Opiskelijatöihin.fi

Sako

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 26.3.2023

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
mahdollisimman pian

Palkkaus
sopimuksen mukaan

Haku päättyy
26.3.2023

Työpaikan lähiosoite
Ilveskatu 2 11100, Riihimäki

Lisätietoja antaa
Valtteri Kuntsi (+358 50 356 7843, valtteri.kuntsi(at)atalent.fi)

ILS & Reliability Engineer

Työtehtävän kuvaus Tyyppi: täysipäiväinen, vakituinen
Työaika: 37,5 h/vko
Toivottu aloituspäivämäärä: sopimuksen mukaan
Sijainti: Ilveskatu 2, 11100 Riihimäki
Haku-DL: 26.3.2023

Sako etsii nyt Defence & Law Enforcement (viranomaismyynti) -liiketoimintayksikköönsä tarkkaa ja analyyttistä ILS & Reliability Engineeriä.

Rooli on täysin uusi ja tulet mukaan rakentamaan Integrated Logistics Support- eli ILS-prosesseja ja toteuttamaan tuotteiden elinkaaren hallintaa. ILS-toiminto yhdistää tuotteen ylläpidon suunnittelun tuotteen kokonaissuunnitteluun varmistaen järjestelmän käytettävyyden tuotteen elinkaaren ajan. ILS:n tavoitteena on suunnitella kokonaisjärjestelmä, joka pysyy toimintakuntoisena eri viranomaistehtävissä ja toimintaympäristöissä sekä on tehokkaasti ja helposti ylläpidettävissä.

Tehtävässä vastuullesi kuuluu kokonaisvaltaisesti Sakon sotilas- ja viranomaiskäyttäjille myytävien tuotteiden elinjakson ILS-suunnittelu yhdessä Sakon ILS Managerin kanssa. Pääosin teet analyysiä (esim. RAM, LSA, LCC) ja suunnitelmia yhdistellen erilaista dataa, jota hankit muulta organisaatiolta, esimerkiksi tuotekehityksestä. Ensisijaisesti toteutat luotettavuusanalyyseja ja kunnossapidon mallinnuksia asiakkaan tarpeiden perusteella sekä tuotekehityksen yhteydessä tuot esiin tuotteen ylläpitoon vaikuttavia ratkaisuja. Arvioit myös esimerkiksi työtuntimääriä tarjouspyyntöihin sekä varaosatarpeita operatiiviseen käyttöön perustuen. Lisäksi olet osaltasi mukana muiden ILS-tuotteiden toteutuksessa, kuten koulutuksen, teknisten julkaisujen ja kunnossapidon suunnitelmien tuottamisessa.

ILS & Reliability Engineerinä työskentelet yhteistyössä eri sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa, joten odotamme sinulta vahvoja vuorovaikutustaitoja. Sinulla on tekninen korkeakoulutausta ja olet jo kerryttänyt relevanttia työkokemusta esimerkiksi elinkaarihallinnan, tuotekehityksen tai kunnossapidon suunnittelun parista. Ymmärrät luotettavuuden ja kunnossapidon mallinnusta (RAM) sekä kykenet itsenäisen analyysin tekemiseen soveltuvia työkaluja hyödyntäen. Arvostamme itseohjautuvan ja analyyttisen työotteen lisäksi ongelmanratkaisu- ja organisointitaitoja, mutta tärkeintä on korkea motivaatio ottaa vastuu täysin uudesta roolista.

