Opiskelijatöihin.fi

wpd Finland

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 16.4.2023

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Sopimuksen mukaan

Palkkaus

Haku päättyy
16.4.2023

Työpaikan lähiosoite
Salomonkatu 17 B / aTalent 00100, Helsinki

Lisätietoja antaa
Tuomas Pihnala 7 aTalent (+358 40 7663938)

wpd Finland Oy: Hankekehityspäällikkö maatuulivoimahankkeiden kehittämiseen

Työtehtävän kuvaus Työsopimuksen tyyppi: vakituinen, täysiaikainen
Sijainti: Joko Espoo (Keilaranta 19) tai Oulu (Elektroniikkatie 2)
Haku-DL: 16.4.2023

Haluatko muuttaa työuraasi 1,5°C kestävämpään suuntaan?
Nyt sinulla on mahdollisuus päästä Great place to work -sertifioituun tiimiin osalliseksi ”history in the making” energiamurroksen tekemiseen ja olla keskeinen henkilö uusiutuvaan energiaan perustuvien hankkeiden toteuttamisessa. wpd Finland Oy hakee joukkoonsa Hankekehityspäällikköä vastaamaan nimettyjen maatuulivoima-ja aurinkovoimahankkeiden kehittämisestä.

Työskentelet maatuulivoima- ja aurinkovoimahankkeiden kehittämisen parissa erityisesti niiden suunnitteluvaiheessa. Hankekehityspäällikkönä vastaat erityisesti YVA:n ja maankäytön suunnittelu- sekä lupamenettelyiden laadunvalvonnasta, koordinoinnista ja läpiviemisestä. Ylläpidät kontakteja eri sidosryhmiin, kuten maanomistajiin, kuntien virkamiehiin, viranomaisiin ja paikallisiin asukkaisiin. Erinomaiset yhteistyö- ja neuvottelutaidot sekä sosiaalinen pelisilmä ovat tärkeitä ominaisuuksia työssä menestymiselle. Toimit osana tuulivoiman ammattilaisten muodostamaa tiimiä, jolta saat täyden tuen työhösi sen eri vaiheissa.

Tämä tehtävä sopii ympäristöalalta ja hankekehityksestä kokemusta kerryttäneelle ammattilaiselle, jolla on oikeanlaista asennetta viedä hankkeita pitkäjänteisesti ja määrätietoisesti eteenpäin. Pystyt tekemään työtäsi itsenäisesti, mutta olet myös positiivinen tiimipelaaja. Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulisi olla aiempaa kokemusta projektien johtamisesta sekä viranomaismenettelyistä. Aiempi kokemus maankäytön suunnittelusta tai Ympäristövaikutusten arviointimenettelyn (YVA) toteuttamiseen osallistumisesta on erinomainen lisä tähän tehtävään.

Hakijalta odotetaan:
- Soveltuvaa koulutustaustaa esim. ympäristötieteiden, maantieteen, luonnontieteiden tai energiatekniikan alalta
- Kokemusta YVA:sta, maankäytön suunnittelusta ja lupamenettelyistä
- Erilaisten hankkeiden menestyksellistä johtamistaustaa
- Erinomaista suomen sekä sujuvaa englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa
- B-ajokorttia ja matkustusvalmiutta

Lisäksi eduksi katsotaan:
- Kokemus tuulivoima-alasta tai infrarakentamisesta
- GIS- tai CAD-ohjelmien käyttökokemusta
- CAD-osaaminen

Tarjoamme sinulle:
- Paikan Great place to work-sertifioidussa työporukassa yhdessä Euroopan suurimmista tuulivoimakehittäjäyhtiöistä.
- Työpaikan jossa arvostetaan työn ja kodin tasapainon merkityksellisyyttä
- Positiivisen työyhteisön jossa kaikki ovat yhtä tärkeitä tiimin jäseniä
- Mahdollisuuden omakohtaiseen kehitykseen ja koulutukseen
- Hyvät työsuhde-edut ja kilpailukykyisen palkan
- Joustavan hybridityömallin sekä viihtyisät ja modernit työtilat Espoon Keilaniemessä tai Oulussa


Mikäli olet oikea henkilö täyttämään nämä saappaat, lähetä ansioluettelosi ja motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään 16.4.2023 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://emp.jobylon.com/applications/jobs/178830/create/. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset. Käymme läpi hakemuksia jo hakuajan puitteissa.

wpd:stä voit lukea lisää osoitteessa: wpd.fi. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Tuomas Pihnala (+358 40 766 3938, tuomas.pihnala@atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme wpd:n palvelukseen.

Yrityskuvaus:

Tulevaisuuden energiantuotanto perustuu hiilidioksidittomaan uusiutuvaan energiaan ympäri maailmaa ja tuulivoimalla on merkittävä rooli vihreiden tavoitteiden saavuttamisessa. wpd-group osallistuu aktiivisesti tämän energiamuutoksen mahdollistamiseen yli 3700 työntekijän voimalla 29 eri maassa. Euroopan johtaviin tuulivoima-alan toimijoihin lukeutuvaan wpd-konserniin kuuluva wpd Finland Oy on erikoistunut tuulivoimapuistojen suunnitteluun, rahoittamiseen, rakentamiseen ja käyttöön. Suomeen wpd on rakentanut jo yli 100 tuulivoimalaa, joiden sähköntuotanto kattaa useamman prosentin koko Suomen sähkönkulutuksesta. Lisäksi meillä on yli kymmenkunta tuulivoimapuistoa kehitystyön alla
Www

https://atalent.fi/open-position/wpd-finland-oy-hankekehityspaallikko-maatuulivoimahankkeiden-kehittamiseen-178830

Jaa ilmoitus