Opiskelijatöihin.fi

Academic Work / Skarta Energy Oy

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 29.4.2023

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
3 - 6 kk

Työ alkaa
Mahdollisimman pian

Palkkaus
Sopimuksen mukaan

Haku päättyy
29.4.2023

Työpaikan lähiosoite
Keilaranta 4 02150, Espoo

Lisätietoja antaa
Nelli Lawson / +358 106 805 600

Luontokartoittaja, Skarta Energy Oy

Työtehtävän kuvaus Onko luonnossa liikkuminen ja maastohavaintojen tekeminen lähellä sydäntäsi? Omaatko lajituntemusta ja sinua kiinnostaisi päästä tutkimaan suomalaisia luontoalueita lähemmin? Jos sinulta löytyy suunnistustaitoa, intoa ja vaelluskengät, tämä työ on kuin tehty sinulle. Asiakkaamme Skarta Energy Oy etsii kasvavaan joukkoonsa ympäristöasiantuntijaa, joka pääsee tutkimaan luontoa ja kartoittamaan luonnontieteellisiä esteitä yrityksen aurinkopuistohankkeille. Tässä työssä yhdistyvät itsenäisyys, hyvät organisaatiotaidot sekä mahdollisuus päästä vaikuttamaan suomalaisen luonnon suojeluun. Jos kiinnostuit, lue lisää alta ja hae jo tänään!

Kuvaus:

Skarta Energy Oy on kotimainen, uusiutuvan energian hankekehitysyhtiö. Yhtiö on mukana kehittämässä Suomen suurimpia aurinkovoimahankkeita ja nyt sinulla on mahdollisuus osallistua tähän menestystarinaan. Aurinkopuistoja rakennetaan ympäri Suomea ja tässä työssä luontokartoittajana tehtäväsi on näiden kaavailtujen alueiden maaston tutkimus luonnontieteellisten esteiden varalta. Tutustut siihen onko alueella suojeltavia luontotyyppejä esim. viitasammakkoja tai liito-oravia. Pääset tutustumaan alueiden kasvillisuuteen. Teet omien tutkimustesi perusteella arvion hankkeiden vaikutuksista luontoon ja sinulla on mahdollisuus vaikuttaa siihen, että arvokkaat luontoalueet rajataan hankkeiden ulkopuolelle.

Tarjoamme:

- Mahdollisuuden päästä liikkumaan luonnossa ja tekemään mielenkiintoista tutkimustyötä
- Itsenäisen työn, jossa pääset oikeasti vaikuttamaan

Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää alta.

Kokoaikainen työ: https://www.academicwork.fi/tyonhakijoille/kokoaikatyo

Työtehtävä:

- Esivalmistelut ennen maastoon lähtöä (esim. pohjatietojen haku, reittisuunnittelu ja matkavalmistelut)
- Erilaisten luontoselvitysten (mm. linnusto-, viitasammakko-, lepakko-, liito-orava- ja kasvillisuusselvitykset) suorittaminen maastossa
- Tulosten raportointi ja hankkeen luontovaikutusten arviointi

Etsimällämme henkilöllä on:

- Soveltuva korkeakoulututkinto (esim. biologian, ekologian, ympäristötieteiden tai metsätieteiden alalta) tai kesken olevat opinnot
- Hyvä metsä- ja suoluontotyyppien osaaminen sekä muuta lajisto-osaamista
- Paikkatieto-ohjelmien (arcGIS tai qGIS) perusteet
- B-ajokortti ja matkustusvalmius
- Sujuva suomen kielen taito

Lintuharrastus, YVA-, kaava- ja lupamenettelyjen tuntemus sekä oman auton käytön mahdollisuus nähdään etuina.

Etsimämme henkilö on:

- Luonnossaliikkuja, jolla on suunnistustaitoa
- Oma-aloitteinen ja itseohjautuva
- Organisaatiokykyinen henkilö, joka sietää myös keskeneräisyyttä

Muuta tietoa:

Aloitus: Mahdollisimman pian oikean henkilön löydyttyä
Kesto: huhti-syyskuu 2023
Sijainti: Maastoalueita tutkitaan ympäri Suomea, odotamme, että hakijalla on täysi matkustusvalmius. Perehdytys aluksi suoritetaan Helsingissä. Toiveena on, että henkilö voisi käydä välillä Helsingissä tai Tampereella, mutta olemme avoimia hakijoille ympäri Suomen.

Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Skarta Energy puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.
Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.

Yrityskuvaus:

Skarta Energy Oy on kotimainen, uusiutuvan energian hankekehitysyhtiö. Skarta Energyn hankekehitys on keskittynyt aurinkovoimahankkeisiin, joita voidaan täydentää tuulivoiman rakentamisella ja vetyratkaisuilla. Yhtiö on kehittämässä Suomen suurimpiin kuuluvia aurinkovoimahankkeita esimerkiksi yli sadan hehtaarin käytöstä poistetuille turvetuotantoalueille Utajärvellä sekä Hituran ja Pyhäsalmen vanhoille kaivosalueille Pohjois-Pohjanmaalla. Skarta Energyn omistavat vahvat, listautuneet yhtiöt: CapManin rahasto rahoitusalan erityisosaajana ja NYAB Oyj energiarakentamisen osaajana.
Www

https://jobs.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/luontokartoittaja-skarta-energy-oy/15091178

Jaa ilmoitus