Odotamme sinulta:
- Soveltuvaa teknistä korkeakoulututkintoa
- Relevanttia työkokemusta esimerkiksi tuotetuen tai elinkaarihallinnan parista
- Hyviä teknisiä taitoja MS Officen ja PDM-ohjelmistojen parista
- Ymmärrys luotettavuuden ja kunnossapidettävyyden mallinnuksesta (RAM)
- Hyviä suullisia ja kirjallisia vuorovaikutustaitoja sekä suomeksi että englanniksi

Lisäksi katsomme eduksesi:
- Ymmärrys sotilas- ja lainvalvontatoiminnasta tai puolustusteollisuuden hankinnasta
- Ymmärrys tai kokemus ILS standardien soveltamisesta (MIL-STD/ DEF-STAN/ASD S3000L)

Sako tarjoaa sinulle:
- Mahdollisuuden työskennellä laadustaan tunnetun yrityksen parissa ja ottaa osaa sen kasvuun ja kehitykseen
- Mahdollisuuden työskennellä vakavaraisessa kansainvälisessä kasvuyrityksessä, jossa työskennellään intohimolla ja ylpeydellä
- Aidosti monipuoliset ja vastuulliset tehtävät mielenkiintoisissa projekteissa täysin uudessa roolissa, jota pääset rakentamaan itsesi näköiseksi
- Muiden sakolaisten tuen sekä mahdollisuuden päästä kehittymään tuotteiden elinjakson hallinnan ammattilaiseksi
- Kattavat työsuhde-edut, mm. tukea liikuntaan ja kulttuuriin, mahdollisuuden osallistua erilaisiin tapahtumiin, kattavan työterveyshuollon ja sairauskassan sekä alennusta Sakon ja Beretta-konsernin tuotteista

ILS & Reliability Engineerin rooli on vakituinen ja täysipäiväinen, ja pääasiallinen toimipisteesi sijaitsee Riihimäellä. Tehtävässä on hyödynnettävissä hybridityökäytännöt, mutta odotamme sinulta kuitenkin halukkuutta työskennellä säännöllisesti myös toimistolla. Tässä tehtävässä työllistyt suoraan Sakon palvelukseen. Huomaathan, että Sakon toimialan vuoksi tehtävään valittavalle henkilölle haetaan aseenkäsittelylupa ja teetetään perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

Tähtäimessä täyden kympin työpaikka teknologiateollisuuden huipulla? Lähetä motivaatiokirjeesi sekä ansioluettelosi PDF-muodossa aTalentin hakujärjestelmän kautta viimeistään 26.03.2023 mennessä osoitteessa: https://emp.jobylon.com/applications/jobs/176182/create/. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja ensimmäisen mahdollisen aloituspäivän.

Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa rekrytointipäällikkö Valtteri Kuntsi (p. +358 50 356 7843, valtteri.kuntsi(at)atalent.fi). Puhelimitse tavoitat parhaiten to 16.03. klo 14-15 ja to 23.03. klo 09-10. Muina aikoina tavoitat Valtterin parhaiten sähköpostin välityksellä.

Käy lukemassa lisää Sakon toiminnasta täältä: https://www.sakosuomi.fi/. Pääset myös tutustumaan eri tehtävissä toimivien sakolaisten uratarinoihin täältä: https://rekry.sako.fi/#tutustu.


Yrityskuvaus:
Olemme kansainvälisesti tunnettu ja vakavarainen perheyritys, jonka menestyminen perustuu uniikkeihin tuotteisiin, tinkimättömään laatuun ja ennen kaikkea työntekijöidemme vankkaan ammattitaitoon.

Meillä on yli 100-vuotiaat suomalaiset juuret, jotka ulottuvat tänä päivänä lähes kaikkialle maailmassa. Olemme vastuullinen metalli- ja teknologia-alan edelläkävijä ja panostamme yrityksemme ja osaajiemme kehittymiseen. Vahvana perustanamme toimii työyhteisömme, jossa vaalitaan yhteishenkeä, tarkkuutta, osaamista ja heittäytymiskykyä.

Olemme alamme pioneereja ja ymmärrämme syvällisesti asiakkaamme tarpeet. Olemme tekijöitä, joiden kädenjälki kantaa ja näkyy vastuullisesti kaikkialla. Tunnemme tuotteemme ja niiden käyttöympäristöt. Olemme kasvava yritys, tähtäämme kaikessa tekemisessämme korkeaan laatuun ja panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin.

Meillä on tähtäin monessakin mielessä korkealla – toivottavasti myös sinulla!
Www

https://www.sakosuomi.fi/

Jaa ilmoitus