Opiskelijatöihin.fi

Sintrol

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 30.5.2023

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Sopimuksen mukaan

Palkkaus

Haku päättyy
30.5.2023

Työpaikan lähiosoite
Salomonkatu 17 B / aTalent 00100, Helsinki

Lisätietoja antaa
Sara Juutinen (+358 44 302 3518)

Sintrol: Huoltoteknikko/-insinööri

Työtehtävän kuvaus Työsopimuksen tyyppi: vakituinen, kokoaikainen
Sijainti: Ruosilantie 15, 00390 Helsinki
Haku-DL: 30.5.2023

Teollisen mittaamisen johtava asiantuntija Sintrol etsii nyt ongelmanratkaisukykyistä ja itseohjautuvaa huoltoteknikkoa/-insinööriä! Huoltoinsinöörinä pääset osaksi 8 hengen asiantuntijaryhmää, jossa työskentelet yhdessä muiden kokeneiden huoltoinsinöörien sekä myynnin asiantuntijoiden kanssa.

Huoltoinsinöörinä tulet työskentelemään Sintrolin laajan tuotekannan ja asiakaskunnnan parissa. Tulet saamaan laajan tuotevastuun analysaattoreiden sekä mittalaitejärjestelmien valikoimasta. Työtehtäväsi koostuvat muun muassa asiakastyöstä, järjestelmien käyttöönotosta ja ennakkohuolloista sekä varaosamyynnistä. Koulutat myös asiakkaita käyttöönottojen yhteydessä ja tarjoat heille teknistä tukea. Olet siis vastuussa siitä, mitä tapahtuu myynnin jälkeen ja teetkin läheisesti yhteistyötä sekä myynti- ja projektiosaston että asiakkaiden kanssa. Sintrolin asiakaskuntaa ovat muun muassa voimalaitosten ja sellutehtaiden pääkomponentteja valmistavat yritykset sekä loppukäyttäjät. Toiminta-alueesi on lähtökohtaisesti koko Suomi, mutta satunnaisesti vastaan voi tulla myös ulkomaan reissuja kansainvälisten projektien myötä. Matkapäiviä kertyy vuodessa noin 50-100 ja reissut kestävät tyypillisesti 1-3 päivää.

Huoltoinsinöörin roolissa toimit asiakasrajapinnassa ja vaikutat toiminnallasi asiakkaille muodostuvaan kokonaiskuvaan Sintrolista, joten odotamme sinulta hyviä sosiaalisia taitoja. Asiakaskäynneillä voi tulla vastaan haastavia ja yllättäviä tilanteita ja siksi diplomaattisuus, hyvät ongelmanratkaisutaidot sekä paineensietokyky ovat tehtävässä menestymisen kannalta olennaisia. Tehtävässä vastaat itse omista asiakkuuksista, joten odotamme sinulta itseohjautuvuutta. Tehtävässä menestymisen varmistamiseksi toivomme sinun olevan kätevä käsistäsi, sillä työnkuva pitää sisällään myös järjestelmien huoltamista ja korjaamista. Toivomme sinulta aitoa kiinnostusta ja uteliaisuutta Sintrolin toimialaa kohtaan, sekä halua kehittää palveluita asiakkaiden ehdoilla ja kykyä tunnistaa mahdollisuuksia lisämyynnille.

Hakijalta odotetaan:
- Tehtävään soveltuvaa teknistä koulutustaustaa, esim. sähkö-, kone- tai automaatiotekniikka
- Ymmärrystä sähkötekniikasta ja mekaniikasta
- Relevanttia työkokemustaustaa, esim. kunnossapidon tai asennuksen parista
- Ajokorttia, omaa autoa ja matkustusvalmiutta
- Hyviä vuorovaikutustaitoja sekä suomeksi että englanniksi

Lisäksi eduksi katsotaan:
- Toimialakokemus sellu- tai energiateollisuudesta
- Mittaustekniikan osaaminen

Tarjoamme sinulle:
- Itsenäisen ja joustavan työn, jossa pääset ottamaan vastuuta ja suunnittelemaan itse oman aikataulusi
- Innostavan ja kannustavan työyhteisön kansainvälisessä yrityksessä - Sintrolilla on hyvä yhteishenki ja kaveria autetaan
- Kattavan perehdytyksen, jossa kokeneemmat kollegat auttavat sinut alkuun valmiiksi rakennettujen asiakkuuksien kautta
- Mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi laajan laitekannan parissa ja kerryttää merkityksellistä työkokemusta
- Mahdollisuuden matkustamiseen, niin Suomessa kuin ulkomaillakin
- Hyvät työvälineet ja kattavat työsuhde-edut, kuten kattavat terveydenhuoltopalvelut (ml. hammashoito ja fysioterapia), vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen, lounasedun sekä liikuntaedun
- Joustavat etätyömahdollisuudet

Kiinnostuitko? Lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään 30.5.2023 aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://emp.jobylon.com/applications/jobs/184937/create/. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Sintrolista voit lukea lisää osoitteessa: www.sintrol.fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Sara Juutinen (+358 44 302 3518, sara.juutinen(at)atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Sintrolin palvelukseen.

Yrityskuvaus:
Sintrol on yli 45-vuotias suomalainen perheyritys, joka tarjoaa asiakkailleen alan johtavaa palvelua ja asiantuntemusta sekä laadukkaiden valmistajien mittauslaitteita ja analysaattoreita. Yritys toimittaa elinkaaripalveluita ja ratkaisuja analysoinnin, prosessimittauksen, automaation, poltonohjauksen, laadunvarmistuksen, tarkastuksen, NDT:n sekä pölynmittauksen tarpeisiin teollisuusyrityksille. Sintrolin liikevaihto on noin 15 miljoonaa euroa, ja yhtiössä työskentelee noin 50 henkilöä Suomessa ja ulkomailla. Yksi Sintrolin vahvuuksista on halukkuus ja kyvykkyys toimittaa yksittäisten laitteiden lisäksi myös kokonaisvaltaisia, asiakkaidemme liiketoimintaa tukevia ratkaisuja. Tutustu Sintroliin tarkemmin: www.sintrol.fi.
Www

https://atalent.fi/open-position/sintrol-huoltoteknikko-insinoori-184937

Jaa ilmoitus