Opiskelijatöihin.fi

Academic Work / Caverion Oyj

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Huhtikuu 2023

Palkkaus
Sopimuksen mukaan

Haku päättyy
16.4.2023

Työpaikan lähiosoite
Torpantie 2 01650, Vantaa

Lisätietoja antaa
Alexandra Niiranen tai hänen kollegansa rekrytointitiimistä vastaa kysymyksiin osoitteessa krn04@academicwork.fi. Mainitse työpaikkakohtainen ID-numero viestissäsi: 15090958

Financial Controller, Caverion Oyj, Vantaa

Työtehtävän kuvaus Oletko taloushallinnon osaaja ja kiinnostunut kehittymään monipuolisten konsernitason laskentatehtävien parissa? Etsimme nyt pitkäaikaista Financial Controlleria asiakkaallemme Caverionille kasvamaan osaksi heidän asiantuntevaa konsernilaskentatiimiä. Tehtävä tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden päästä kehittymään ja oppimaan ulkoisen laskennan parissa. Mikäli sinulla on tehtävään soveltuva koulutustausta, muutama vuosi aiempaa työkokemusta taloushallinnon tehtävistä sekä ennen kaikkea oppimishaluinen asenne, saatat olla etsimämme henkilö! Hae paikkaa pian, sillä etenemme prosessissa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kuvaus

Financial Controllerin tehtävässä pääset kehittämään osaamistasi alan ammattilaisten opastuksella, ja vastuualueesi kasvaa kokonaisvaltaisesti osaamisesi mukaan. Päätyötehtäviisi kuuluu konsernin kuukausiraportointiin ja konsolidointiin osallistuminen, tytäryhtiöiden raportoinnin valvonta ja opastus mm. IFRS:ään liittyvissä kysymyksissä sekä raportoinnissa käytettävien järjestelmien hallinnointi ja kehittäminen yhdessä muun tiimin kanssa. Lisäksi työskentelet aktiivisessa yhteistyössä ulkoisten ja sisäisten sidosryhmien kanssa. Tehtävä tarjoaa erinomaisen kehittymis- ja kasvumahdollisuuden taloushallinnon ammattilaiseksi.

Tarjoamme

- Monipuoliset työtehtävät, joissa pääset kehittämään ammatillista osaamistasi
- Asiantuntevan tiimin ja kattavan perehdytyksen tukemaan työskentelyäsi
- Mahdollisuuden joustavaan hybridityöhön, jossa työskentely jakautuu puoliksi toimiston ja etätyön välillä

Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.

Työtehtävä

- Caverion-konsernin kuukausiraportointiin ja konsolidointiin osallistuminen
- Konsernin IFRS-julkaisujen (osavuosi- ja vuosikatsaukset) laadinta yhdessä muun tiimin kanssa
- Tytäryhtiöiden raportoinnin valvonta ja ohjeistus mm. IFRS:ään liittyvissä kysymyksissä
- Konsernin raportoinnissa käytettävien järjestelmien (HFM, Anaplan, CDM ja SAP) hallinnointi ja kehittäminen yhdessä muun tiimin kanssa
- Yhteistyö ulkoisten ja sisäisten sidosryhmien kanssa

Etsimällämme henkilöllä on

- Tehtävään soveltuva koulutustausta (esim. laskentatoimen KTM)
- Perusymmärrys taloushallinnosta ja yritysten kirjanpidosta aikaisemman työkokemuksen kautta. IFRS-raportointiin ja konsernilaskentaan liittyvä osaaminen opintojen tai työkokemuksen pohjalta katsotaan eduksi.
- Hyvät tietotekniset taidot (erityisesti Excel)
- Erinomainen suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito

Työntekijänä olet

- Tarkka ja huolellinen
- Proaktiivinen ja ratkaisukeskeinen
- Sinnikäs, joustava ja pitkäjänteinen tiimipelaaja

Muuta tietoa

- Aloitus: Huhtikuu 2023
- Kesto: 12kk, mahdollisuus jatkoon
- Sijainti: Vapaala, Vantaa – mahdollisuus hybridityöskentelyyn perehdytysjakson jälkeen
- Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work Caverionin puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.

Yrityskuvaus

Caverion tuottaa kiinteistöjen, teollisuuden prosessien ja infrastruktuurin älykkäitä teknisiä ratkaisuja ja palveluita. Kiinteistöjen käyttäjille luomme turvallisia ja terveellisiä olosuhteita samalla energiaa säästäen ja hiilidioksidipäästöjä vähentäen. Turvaamme teollisuuslaitosten toiminnan jatkuvuuden ja tehokkuuden. Olemme suomalainen pörssiyhtiö. Suomessa meillä työskentelee noin 5 000 työcaveria ja maailmalla kokonaisuudessaan 14 500 työcaveria kymmenessäeri maassa.
Www

https://jobs.academicwork.fi/annons/financial-controller-caverion-oyj-vantaa/15090958

Jaa ilmoitus