kanta-Hämeen hyvinvointialue

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 15.8.2023

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Mahdollisimman pian

Palkkaus
2681,30€

Haku päättyy
15.8.2023

Työpaikan lähiosoite
Ahvenistontie 20 13530, Hämeenlinna

Lisätietoja antaa
osastonhoitaja; tanja.pihlavamaki@omahame.fi, p. 0401905545 tai ylihoitaja; paivi.kaisla@omahame.fi, p. 0401985059

Röntgenhoitaja Kanta-Hämeen keskussairaalaan

Työtehtävän kuvaus Voisimmeko olla tulevaisuuden työpaikkasi? Etsimme joukkoomme Kanta-Hämeen hyvinvointialueelle, Hämeenlinnan keskussairaalan röntgeniin röntgenhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen!

Meillä sinulla on mahdollisuus päästä työskentelemään monipuolisesti natiivi-, tietokonetomografia-, ultraääni-, KKTT-, mammografia-, magneetti-, angiografiatutkimuksien parissa. Työ on kolmivuorotyötä.

Toivomme, että sinulla on hyvät asiakaspalvelu- ja yhteistyötaidot, sekä olet työtavoiltasi joustava, kehitysmyönteinen ja haluat sitoutua yksikkömme toimintaan. Tekemistämme ohjaa arvot: Näytämme esimerkkiä - ylpeydellä, Uskallamme - koko sydämellä, Toimimme - Sinua kuunnellen ja Onnistumme - aina yhdessä.

Huomioimme haussa myös valmistumassa olevat röntgenhoitajaopiskelijat, mutta vakituiseen tehtävään valinta voidaan tehdä vasta kun on laillistettu terveydenhuollon ammattihenkilö.

Hakemuksia käsitellään koko hakuajan ja valinta tehdään heti sopivan tekijän löydyttyä.

Työpaikkaetuina saat käyttöösi lounas-, työmatka- sekä kulttuuri- ja liikuntaedun. Tarjoamme Sinulle merkityksellisen tehtävän rakentamisvaiheessa olevasta organisaatiosta. Saat ympärillesi innostuneen ja kehittämisorientoituneen työyhteisön. Pääset tekemään työpaikkaa, jonne halutaan tulla ja jäädä. Pääset tutustumaan lisää OmaHämeeseen osoitteessa www.omahame.fi.

Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä. Palkkaus 2681,30€/kk, muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät HYVTES:n tai SOTE-sopimuksen mukaan. Koeaika on kuusi kuukautta. Välittömässä potilas- ja asiakastyössä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Kanta-Hämeen hyvinvointialue on 1.1.2023 toimintansa aloittanut 6 500 työntekijän yhteisö. Vastaamme 170 000 kantahämäläisen sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Asukkaille haluamme mahdollistaa maan parhaimmat palvelut ja parhaimman asiakaskokemuksen. Haluamme rakentaa erinomaiset työolot sekä edistää uudenlaista johtamista.
Www

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/rontgenhoitaja-kanta-hameen-keskussairaalaan-533217/

Jaa ilmoitus