Opiskelijatöihin.fi

Destia

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 22.3.2023

Työn luonne
Kesätyö

Työn kesto
3 - 6 kk

Työ alkaa
sopimuksen mukaan

Palkkaus
sopimuksen mukaan

Haku päättyy
22.3.2023

Työpaikan lähiosoite
Kiuruvesi 7400, Kiuruvesi

Lisätietoja antaa
Tittamari Bilund, +358 50 551 3395, tittamari.bilund@atalent.fi

Haalariharjoittelijoita kunnossapitoon Itä-Suomeen (maanteiden hoitourakat)

Työtehtävän kuvaus Työsopimuksen tyyppi: määräaikainen, kokoaikainen, kesätyö
Sijainti: Kiuruvesi
Hakuaika päättyy: 22.3.2023

Haluatko olla mukana rakentamassa infraa ihmisille? Etsimme Destialle useampaa Haalariharjoittelijaa kunnossapitoon Itä-Suomen maanteiden hoitourakoihin kesäksi 2023 - kenties juuri sinua? Destialla pääset oppimaan kaiken ihmislähtöisen infran rakentamisesta ja jättämään positiivisen vaikutuksen yhteiskuntaan.


Mitä kunnossapidon haalariharjoittelijan työhön kuuluu?
Haalariharjoittelijana pääset vetämään haalarit jalkaan ja perehtymään kunnossapidon vaihteleviin työtehtäviin. Kunnossapidon parissa työskennellään turvallisen ja sujuvan liikenteen puolesta. Maanteiden hoitourakat muodostuvat alueellisesti rajatuista kohteista, joissa Destia vastaa alueeseen kuuluvien maanteiden ympärivuotisesta hoidosta. Kesäharjoittelijana tehtäväsi koostuvat monipuolisesti erilaisista kunnossapidon työtehtävistä urakka-alueella, kuten viherhoidosta, päällysteenpaikkauksesta, liikennejärjestelytöistä, sillantarkastuksista ja liikennemerkkien asennustöistä. Työssä pääset tutustumaan työturvallisuuteen, toimintatapoihin ja ammattisanastoon infra-alan ammattilaisten tukemana. Haalariharjoittelu antaa erinomaisen pohjan mm. kenttätyöhön ja työnjohtoharjoitteluun.

Kenelle kunnossapidon haalariharjoittelu on tarkoitettu?
Haalariharjoittelu on tarkoitettu teknisen alan 1.-2. vuosikurssin korkeakouluopiskelijoille. Kesäharjoittelijana sinun ei tarvitse olla alan ammattilainen, vaan toivomme sinun olevan halukas oppimaan uutta infra-alasta sekä täydentämään opintojasi arvokkaalla käytännön kokemuksella - itsenäistä ja proaktiivista työotetta unohtamatta. Työ on liikkuvaa ja edellyttää B-ajokorttia. Pätevyydet, kuten työturvallisuus-, tieturva-, hätä-EA ja tulityökortti, katsotaan eduksi. Tehtävässä korostuvat myös hyvät suomen kielen vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot sekä sisäisten että ulkoisten sidosryhmien kanssa. Destia arvostaa yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta työyhteisössä ja toivommekin hakijoiksi eri taustaisia henkilöitä. Destia rakentaa menestyksen yrityskulttuurin ja henkilöstön varaan ja siksi odotamme, että olet ennen kaikkea halukas sitoutumaan yrityksen arvoihin: rehdisti, yhdessä, uudistuen ja menestyen.

Etsimme harjoittelijaa Kiuruveden maanteiden hoitourakoihin. Tehtävä on määräaikainen ja kokoaikainen. Ensisijainen työskentelyaika ajoittuu kesäkuukausille, mutta töiden ajoitus on sovittavissa sopimuksen mukaan. Palkka pohjautuu alan työehtosopimukseen (TES) ja määräytyy lopulta suoritettujen opintopisteiden mukaan.

Neljä syytä innostua ja hakea kesätöihin Destialle:
1. Merkityksellisyys - aidosti merkityksellistä työtä yrityksessä, jonka panos yhteiskunnalle näkyy älykkäinä infraratkaisuina jokaisen päivittäisessä elämässä.
2. Osaamisen kehitys - et jää tehtäviesi kanssa yksin, vaan Destian piinkovat ammattilaiset ohjaavat ja opastavat sinua urasi ensiaskeleilla. Useat kesäharjoittelijat jatkavat töitä syksyn tullen opintojensa ohella tai täysipäiväisesti.
3. Yhteisö - Destian monimuotoisessa työyhteisössä viihtyminen on taattu: vaikka työ tapahtuu teiden mutkien parissa, niin ainakin ilmapiiri on mutkaton ja työt tehdään porukalla pilke silmäkulmassa työkaveria kannustaen. Tästä osoituksena vuonna 2022 Destia oli Vastuullinen Työnantaja-kampanjan voittaja 1000+ yritysten sarjassa.
4. Edut - Hyvinvoivat destialaiset ovat kaiken a ja o, ja Destia tarjoaa kattavat terveys- ja hyvinvointipalvelut sekä myös muita hyvinvointia tukevia etuja mm. lounaaseen, liikuntaan, kulttuuriin, hierontaan ja hammashoitoon.

Mikäli olet oikea henkilö täyttämään nämä saappaat – tai oikeastaan turvakengät – lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään keskiviikkona 22.03.2023 aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa:https://emp.jobylon.com/applications/jobs/175579/create/. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset. Haastattelut pyritään järjestämään ja tehtävät täyttämään mahdollisimman pian.


Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Tittamari Bilund (+358505513395, tittamari.bilund(at)atalent.fi).

Yrityskuvaus:
Destia on Suomen suurin infra-alan palveluyhtiö ja osa kansainvälistä Colas-konsernia. Suunnittelemme, rakennamme ja kunnossapidämme yhteiskunnan toiminnan kannalta välttämätöntä infrastruktuuria, kuten sähköverkkoja, siltoja, teitä ja ratoja. Kehitämme kaupunkeja, telematiikka- ja valaistusratkaisuja ja tarjoamme monipuolisia palveluja liikenteen ja infraomaisuuden hallintaan. Rakennamme huomisen infraa yli 1 600 destialaisen ainutlaatuisella infran tajulla. Vuonna 2021 liikevaihtomme oli noin 575 miljoonaa euroa. Lue lisää meistä osoitteessa www.destia.fi.
Www

https://www.destia.fi/

Jaa ilmoitus