Opiskelijatöihin.fi

HR Mentor Oy

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 11.6.2023

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Heti sopimuksen mukaan

Palkkaus
Sopimuksen mukaan

Haku päättyy
11.6.2023

Työpaikan lähiosoite
Ankkuritie 1 70460, Kuopio

Lisätietoja antaa
Päivi Savolainen/HR Mentor Oy, p. 050 555 9127

Hydrauliikka-pneumatiikka-asentaja

Työtehtävän kuvaus Tule oppimaan Hydsupply Oy:lle paineilman ammattilaiseksi - etsimme työhön perehdytettävää hydrauliikka- ja pneumatiikka-asentajaa.

Työn aloitusvaiheessa riittää, että tehdasympäristössä työskentely kiinnostaa sinua ja uskallat tutustua uusiin asioihin. Toivomme, että osaat lukea asennuskuvia, sinulle on eduksi aiempi kokemus esimerkiksi koneenrakennuksesta tai metallialasta. Nämä taidot auttavat sinua kompressoreiden sekä hydrauliikkayksiköiden kokoonpanotyössä.

Meidän talossa työskentelee parinkymmenen hengen osaava porukka, joten saat kädestä pitäen apua ja tukea. Hurtti huumori ja lentävät läpät kuuluvat hallimme korkeakulttuuriin. Asennus- ja kokoonpanohalli sekä varaston puoli ovat arjen kuntosali, tavaraa tulee ja menee, joten tiedossa on kaikenlaista roudaamista ja edestaas puljaamista.

Tässä työssä pääset perehtymään ohjausventtiilien ja sylinterien rakenteisiin ja toimintaperiaatteisiin. Meillä opit lukemaan hydrauliikan ja pneumatiikan asennuskaavioita. Perehdytyksen jälkeen voit osallistua paineilmalaitteiden asentamiseen ja säätämiseen. Ja jos oikein innostut alasta, meillä opit myös etsimään toimintahäiriöiden syitä ja jopa korjaamaan itse laitteistojen pikkuvikoja.

Meillä on vapaat viikonloput, sillä työskentelemme arkisin klo 7.30-16 ja palkka määräytyy osaamisen mukaan alkaen n. 15 €/h.

Minkäs kokoiset housut ja työkengät varaamme sinulle? Haluatko aloittaa jo heti huomenissa?

Miten hakuprosessi etenee? HR Mentor hoitaa hakuprosessin ensimmäisen vaiheen eli työhakemusten käsittelyn, lisätietoihin vastaamisen sekä ensimmäisen keskustelu- ja kartoituskierroksen. Tämän jälkeen Hydsupply Oy hoitaa jatkohaastattelut ennen lopullista työntekijävalintaa.

Lisätiedot: Arkisin klo 9-15 Päivi Savolainen/HR Mentor Oy, puh. 050 555 9127, paivi.savolainen@hrmentor.fi

Sinä työntekijänämme olet toimintamme kivijalka. Kun sinä pärjäät, me pärjäämme. Olemme sitoutuneet eettisiin ja lain mukaisiin toimintamalleihin. Me huolehdimme työnantajavelvoitteista tinkimättömästi - sinun hyvinvointisi on aina yhteinen etumme. Työntekijänä kuuluut Sisärinki-henkilöstöetuohjelman pariin, jossa voit hyödyntää lukuisia paikallisia ja valtakunnallisia etuja.

Tutustu lisää www.hrmentor.fiWww

https://ats.talentadore.com/apply/hydrauliikka-ja-pneumatiikka-asentaja/m2rQj7

Jaa ilmoitus