Opiskelijatöihin.fi

Myrsky Energia

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 1.6.2023

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
sopimuksen mukaan

Palkkaus
sopimuksen mukaan

Haku päättyy
1.6.2023

Työpaikan lähiosoite
Helsinki, Oulu, Kemi tai etätyö 00100, Helsinki

Lisätietoja antaa
Sara Juutinen (+358 44 302 3518, sara.juutinen(at)atalent.fi)

Hankekehittäjä (infra ja sähköverkko)

Työtehtävän kuvaus Työsopimuksen tyyppi: vakituinen, kokoaikainen
Sijainti: Helsinki, Oulu, Kemi tai etätyö
Haku-DL: 1.6.2023

Suomalainen uusiutuviin energiaratkaisuihin keskittynyt Myrsky Energia hakee nyt kasvun myötä oma-aloitteista ja organisointikykyistä hankekehittäjää.

Roolissasi vastaat tuulivoimahankkeiden sisäisen infran suunnittelusta tiestön ja sähköverkkojen osalta hankekehityksen eri vaiheissa aina alkuvaiheen kartoituksesta ja lähtöaineistojen koostamisesta suunnitteluun. Hankkeiden suunnittelussa käytetään myös ulkopuolisia konsultteja ja vastuullasi on konsulttien kilpailutus, konsulttiverkoston hallinta sekä tuotetun materiaalin laadunvarmistus. Seuraat myös aktiivisesti tuulivoimaan liittyvää lainsäädäntöä ja yhteiskunnallista keskustelua. Olet tärkeä osa tuulivoimahankkeiden suunnittelua ja toimit tiiviissä yhteistyössä muiden hanketta kehittävien asiantuntijoiden sekä muiden sidosryhmien kanssa. Hankkeet ovat pitkäkestoisia ja sinulla on yhtäaikaisesti useampi eri vaiheessa oleva projekti käynnissä, joten sinulla pysyy kokonaisuus hallussa ja osaat kiinnittää huomiota olennaiseen.

Saatat olla etsimämme henkilö, mikäli sinulla on kokemusta teknisestä suunnittelusta moderneilla suunnitteluohjelmilla ja tierakentamisen vaatimukset ovat sinulle tuttuja. Olet tiimipelaaja ja sinulla on hyvät vuorovaikutus- sekä priorisointitaidot. Myrsky Energialla on toimistot Helsingissä, Oulussa ja Kemissä ja voit työskennellä valintasi mukaan missä vain näistä tai kotikonttorilta käsin. Hankkeiden edetessä rakennusvaiheeseen, saattaa tehtävään sisältyä myös ajoittaista vierailua työmaalla, joten toivomme sinulta löytyvän matkustusvalmiutta ja ajokortti.

Hakijalta odotetaan:
- Tehtävään soveltuvaa teknistä korkeakoulututkintoa
- Aikaisempaa kokemusta infraan liittyvästä teknisestä suunnittelusta ja kykyä tuottaa laadukasta paikkatietoaineistoa hankkeiden tarpeisiin
- Kokemusta moderneista suunnitteluohjelmista sekä hyviä MS Office -taitoja
- Proaktiivista ja systemaattista työskentelytyyliä
- Hyvää suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:
- Aikaisempi kokemus uusiutuvan energian parissa työskentelystä, projektityöskentelystä ja/tai tuulipuistojen keskijännitekaapeloinnin suunnittelusta

Tarjoamme sinulle:
- Mielenkiintoisen ja monipuolisen työn kotimaisessa kasvuyrityksessä
- Matalahierarkisen organisaation, jossa on aikaansaava, avoin ja rehti toimintakulttuuri
- Asiantuntevan työyhteisön tuen - Myrsky Energialla on hyvä yhteishenki ja yhdessä tekemistä arvostetaan
- Mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi laajasti ja nähdä mitä uusiutuvan energian parissa tapahtuu
- Mahdollisuuden vaikuttaa yrityksen toimintaan sekä omaan työnkuvaan
- Joustavat työajat sekä etätyöskentelymahdollisuudet
- Kilpailukykyisen kompensaation ja hyvät työsuhde-edut, kuten kattavat työterveyspalvelut, vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen, nykyaikaiset työvälineet sekä lounas- ja virike-edun

Kiinnostuitko? Lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään torstaina 1.6.2023 aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://emp.jobylon.com/applications/jobs/185410/create/. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Myrsky Energiasta voit lukea lisää osoitteessa: www.myrsky.fi. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Sara Juutinen (+358 44 302 3518, sara.juutinen(at)atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Myrsky Energian palvelukseen.

Yrityskuvaus:
Myrsky Energia on suomalainen energiayhtiö, joka investoi uusiutuviin energiaratkaisuihin. Tavoitteemme on kasvaa merkittäväksi uusiutuvan energian yhtiöksi ensin Suomessa ja sitten koko Pohjolassa. Tällä hetkellä toimintamme painopiste on tuuli- ja aurinkovoimassa. Mahdollistamme Suomeen tuulivoimainvestointeja vuoteen 2030 mennessä vähintään 2 000 megawattia. Myrsky Energian hankeportfoliossa on nyt yli 30 hanketta, joista 15 on jo kaavoituksessa. Yhteistyö, paikallisuus ja luonnon kunnioittaminen ohjaavat toimintaamme.
Www

Jaa ilmoitus