Opiskelijatöihin.fi

Danske Bank

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 28.3.2023

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Mahdollisimman pian

Palkkaus
Hakijan kokemuksen mukaan

Haku päättyy
28.3.2023

Työpaikan lähiosoite
Puijonkatu 19 70100, Kuopio

Lisätietoja antaa
Emmi Savolainen, puh. +358 (0)44 369 8860.

Rahoitusasiantuntija, Kuopio

Työtehtävän kuvaus Haluatko olla mukana luomassa Suomen parhaita asiakaskokemuksia ja kehittyä rahoitusalan ammattilaisena kansainvälisessä pankissa? Haemme nyt myynnillistä rahoitusasiantuntijaa Kuopion konttoriin vakituiseen tehtävään. Tarjoamme sinulle monipuolisen työn, jossa opit jatkuvasti uutta asiantuntevien kollegoiden tukemana. Tule rakentamaan taloudellista mielenrauhaa kanssamme!

Tavoitteena erinomaiset asiakaskokemukset

Rahoitusasiantuntijana olet avainasemassa luomassa ensiluokkaisia asiakaskokemuksia Danske Bankin nykyisille ja uusille asiakkaille. Tarjoat asiakkaillemme rahoitusratkaisuita, joiden avulla he tuntevat itsensä luottavaiseksi talousasioissa ja pääsevät taloudellisiin tavoitteisiinsa. Olet päivittäin oma-aloitteisesti yhteydessä nykyisiin ja uusiin asiakkaisiin ja rakennat heille ratkaisuja huomioiden heidän tarpeensa. Aidolla asiakaslähtöisyydellä, oma-aloitteisuudella sekä sisukkaalla työotteella pääset pitkälle, kun viet omalta osaltasi Danske Bankin palveluita ja asiakastyytyväisyyttä eteenpäin.

Päivittäisiin tehtäviisi kuuluu esimerkiksi:

- Asiakastapaamiset kasvotusten, puhelimitse tai verkossa
- Rahoitusratkaisujen rakentaminen asiakkaillemme
- Uusasiakashankinta
- Osaamisen ja onnistumisten jakaminen tiimissä
- Sisäinen ja ulkoinen yhteistyö kumppaneidemme kanssa

Työssä onnistumistasi ovat tukemassa asiantuntevat rahoitusalan kollegat. Tuemme ja autamme toisiamme ottaen myös vastuun omasta tekemisestämme. Työpisteesi sijaitsee Kuopion konttorissamme Puijonkadulla, mutta etänäkin työskentely onnistuu ajoittain.

Myynnillinen tiimipelaaja

Etsimme tehtävään myyntihenkistä ja yhteistyökykyistä tyyppiä, joka haluaa tehdä laadukasta työtä asiakkaan eduksi, luoda unohtumattomia asiakaskokemuksia ja rakentaa kanssamme entistä parempaa Danske Bankia. Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus, jos haluat kehittyä rahoitusalan ammattilaisena tai kasvaa sellaiseksi.

Odotamme sinulta aiempaa asiakaspalvelu- tai myyntikokemusta sekä kykyä palvella asiakkaita sujuvasti suomeksi ja englanniksi. Toivomme myös, että osaat ottaa vastuun omasta tuloksellisuudestasi ja työskentelet järjestelmällisesti kiireellisissäkin tilanteissa. Kaupallisen alan amk-koulutus ja aiempi kokemus rahoitusalan tehtävistä ovat sinulle eduksi, mutta eivät välttämättömiä tehtävässä menestymisen kannalta.

Miksi meille Danske Bankiin?

"Plussana työssä ovat mainiot työkaverit ja mahdollisuus vaikuttaa itse oman työpäivän sisältöön. Tässä porukassa on mahtava meininki! Haluamme onnistua tiiminä ja autamme siinä toinen toisiamme." -Rahoitustiimin jäsenet.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä mukavaan ja avoimeen työympäristöön, jossa keskitymme erinomaisiin asiakaskokemuksiin! Meillä opit jatkuvasti uutta ja sinua kannustetaan kehittymään. Tarjoamme sinulle myös rahanarvoisia henkilöstöetuja, kuten puhelin-, lounas-, liikunta- ja kulttuuriedun sekä monia muita etuja yhteistyökumppaneiltamme.

Lue lisää meistä työnantajana: www.danskebank.com/careers tai #danskebankcareers.

Odotamme hakemustasi!

Ota seuraava askel urallasi ja hae tehtävään viimeistään 28.3.2023.

Jos jokin jäi mietityttämään, lisätietoja tehtävästä antaa rekrytoiva esihenkilö Emmi Savolainen, puh. +358 (0)44 369 8860.
Www

https://ejqi.fa.em2.oraclecloud.com/hcmUI/CandidateExperience/en/sites/CX_1001/job/12272/?utm_medium=jobshare

Jaa ilmoitus