Opiskelijatöihin.fi

Destia

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 22.3.2023

Työn luonne
Kesätyö

Työn kesto
3 - 6 kk

Työ alkaa
sopimuksen mukaan

Palkkaus
sopimuksen mukaan

Haku päättyy
22.3.2023

Työpaikan lähiosoite
Tampere, Oulu, Jyväskylä 33100, Tampere

Lisätietoja antaa
Valtteri Kuntsi (+358 50 356 7843, valtteri.kuntsi(at)atalent.fi)

Destia: Automaatio-operaattoriharjoittelijoita (mittaustehtävät)

Työtehtävän kuvaus Työsopimuksen tyyppi: määräaikainen, kokoaikainen, kesätyö
Sijainti: Tampere, Oulu, Jyväskylä
Hakuaika päättyy: 22.3.2023

Haluatko olla mukana toteuttamassa infraa ihmisille? Etsimme Destialle useampaa automaatio-operaattoriharjoittelijaa ympäri Suomen kesäksi 2023 - kenties juuri sinua? Destialla pääset oppimaan kaiken ihmislähtöisen infran rakentamisesta ja jättämään positiivisen vaikutuksen yhteiskuntaan.


Mitä automaatio-operaattoriharjoittelijan työhön kuuluu?
Automaatio-operaattoriharjoittelijana pääset perehtymään mittaustehtävien vaihteleviin vastuisiin. Destian Liiketoiminnan tuki ja kehittäminen-yksikkö tukee infrarakentamista mm. tarjoamalla data-analyysia ja digitaalisia ratkaisuja eri liiketoimintaryhmien, kuten Tuulivoima-, Väylä-, Rata- ja Kaupunkirakentamisen hankkeissa. Harjoittelijana toimit kokeneemman mittapäällikön ohjauksessa infrarakentamisen työmailla ja avustat esimerkiksi infrarakentamisen mittauksissa sekä työkoneautomaatiossa. Lisäksi pääset osallistumaan mallipohjaiseen rakentamiseen, koneohjauksen ratkaisuihin sekä mahdollisesti myös dronen lennättämiseen. Työssä pääset tutustumaan työturvallisuuteen, toimintatapoihin ja ammattisanastoon infra-alan ammattilaisten tukemana. Harjoittelu antaa erinomaisen pohjan oman osaamisen syventämiseen ja alan vaativampiin tehtäviin.

Kenelle automaatio-operaattoriharjoittelu on tarkoitettu?
Automaatio-operaattoriharjoittelu on tarkoitettu vähintään toisen vuoden maanmittausalan korkeakouluopiskelijoille tai ammattikoulun kartoittajaopiskelijoille. Optimitilanteessa sinulla on jo hieman alan kokemusta taustalla, mutta harjoittelijana sinun ei tarvitse olla alan ammattilainen. Toivommekin sinun olevan halukas oppimaan uutta infra-alasta sekä täydentämään opintojasi arvokkaalla käytännön kokemuksella - itsenäistä ja proaktiivista työotetta unohtamatta. Dronelentäjän pätevyys, sekä mittalaitteiden ja ohjelmien hallinta katsotaan eduksi. Tehtävässä korostuvat myös hyvät suomen kielen vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot sekä sisäisten että ulkoisten sidosryhmien kanssa, minkä lisäksi englannin kielitaito katsotaan eduksi. Destia arvostaa yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta työyhteisössä ja toivommekin hakijoiksi eri taustaisia henkilöitä. Destia rakentaa menestyksen yrityskulttuurin ja henkilöstön varaan ja siksi odotamme, että olet ennen kaikkea halukas sitoutumaan yrityksen arvoihin: rehdisti, yhdessä, uudistuen ja menestyen.

Etsimme harjoittelijoita Tampereen, Oulun ja Jyväskylän toimipisteisiin määräaikaisiin ja kokoaikaisiin tehtäviin. Odotamme harjoittelijoilta valmiutta matkustaa rakennushankkeille. Ensisijainen työskentelyaika ajoittuu kesäkuukausille, mutta töiden ajoitus on sovittavissa sopimuksen mukaan. Palkka pohjautuu alan työehtosopimukseen (TES) ja määräytyy lopulta suoritettujen opintopisteiden mukaan.

Neljä syytä innostua ja hakea kesätöihin Destialle:
Merkityksellisyys - aidosti merkityksellistä työtä yrityksessä, jonka panos yhteiskunnalle näkyy älykkäinä infraratkaisuina jokaisen päivittäisessä elämässä.
Osaamisen kehitys - et jää tehtäviesi kanssa yksin, vaan Destian piinkovat ammattilaiset ohjaavat ja opastavat sinua urasi ensiaskeleilla. Useat kesäharjoittelijat jatkavat töitä syksyn tullen opintojensa ohella tai täysipäiväisesti.
Yhteisö - Destian monimuotoisessa työyhteisössä viihtyminen on taattu: vaikka työ tapahtuu teiden mutkien parissa, niin ainakin ilmapiiri on mutkaton ja työt tehdään porukalla pilke silmäkulmassa työkaveria kannustaen. Tästä osoituksena vuonna 2022 Destia oli Vastuullinen Työnantaja-kampanjan voittaja 1000+ yritysten sarjassa.
Edut - Hyvinvoivat destialaiset ovat kaiken a ja o, ja Destia tarjoaa kattavat terveys- ja hyvinvointipalvelut sekä myös muita hyvinvointia tukevia etuja mm. lounaaseen, liikuntaan, kulttuuriin, hierontaan ja hammashoitoon.

Mikäli olet oikea henkilö täyttämään nämä saappaat – tai oikeastaan turvakengät – lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään keskiviikkona 22.03.2023 aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://emp.jobylon.com/applications/jobs/175574/create/. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset. Haethan mahdollisimman pian, sillä meillä on valmius edetä potentiaalisten hakijoiden kanssa jo hakuajalla. Haastattelut pyritään järjestämään ja tehtävät täyttämään mahdollisimman pian.

Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Valtteri Kuntsi (+358 50 356 7843, valtteri.kuntsi(at)atalent.fi).

Yrityskuvaus:
Destia on Suomen suurin infra-alan palveluyhtiö ja osa kansainvälistä Colas-konsernia. Suunnittelemme, rakennamme ja kunnossapidämme yhteiskunnan toiminnan kannalta välttämätöntä infrastruktuuria, kuten sähköverkkoja, siltoja, teitä ja ratoja. Kehitämme kaupunkeja, telematiikka- ja valaistusratkaisuja ja tarjoamme monipuolisia palveluja liikenteen ja infraomaisuuden hallintaan. Rakennamme huomisen infraa yli 1 600 destialaisen ainutlaatuisella infran tajulla. Vuonna 2021 liikevaihtomme oli noin 575 miljoonaa euroa. Lue lisää meistä osoitteessa www.destia.fi.
Www

https://www.destia.fi/

Jaa ilmoitus