Opiskelijatöihin.fi

Bluesure Oy

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 23.3.2023

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Heti

Palkkaus
2000-3000

Haku päättyy
23.3.2023

Työpaikan lähiosoite
Salmintie 30 73300, Kuopio

Lisätietoja antaa
Ate Korkalainen 041 312 4062

Projektipäällikkö

Työtehtävän kuvaus Meistä

Bluesure kehittää nopeasti käyttöönotettavia, mobiileja aurinkoenergiaratkaisuja väliaikaiseen energiantarpeeseen. Autamme kansainvälisiä yrityksiä, organisaatioita ja yksityishenkilöitä hallitsemaan energiantuotannon haasteita, jotka liittyvät turvattomiin, kalliisiin ja saastuttaviin perinteisiin energiajärjestelmiin.

Tuotteitamme käytetään yhdessä dieselgeneraattoreiden kanssa tuottamaan päästötöntä uusiutuvaa energiaa sekä on- että off-grid sovelluksiin. Tuotteitamme käyttävät kansainvälisesti esimerkiksi armeijat, humanitaariset avustusjärjestöt, kaivosyhtiöt ja tapahtumajärjestäjät.

Bluesuren ratkaisut ovat äänettömiä, päästöttömiä ja kestävän kehityksen mukaisia energiantuotantoratkaisuja.

Sinusta

Toimintojemme kasvaessa haemme projektipäällikköä tuotekehitykseen ja tuotannollistamiseen kokoaikaiseen, vakituiseen työsuhteeseen. Tehtäviisi kuuluu Bluesuren innovatiivisten tuotteiden kehittäminen osana tuotekehitystiimiä ja valmiiden tuotteiden tuotannollistamistoimet sopimusvalmistajan kanssa. Odotamme sinulta erinomaista ajanhallintakykyä, ongelmanratkaisutaitoja ja kykyä edistää useita tehtäviä samanaikaisesti. Olet valmistunut tai valmistumassa insinööriksi sähkötekniikan tai energiatekniikan puolelta. Aurinkoenergiaratkaisujen tuntemus ja työkokemus on eduksi. Tehtävässä tarvitaan erinomaista englannin kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle vapaat kädet kehittää tehtäväkenttääsi omannäköiseksi ja ottaa lisää vastuuta, kun tiimimme kasvaa. Kannustamme jatkuvaan oppimiseen ja henkilökohtaiseen kehitykseen. Työtä on mahdollisuus tehdä osittain etänä. Yrityksen toimipiste siirtyy keväällä Siilinjärvelle tai Kuopioon viihtyisiin tiloihin.

Hae pian mukaan kasvavaan tiimiimme, joka haluaa intohimoisesti parantaa energiavarmuutta uusiutuvilla energiaratkaisuilla!
Www

http://bluesure.fi

Jaa ilmoitus