Opiskelijatöihin.fi

Sako

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 9.4.2023

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Sopimuksen mukaan

Palkkaus

Haku päättyy
9.4.2023

Työpaikan lähiosoite
Salomonkatu 17 B / aTalent 00100, Helsinki

Lisätietoja antaa
Valtteri Kuntsi / +358 50 356 7843

Sako: Patruunoiden laadunvalvoja/laatuasiantuntija

Työtehtävän kuvaus Tyyppi: täysipäiväinen, vakituinen
Työaika: 37,5 h/vko
Toivottu aloituspäivämäärä: sopimuksen mukaan
Sijainti: Ilveskatu 2, 11100 Riihimäki
Haku-DL: 09.04.2023

Sako etsii nyt laadunvalvojaa/laatuasiantuntijaa Riihimäen tehtaalle patruunayksikköön! Laatutiimin tavoitteena on luoda mahdollisuudet laadukkaiden tuotteiden valmistamiseen ja tukea tehokasta ja häiriötöntä tuotantoa. Rooli on uusi ja osittain räätälöitävissä palkattavan henkilön kokemuksen ja mielenkiinnon kohteiden mukaan.

Tehtävässä toimit mittalaitteiden pääkäyttäjänä ja teet laatuun liittyviä mittauksia esimerkiksi 3D-koordinaattimittauskonetta ja kovuusmittaria hyödyntäen ja raportoit mahdollisista mittapoikkeavuuksista. Lisäksi vastuullesi kuuluu mittaohjelmien ja laadunvalvontasuunnitelmien laatiminen uusille tuotteille ja osille. Tärkeä osa roolia on osallistua tuotannon laatuongelmien ratkomiseen tutkimalla/mittaamalla ja dokumentoimalla tuotannon ongelmatilanteita ja niiden ratkaisuja. Lisäksi osallistut laadun kehitysprojekteihin esimerkiksi päivittämällä mittauskalustoa sekä tekemällä juurisyyanalyysia tuotannon laatupoikkeamista. Tehtävässä pääsetkin osallistumaan ongelmanratkaisuun sekä tuomaan kehitysideoitasi esille.

Roolissa työskentelet yhteistyössä eri sisäisten toimintojen, kuten tuotannon ja laatuorganisaation kanssa, joten odotamme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja. Arvostamme aktiivista ja käytännönläheistä otetta työhön. Sinulla on soveltuva koulutustausta ja olet kerryttänyt jo tuotannon teknistä kokemusta mielellään laadun ja mittalaitteiden parista. Tärkeintä on korkea motivaatio ja asenne laadun eteen työskentelemiseksi, sillä Sakon tuotteet ovat tunnettuja laadusta ja turvallisuudesta.

Odotamme sinulta:
- Soveltuvaa teknistä koulutusta, esimerkiksi mittausalan tai koneistajan ammattitutkinto
- Aiempaa työkokemusta laatu- ja mittaustehtävistä sekä ymmärrystä tuotantoympäristöstä
- Kykyä dokumentoida ja viestiä laatuhavainnoista ja mittaustuloksista suomen kielellä

Lisäksi katsomme eduksesi:
- Aiemman mittalaiteohjelmien käyttökokemuksen, esim Zeiss Calypso
- Ymmärryksen ase- ja patruunatekniikasta esimerkiksi harrastuneisuuden kautta
- Englannin kielitaidon

Sako tarjoaa sinulle:
- Mahdollisuuden työskennellä laadustaan tunnetun yrityksen parissa ja ottaa osaa sen kasvuun ja kehitykseen
- Mahdollisuuden työskennellä vakavaraisessa kansainvälisessä kasvuyrityksessä, jossa työskennellään intohimolla ja ylpeydellä
- Aidosti vastuulliset tehtävät patruunatuotannon parissa sekä mahdollisuuden pitkään uraan ja kehitykseen kokemuksen karttuessa
- Laatuorganisaation ja muiden sakolaisten ehtymättömän tuen työssäsi
- Kattavat työsuhde-edut, mm. tukea liikuntaan ja kulttuuriin, mahdollisuuden osallistua erilaisiin tapahtumiin, kattavan työterveyshuollon ja sairauskassan sekä alennusta Sakon ja Beretta-konsernin tuotteista

Laatuasiantuntijan rooli on vakituinen ja täysipäiväinen. Toimipisteesi sijaitsee Riihimäellä ja työn luonteen takia toivomme sinulta vahvaa läsnäoloa paikan päällä. Huomaathan, että Sakon toimialan vuoksi tehtävään valittavalle henkilölle haetaan aseenkäsittelylupa ja teetetään perusmuotoinen turvallisuusselvitys. Tässä tehtävässä työllistyt suoraan Sakon palvelukseen.

Tähtäimessä täyden kympin työpaikka teknologiateollisuuden huipulla? Lähetä motivaatiokirjeesi sekä ansioluettelosi PDF-muodossa aTalentin hakujärjestelmän kautta viimeistään 09.04.2023 mennessä osoitteessa:https://emp.jobylon.com/applications/jobs/178019/create/. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja ensimmäisen mahdollisen aloituspäivän.

Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa viikolla 13 rekrytointipäällikkö Valtteri Kuntsi (p. +358 50 356 7843, valtteri.kuntsi(at)atalent.fi). Puhelimitse tavoitat parhaiten ke 29.03. klo 10-11 ja to 30.03. klo 12-13. Muina aikoina tavoitat Valtterin parhaiten sähköpostin välityksellä. Viikolla 14 kysymyksiin vastaa rekrytointipäällikkö Maija Rantala (p. +358 50 533 2252, maija.rantala(at)atalent.fi)

Yrityskuvaus:
Olemme kansainvälisesti tunnettu ja vakavarainen perheyritys, jonka menestyminen perustuu uniikkeihin tuotteisiin, tinkimättömään laatuun ja ennen kaikkea työntekijöidemme vankkaan ammattitaitoon.

Meillä on yli 100-vuotiaat suomalaiset juuret, jotka ulottuvat tänä päivänä lähes kaikkialle maailmassa. Olemme vastuullinen metalli- ja teknologia-alan edelläkävijä ja panostamme yrityksemme ja osaajiemme kehittymiseen. Vahvana perustanamme toimii työyhteisömme, jossa vaalitaan yhteishenkeä, tarkkuutta, osaamista ja heittäytymiskykyä.

Olemme alamme pioneereja ja ymmärrämme syvällisesti asiakkaamme tarpeet. Olemme tekijöitä, joiden kädenjälki kantaa ja näkyy vastuullisesti kaikkialla. Tunnemme tuotteemme ja niiden käyttöympäristöt. Olemme kasvava yritys, tähtäämme kaikessa tekemisessämme korkeaan laatuun ja panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin.

Meillä on tähtäin monessakin mielessä korkealla – toivottavasti myös sinulla!
Www

https://atalent.fi/open-position/sako-patruunoiden-laadunvalvojalaatuasiantuntija-178019

Jaa ilmoitus