Opiskelijatöihin.fi

Academic Work

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 21.6.2023

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Mahdollisimman pian

Palkkaus
Sopimuksen mukaan

Haku päättyy
21.6.2023

Työpaikan lähiosoite
Keilaranta 4 02150, Espoo

Lisätietoja antaa
Anni-Lotta Hiirisalmi

Huoltoasentaja

Työtehtävän kuvaus Hei sinä sähköalan ammattilainen! Etsimme asiakkaallemme, Pesmelille, kaltaistasi osaajaa työskentelemään mielenkiintoisten automatisoitujen varastointi-, logistiikka- ja pakkausjärjestelmien huoltotöiden parissa. Lue lisää ja hae paikkaa jo tänään!


Kuvaus

Huoltoasentajana työpäiväsi sisältävät usein työskentelyä Pesmelin asiakkaiden luona, yhdessä työparisi kanssa. Yksin ei tarvitse siis selvitä tilanteista, vaan kollegoiden tuki on päivittäin läsnä. Tiimissä on 8 henkilöä, ja vankan kokemuksen lisäksi tiimistä löytyy myös hyvää tekemisen meininkiä ja mukava ilmapiiri.

Matkustamista työssä on noin 150 päivää vuodessa, niin Suomessa kuin ulkomailla. Yrityksen huoltoauto on käytössäsi, mutta tarvitset ajokortin.


Työtehtävä

-Pesmelin laitteiden (mm. korkeavarastojen, pakkauskoneiden ja kuljettimien) huolto-, vianhaku- ja korjaustyöt sekä niiden raportointi
-Servicen projektien asennus-, asennusvalvonta- ja käyttöönottotehtäviä
-Työskentelet tiiviissä yhteydessä asiakkaiden kanssa ja varmistat sujuvan ja asiantuntevan palvelun


Mitä haemme?

-Työhön soveltuva sähkö- tai automaatiotekninen koulutus
-Aiempaa kokemusta sähköasennus- tai huoltotyöstä
-Työssä vaaditaan lisäksi sähköistä asennusosaamista


Menestyäksesi roolissa olet:

-Yhteistyökykyinen ja asiakaslähtöinen
-Oma-aloitteinen
-Ongelmanratkaisija

Academic Work hoitaa tätä hakua asiakkaansa puolesta, jonka toiveena on kaikkien tehtävää koskevien kysymysten osoittaminen Academic Workille.

Hakijoita haastatellaan jatkuvasti ja sopivan löytyessä haku saatetaan sulkea ennen määräaikaa. Valintaprosessiin sisältyvät luonteenpiirteitä sekä kognitiivista kykyä mittaavat testit. Testit toimivat työkaluina oikean tekijän löytämiseksi tehtävään sekä takaavat tasa-arvoisen ja oikeudenmukaisen arvioinnin.


Yrityskuvaus

" Pesmelillä on yli 40 vuoden kokemus materiaalivirtoja ja logistiikkaa parantavien ratkaisujen toimittamisesta erilaisiin tuotantolaitoksiin. Keskitymme palvelemaan asiakkaita ympäri maailmaa sellu- ja paperiteollisuudessa, metalliteollisuudessa sekä rengasteollisuudessa.

Valikoimamme ytimessä on ainutlaatuinen Material Flow How® -konsepti, joka kattaa asiakkaiden koko tarpeiden kirjon älykkäästä asiakaslähtöisestä suunnittelusta aktiiviseen elinkaarihuoltoon ja kunnossapitoon. Älykkäiden pakkaus- ja käsittelyratkaisujemme oikea yhdistelmä, sekä ainutlaatuinen automaattinen korkeapaikkainen varastointi on aina räätälöity vastaamaan sinun erityistarpeitasi ja vaatimuksiasi.

Keskitymme tuomaan asiakkaillemme etuja, jotka toteutuvat tilatehokkuuden ja prosessien ja kuljetusten välisten materiaalivirtojen parantumisen, työturvallisuuden, tehostetun lastauksen ja lyhyempien läpimenoaikojen sekä toimitusten laadun ja tarkkuuden kautta. Olemme Material Flow How® -yritys."

Onko sinulla kysyttävää tästä työpaikasta?
Anni-Lotta Hiirsalmi tai hänen kollegansa rekrytointitiimistä vastaa kysymyksiin osoitteessa krs01@academicwork.fi. Mainitse työpaikkakohtainen ID-numero viestissäsi: 15094049.
Www

https://jobs.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/huoltoasentaja/15094049

Jaa ilmoitus