Opiskelijatöihin.fi

Autolle.com

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 26.3.2023

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Mahdollisimman pian

Palkkaus
Sopimuksen mukaan

Haku päättyy
26.3.2023

Työpaikan lähiosoite
Kartanonkatu 4 70700, Kuopio

Lisätietoja antaa
tuomas.pihnala@atalent.fi

Autolle.com: Myyjä

Työtehtävän kuvaus Työsopimuksen tyyppi: vakituinen
Sijainti: Kuopio
Haku-DL: 26.3.2023

Autolle.com etsii Kuopion myymäläänsä hyvästä tuloksesta motivoitunutta myyjää!


Autolle.comin myyjänä palvelet asiakkaita monikanavaisesti automyymälän lisäksi puhelimitse, sähköpostitse ja verkossa. Suurin osa myyntityöstä alkaa jo tulleista yhteydenottopyynnöistä, puheluista ja myymälään saapuvista asiakkaista, jonka jälkeen vastaat neuvotteluista sekä yhteydenpidosta ja kauppojen tekemisestä asiakkaan kanssa kokonaisuudessaan. Automyynnin ohella vastaat erilaisesta lisämyynnistä rahoitus- ja vakuutuspalveluihin liittyen, jotka myös näkyvät ansaitsemassasi provisiossa. Kuopion myymälän kapasiteetti on noin 80 autoa, jonka lisäksi käytössäsi on jokaisen toimipisteemme autovalikoima.

Etsimämme myyjät ovat oma-aloitteisia ja aktiivisia tekijöitä, joilla on jo aiempaa myyntikokemusta. Toivomme sinulta löytyvän hyvät vuorovaikutustaidot ja kyky kuunnella asiakkaita, jotta voit tarjota heille tarpeitaan vastaavia ratkaisuja myynnissä. Voit olla etsimämme henkilö, vaikka et tulisikaan suoraan autoalalta, tärkeintä on hyvä asenne myyntityöhön ja kiinnostus autoalaa kohtaan! Työt alkavat kahden viikon koulutus- ja perehdytysjaksolla, jossa saat hyvät lähtökohdat uudelle työllesi. Henkilöstö on Autolle.comin tärkein arvo; haluamme ylläpitää työntekijöiden ammatillista osaamista korkealla tasolla ja panostamme myyjiemme koulutukseen! Olemme tiivis yhteisö, jolla on vuosittain useita (terveellisiä) virkistystilaisuuksia ja koko yritys puhaltaa yhteen hiileen. Tule mukaan kasvavaan joukkoomme!

Hakijalta odotetaan:

-näyttöä tuloksekkaasta myyntityöstä
-vahvaa asiakaspalveluhenkisyyttä
-paineensietokykyä
-kiinnostusta modernilla tavalla toimivaan autoliikkeeseen

Lisäksi eduksi katsotaan:
kokemus automyynnistä
englannin ja ruotsin kielen taitoa

Tarjoamme sinulle:

-haastavan ja innostavan työn voimakkaassa kasvussa olevassa yrityksessä
-mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi myyjänä
-motivoituneen ja yhteen hiileen puhaltavan työyhteisön
-henkilöstöedut, kuten vuosittaiset maratonmatkat ulkomaille ja muut erilaiset henkilöstötapahtumat
-erittäin kilpailukykyisen palkkamallin, joka koostuu pohjapalkasta ja myydyistä autoista saatavasta provisiosta

Oletko etsimämme uusi huippumyyjä? Lähetä ansioluettelosi ja motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään 26.3.2023 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://emp.jobylon.com/applications/jobs/175766/create/. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset. Etenemme sopivien ehdokkaiden kanssa jo hakuajalla!

Voit tutustua yritykseen osoitteessa: autolle.com. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa rekrytointipäällikkö Tuomas Pihnala +358 40 7663938 & tuomas.pihnala@atalent.fi.

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Autolle.comin palvelukseen.

Yrityskuvaus:

Autolle.com on yksi maamme johtavista autokaupan digitalisoijista. Yrityksen nopea kasvu ja innovatiivisuus on myös huomattu yritysmaailmassa. Autolle.com on palkittu mm. vuoden Start Upina ja olemme pokanneet Vuoden Nuori Yrittäjä -palkinnon. Toimimme ketterästi ja monipuolisesti. Ohjenuorana on, että asiakkaasta välitetään ja hänen kanssaan halutaan rakentaa elinikäisiä asiakassuhteita.

Toiminta perustuu luotettavuuteen, edullisiin hintoihin sekä pitkäaikaisiin asiakkuuksiin. Yrityksen verkosto kattaa koko Suomen. Yrityksen perusperiaate on, että koko henkilöstö tähtää parhaaseen asiakaskokemukseen sekä auton myynti- että ostotapahtumassa.

Vaihtoautokauppa Suomessa hakee uusia uria yksityisleasingin sekä yhteiskäyttöautoilun yleistyessä, ja Autolle.com on mukana uudistamassa alaa myös näiden osalta.

Autolle.com on kasvanut joka vuosi merkittävästi. Liikevaihtomme oli päättyneellä tilikaudella yli 100 milj.euroa.
Www

https://autolle.com/

Jaa ilmoitus