Opiskelijatöihin.fi

Academic Work / Caverion Suomi Oy

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 4.6.2023

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
6 - 12 kk

Työ alkaa
Mahdollisimman pian

Palkkaus
Sopimuksen mukaan

Haku päättyy
4.6.2023

Työpaikan lähiosoite
Kuormaajantie 7 40320, Jyväskylä

Lisätietoja antaa
Alexandra Niiranen tai hänen kollegansa rekrytointitiimistä vastaa kysymyksiin osoitteessa krn04@academicwork.fi. Mainitse työpaikkakohtainen ID-numero viestissäsi: 15093311

Huoltokoordinaattori, Caverion Suomi Oy, Jyväskylä

Työtehtävän kuvaus Oletko esimerkiksi urasi alkuvaiheessa oleva tai juuri valmistuva sähköinsinööri ja kiinnostunut kehittymään monipuolisten operatiivisten huoltotehtävien parissa? Haemme nyt asiakasyrityksellemme Caverion Suomi Oy:lle huoltokoordinaattoria yksikköön, joka vastaa sähköisen turvan; palo- ja rikosilmoitin sekä kamera- ja kulunvalvonta ratkaisuista. Mikäli sinulta löytyy tehtävään soveltuva koulutustausta ja oma-aloitteinen sekä ratkaisukeskeinen työote, saatat olla etsimämme henkilö! Lue lisää ja hae paikkaa jo tänään, sillä etenemme prosessissa heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Kuvaus

Huoltokoordinaattorina työskentelet tehtävässä tiiviissä yhteistyössä turvahuoltopäällikön kanssa ja tulet vastaamaan operatiivisista tehtävistä. Työtehtäviisi kuuluu muun muassa huoltojen koordinointi, asiakastietojen- ja sopimusten ylläpito, tavaratilausten tekeminen sekä huoltokirjojen kuittaus. Lisäksi työnkuvaasi sisältyy asiakasrajapinnassa toimiminen sekä tiivis yhteistyö asentajien kanssa. Tehtävä sopii erinomaisesti uransa alkuvaiheessa olevalle henkilölle ja tarjoaakin loistavan kasvumahdollisuuden oma-aloitteiselle ja kehittymishaluiselle sähköalan osaajalle.

Tarjoamme

- Monipuolisen, haastavan ja itsenäisen roolin
- Kattavan ja monipuolisen perehdytyksen tehtävääsi
- Mahdollisuuden kehittyä asiantuntijaksi osana kansainvälistä yritystä

Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.

Työtehtävä

- Huoltojen koordinointi, aikataulutus ja resursointi
- Asiakastietojen- ja sopimusten ylläpito
- Tavaratilausten tekeminen ja huoltokirjojen kuittaus
- Yhteistyö ja kommunikointi asiakkaiden ja asentajien kanssa

Mitä haemme?

- Tehtävään soveltuva sähköalan koulutus (insinööri)
- Sujuva suomen ja hyvä englannin kielen taito
- Ajokortti ja oma auto käytössä

Aiempi työkokemus sähköalasta/ sähköisestä turvasta katsotaan eduksi.

Työntekijänä olet

- Oma-aloitteinen ja joustava
- Ratkaisukeskeinen ja kehittymishaluinen
- Yhteistyökykyinen tiimipelaaja

Tehtävään valitulle henkilölle teetetään turvallisuusselvitys.

Muuta tietoa

- Aloitus: Mahdollisimman pian
- Kesto: 12 kk, mahdollisuus jatkoon
- Sijainti: Jyväskylä + asiakaskäynnit Keski-Suomen alueella
- Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Caverion Suomi Oy puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.

Yrityskuvaus

Caverion tuottaa kiinteistöjen, teollisuuden prosessien ja infrastruktuurin älykkäitä teknisiä ratkaisuja ja palveluita. Turvaamme teollisuuslaitosten toiminnan jatkuvuuden ja tehokkuuden. Kiinteistöjen käyttäjille luomme turvallisia ja terveellisiä olosuhteita samalla energiaa säästäen ja hiilidioksidipäästöjä vähentäen. Olemme suomalainen pörssiyhtiö. Työcavereiksi saat yli 14 000 ammattilaista, jotka ovat 10 eri maassa ympäri Eurooppaa. Tule kasvamaan kanssamme huippuosaajaksi ja tekemään kestävämpää tulevaisuutta!
Www

https://jobs.academicwork.fi/annons/huoltokoordinaattori-caverion-suomi-oy-jyvaskyla/15093311

Jaa ilmoitus