Opiskelijatöihin.fi

Administer Oy

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 31.12.2023

Työn luonne
Harjoittelu

Työn kesto
3 - 6 kk

Työ alkaa
Sopimuksen mukaan

Palkkaus
Palkaton

Haku päättyy
31.12.2023

Työpaikan lähiosoite
Porrassalmenkatu 1 50100, Mikkeli

Lisätietoja antaa
Milla Scarcia, milla.scarcia@silta.fi

Kirjanpidon harjoittelijoita

Työtehtävän kuvaus Administer on suomalainen, digitaalisiin taloushallinnon palveluihin erikoistunut auktorisoitu tilitoimisto ja älykkään taloushallinnon edelläkävijä. Teemme asiakkaidemme taloushallinnosta tehokasta ja sujuvaa, jotta asiakkaamme voivat keskittyä ydinliiketoimintaansa. Tarjoamme markkinoiden laajimman taloushallinnon tuen peruskirjanpidosta koko talousosaston ulkoistamiseen.

Haemme nyt joukkoomme Varkauden, Mikkelin tai Joensuun toimipisteeseen

KIRJANPIDON HARJOITTELIJOITA

Harjoittelussa pääset tutustumaan laaja-alaisesti ulkoisen laskennan tehtäviin:

asiakasyritysten juoksevaan kirjanpitoon (osto- ja myyntireskontran hoitaminen ja tiliotteiden täsmäyttäminen)
eri toimialojen ja yhtiömuotojen verotukseen, ulkomaan kauppaan sekä avustamaan tilinpäätöksissä.

Odotamme:

Sinulla on aitoa halua ratkoa asiakkaiden haasteita sekä itsenäinen, huolellinen ja vastuullinen ote työhösi. Hyvän koulutustaustan lisäksi arvostamme vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja sekä excel-taituruutta. Sinulla on tarvittaessa rohkeutta toimia myös asiakasrajapinnassa. Huomioithan, että edellytämme hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista osaamista. Ruotsin ja englannin kielen taito katsotaan eduksi.

Tarjoamme:

Tarjoamme monipuolisen oppimisympäristön, mielenkiintoiset työtehtävät, kannustavan työilmapiirin sekä asiantuntevat työkaverit, jotka perehdyttävät ja tukevat sinua opintoihisi kuuluvan harjoittelun aikana. Harjoittelu (3-6 kk) alkaa sopimuksen mukaan ja on palkaton. Voit työllistyä meille harjoittelun kautta joko määräaikaiseen tai toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Haluatko kehittyä taloushallinnon taitajaksi? Lähetä meille vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi tästä: https://rekry.administer.fi/amjj0-kirjanpidon-harjoittelijoita?locale=fi. Mainitsethan hakemuksessasi, milloin pystyisit aloittamaan harjoittelun ja missä toimipisteessämme.

Administer-konserni on suomalainen talous- ja palkkahallinnon, taloushallinto-ohjelmistojen ja konsultoinnin edelläkävijä. Vuonna 1985 perustettu Administer on yksi suurimmista taloushallinnon palveluntarjoajista Suomessa. Vuonna 2021 konsernin liikevaihto oli 42 miljoonaa euroa. Konserniin kuuluu Silta Oy, Adner Oy, EmCe Solution Partner Oy, Kuntalaskenta Oy ja Yrittäjän Polku Oy. Tarjoamme modernin taloushallinnon ratkaisuja kaikenkokoisille organisaatioille pk-yrityksistä suuryrityksiin ja julkishallintoon. 600 taloushallinnon ammattilaista palvelee asiakkaitamme jo 23 paikkakunnalla ympäri Suomen sekä Tukholmassa ja Tallinnassa. Administer on osa kansainvälistä Integra-verkostoa. Olemme pörssiyhtiö, jonka osakkeet on listattu Nasdaq Helsingin First North -markkinapaikalla.
Www

https://www.administer.fi/

Jaa ilmoitus