Opiskelijatöihin.fi

Partanen & Lamusuo Oy

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 1.9.2023

Työn luonne
Harjoittelu

Työn kesto
1 - 3 kk

Työ alkaa
sopimuksen mukaan

Palkkaus
500 € / kk

Haku päättyy
1.9.2023

Työpaikan lähiosoite
Melankatu 30 70500, Kuopio

Lisätietoja antaa
Hanna Kalliokoski, puh. 050 501 0506

Markkinointi- ja myyntiassistentti

Työtehtävän kuvaus PARTANEN & LAMUSUO OY on kuopiolainen luova suunnittelu- ja arkkitehtitoimisto. Suunnittelemme tiloja, rakennuksia ja ympäristöjä, joissa on hyvä elää ja toimia ja jotka kestävät katseita ja käyttöä. Olipa kyseessä yksittäinen tila, julkinen rakennus tai koti tai kokonainen maisema, me Partanen & Lamusuolla olemme valinneet tehtäväksemme luoda ympäröivästä maailmasta harmonisemman, kauniimman ja toimivamman – pala palalta eheämmän.

Etsimme innostunutta osaajaa avustamaan yrityksen markkinointi-, tiedotus- ja myyntityössä. Työtehtävät koostuvat monipuolisesti mm. hankevalmistelusta sekä sisällöntuotannosta sosiaaliseen mediaan ja nettisivuille. Erityisesti pääset työskentelemään Palad-kalustemallistomme myynnin ja markkinoinnin parissa sekä kotimaassa että kansainvälisesti.

Toivomme sinulta heittäytymiskykyä ja luovuutta. Näet haasteet mahdollisuuksina kehittyä ja oppia uutta. Uskallat kysyä neuvoa ja antaa apua myös muille. Harjoittelujakson aikana työskentelet tiimimme yhdenvertaisena jäsenenä.

Arvostamme sujuvaa suomen kieltä sekä kykyä tuottaa sisältöä myös englanniksi. Graafisen suunnittelun ohjelmisto-osaaminen katsotaan eduksi.

Harjoittelun kesto sovitaan tapauskohtaisesti. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, sillä työn voi aloittaa sopimuksen mukaan, vaikka jo kesällä. Hakemukset osoitteeseen office@pa-la.fi.

Ota rohkeasti yhteyttä, jos kiinnostuit! Meihin voit tutustua tarkemmin nettisivuillamme ja sosiaalisessa mediassa @partanenlamusuo ja @palad.fi. Katso myös esittelyvideomme: https://youtu.be/prK5s6a986I

www.pa-la.fi | www.palad.fi | www.jaanapartanen.fi
Www

https://pa-la.fi/

Jaa ilmoitus