Opiskelijatöihin.fi

Bluestep Bank

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 23.3.2023

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Mahdollisimman pian, neuvoteltavissa

Palkkaus
Sopimuksen mukaan

Haku päättyy
23.3.2023

Työpaikan lähiosoite
Helsinki 00150, Helsinki

Lisätietoja antaa
Anni Nurmi (+358503042987, anni.nurmi(at)atalent.fi.).

Bluestep Bank: Rahoitusasiantuntija

Työtehtävän kuvaus Työsopimuksen tyyppi: vakituinen, kokoaikainen
Sijainti: Hermannin Rantatie 8, 00580 Helsinki
Haku-DL: 23.3.2023

Ratkaisukeskeinen ja moderni asuntolainapankki, Bluestep Bank etsii nyt Rahoitusasiantuntijaa osaksi kasvavaa asiakaspalveluorganisaatiotaan Helsinkiin!

Rahoitusasiantuntijana Bluestep Bankilla pääset tekemään merkityksellistä asiantuntijatyötä tarjoamalla alan parhaita mahdollisia lainaratkaisuja henkilökohtaisesti, luotettavasti ja inkluviisivisesti. Bluestep Bankilla voit aidosti seistä tarjoamiesi ratkaisujen takana sekä todella tuntea auttavasi asiakasta. Liityt osaksi seitsemän hengen rahoitusasiantuntijatiimiä ja vastaat lainaneuvotteluista suomalaisten kuluttaja-asiakkaiden parissa. Työtehtäviisi kuuluu lainaneuvotteluiden käymisen lisäksi erilaisten toimenpidepyyntöjen tekeminen, tarkistaminen ja seuraaminen, lainatarjousten lähettäminen sekä luottopäätösesitysten laatiminen.

Voit olla Bluestep Bankin etsimä rahoitusasiantuntija, mikäli motivoidut erilaisista asiakaskohtaamisista sekä asiakkaiden laina-asioiden ratkaisemisesta. Aikaisempi kokemus rahoitusalalta on eduksi, mutta ei välttämätöntä. Tärkeintä on oma-aloitteinen, positiivinen ja sinnikäs työskentelyotteesi. Työssä menestymistä edesauttaa myös suunnitelmallisuus sekä kyky kantaa vastuuta. Työskentely tehtävässä tapahtuu pääsääntöisesti Helsingin Kalasatamassa, mutta ajoittainen etätyöskentely tehtävässä on myös alun perehdytysvaiheen jälkeen mahdollista. Toivomme sinun kykenevän aloittamaan työsi sopimuksen mukaan, mutta mieluiten niin pian kuin mahdollista! Kyseessä on vakituinen ja kokoaikainen tehtävä, jossa työllistyminen tapahtuu suoraan Bluestep Bankin palvelukseen.

Bluestep Bank tarjoaa sinulle:
- Mahdollisuuden kehittää omaa osaamista sekä kerryttää merkityksellistä työkokemusta kansainvälisessä pankissa
- Erinomaiset edellytykset työskennellä pankki- ja rahoitusalalla sekä kehittyä halutessasi talon sisällä myös muihin tehtäviin
- Avoimen ja rohkaisevan ilmapiirin, jossa työkavereita autetaan ja henkilöstön kouluttamiseen panostetaan
- Hybridityön, erinomaiset henkilöstöedut sekä yhteisiä aktiviteetteja

Sinulta toivomme:
- Aikaisempaa kokemusta asiakasrajapinnasta sekä kiinnostusta laina-asioiden parissa työskentelyä kohtaan
- Erinomaisia vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja sekä rohkeaa ja tehokasta työskentelyotetta
- Tietoteknistä näppäryyttä, esim. MS Office-taitoja
- Hyvää kirjallista ja suullista suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi katsomme eduksi:
- Tehtävään soveltuvan koulutustaustan, esimerkiksi kaupalliselta alalta
- Aikaisemman kokemuksen pankkiliiketoiminnasta sekä vakuudellisista luotoista
- Ruotsin kielen osaamisen

Haluaisitko sinä liittyä osaksi nopeasti kasvavaa, jatkuvaan oppimiseen ja kehittymiseen kannustavaa yritystä, joka haastaa perinteisiä uskomuksia sekä auttaa tuhansia asiakkaita taloudellisten tilanteidensa parantamisessa?

Hienoa! Lähetä CV:si sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään 23.3.2023 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://emp.jobylon.com/applications/jobs/175747/create/. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Bluestep Bankista voit lukea lisää osoitteessa:https://www.bluestep.fi/tietoa-bluestepista/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Anni Nurmi (+358 50 304 2987, anni.nurmi(at)atalent.fi).

Tervetuloa Bluestepille sellaisena kuin olet!

Yrityskuvaus:
Bluestep Bank on asuntolainoihin erikoistunut pankki sekä markkinajohtaja Pohjoismaissa omassa segmentissään. Bluestep Bank on perustettu vuonna 2005 ja on siitä lähtien auttanut tuhansia lainanottajia ja säästäjiä Ruotsissa ja Norjassa - ja nyt myös Suomessa. Bluestep Bankin tavoitteena on olla paras vaihtoehto ja ratkaisu niille ihmisille, jotka eivät syystä tai toisesta saa lainaa omasta tai muista perinteisistä pankeista. Bluestep Bankilla keskitytään mahdollisuuksiin ja tulevaisuuteen, ei ongelmiin tai aiempiin haasteisiin. Bluestep Bank pyrkii auttamaan, kun muut eivät siihen pysty. Tutustu lisää Bluestep Bankkiin osoitteessa: https://www.bluestep.fi/ .
Www

https://atalent.fi/open-position/bluestep-bank-rahoitusasiantuntija-175747

Jaa ilmoitus