Opiskelijatöihin.fi

Destia

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 22.3.2023

Työn luonne
Kesätyö

Työn kesto
3 - 6 kk

Työ alkaa
sopimuksen mukaan

Palkkaus
sopimuksen mukaan

Haku päättyy
22.3.2023

Työpaikan lähiosoite
Siikalatva 92600, Siikalatva

Lisätietoja antaa
Tittamari Bilund, +358 50 551 3395, tittamari.bilund@atalent.fi

Insinööriharjoittelijoita kunnossapitoon (maanteiden hoitourakat)

Työtehtävän kuvaus Työsopimuksen tyyppi: määräaikainen, koko-aikainen, kesätyö
Sijainti: Siikalatva (Rantsila)
Hakuaika päättyy: 22.3.2023

Haluatko olla mukana rakentamassa infraa ihmisille? Etsimme Destialle Insinööriharjoittelijaa kunnossapitoon ympäri suomea sijaitseviin maanteiden hoitourakoihin kesäksi 2023 - kenties juuri sinua? Destialla pääset oppimaan kaiken ihmislähtöisen infran rakentamisesta ja jättämään positiivisen vaikutuksen yhteiskuntaan.

Mitä kunnossapidon insinööriharjoittelijan työhön kuuluu?
Insinööriharjoittelijana pääset perehtymään kunnossapidon vaihteleviin työtehtäviin yhdessä infra-alan ammattilaisten kanssa. Kunnossapidon parissa työskennellään turvallisen ja sujuvan liikenteen puolesta. Maanteiden hoitourakat muodostuvat alueellisesti rajatuista kohteista, joissa Destia vastaa alueeseen kuuluvien maanteiden ympärivuotisesta hoidosta. Insinööriharjoittelijana tehtäväsi koostuvat monipuolisesti erilaisista kunnossapidon työtehtävistä urakka-alueella, kuten päällystepaikkaamisesta, liikennemerkkien asennustöistä sekä sillantarkastuksista. Lisäksi varusteiden ja laitteiden inventointi sekä työnjohtotehtävissä, kuten tarkistuksissa, laadunvalvonta- ja mittaustehtävissä avustaminen voivat olla osa toimenkuvaasi. Työssä pääset perehtymään syvemmin työturvallisuuteen, toimintatapoihin ja ammattisanastoon infra-alan ammattilaisten tukemana. Insinööriharjoittelu antaa erinomaisen pohjan mm. kenttätyöhön ja työnjohtoharjoitteluun.

Kenelle kunnossapidon insinööriharjoittelu on tarkoitettu?
Insinööriharjoittelu on tarkoitettu teknisen alan korkeakouluopiskelijoille. Aiempi kokemus katsotaan eduksi, mutta kesäharjoittelijana sinun ei tarvitse vielä olla alan ammattilainen, vaan toivomme sinun olevan halukas oppimaan uutta infra-alasta sekä täydentämään opintojasi arvokkaalla käytännön kokemuksella - itsenäistä ja proaktiivista työotetta unohtamatta. Työ on liikkuvaa ja edellyttää B-ajokorttia. Pätevyydet, kuten työturvallisuus-, tieturva-, hätä-EA ja tulityökortti, katsotaan eduksi. Tehtävässä korostuvat myös hyvät suomen kielen vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot sekä sisäisten että ulkoisten sidosryhmien kanssa. Destia arvostaa yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta työyhteisössä ja toivommekin hakijoiksi eri taustaisia henkilöitä. Destia rakentaa menestyksen yrityskulttuurin ja henkilöstön varaan ja siksi odotamme, että olet ennen kaikkea halukas sitoutumaan yrityksen arvoihin: rehdisti, yhdessä, uudistuen ja menestyen.


Etsimme harjoittelijaa Siikalatvan maanteiden hoitourakoihin. Tehtävät ovat määräaikaisia ja kokoaikaisia. Ensisijainen työskentelyaika ajoittuu kesäkuukausille, mutta töiden ajoitus on sovittavissa sopimuksen mukaan. Palkka pohjautuu alan työehtosopimukseen (TES) ja määräytyy lopulta suoritettujen opintopisteiden mukaan.

Neljä syytä innostua ja hakea kesätöihin Destialle:
1. Merkityksellisyys - aidosti merkityksellistä työtä yrityksessä, jonka panos yhteiskunnalle näkyy älykkäinä infraratkaisuina jokaisen päivittäisessä elämässä.
2. Osaamisen kehitys - et jää tehtäviesi kanssa yksin, vaan Destian piinkovat ammattilaiset ohjaavat ja opastavat sinua urasi ensiaskeleilla. Useat kesäharjoittelijat jatkavat töitä syksyn tullen opintojensa ohella tai täysipäiväisesti.
3. Yhteisö - Destian monimuotoisessa työyhteisössä viihtyminen on taattu: vaikka työ tapahtuu teiden mutkien parissa, niin ainakin ilmapiiri on mutkaton ja työt tehdään porukalla pilke silmäkulmassa työkaveria kannustaen. Tästä osoituksena vuonna 2022 Destia oli Vastuullinen Työnantaja-kampanjan voittaja 1000+ yritysten sarjassa.
4. Edut - Hyvinvoivat destialaiset ovat kaiken a ja o, ja Destia tarjoaa kattavat terveys- ja hyvinvointipalvelut sekä myös muita hyvinvointia tukevia etuja mm. lounaaseen, liikuntaan, kulttuuriin, hierontaan ja hammashoitoon.

Mikäli olet oikea henkilö täyttämään nämä saappaat – tai oikeastaan turvakengät – lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään sunnuntaina 22.03.2023 aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://emp.jobylon.com/applications/jobs/175590/create/. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset. Haastattelut pyritään järjestämään ja tehtävät täyttämään mahdollisimman pian.

Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Tittamari Bilund (tittamari.bilund@atalent.fi,+358 50 551 3395 ).

Yrityskuvaus:
Destia on Suomen suurin infra-alan palveluyhtiö ja osa kansainvälistä Colas-konsernia. Suunnittelemme, rakennamme ja kunnossapidämme yhteiskunnan toiminnan kannalta välttämätöntä infrastruktuuria, kuten sähköverkkoja, siltoja, teitä ja ratoja. Kehitämme kaupunkeja, telematiikka- ja valaistusratkaisuja ja tarjoamme monipuolisia palveluja liikenteen ja infraomaisuuden hallintaan. Rakennamme huomisen infraa yli 1 600 destialaisen ainutlaatuisella infran tajulla. Vuonna 2021 liikevaihtomme oli noin 575 miljoonaa euroa. Lue lisää meistä osoitteessa www.destia.fi.


Www

https://www.destia.fi/

Jaa ilmoitus