Opiskelijatöihin.fi

Kuopion kaupunkikeskustan kehittämisyhdistys ry.

Työn luonne
Harjoittelu

Työn kesto
3 - 6 kk

Työ alkaa
toukokuun loppupuolella

Palkkaus
Palkaton työharjoittelu

Haku päättyy
28.4.2023

Työpaikan lähiosoite
Puijonkatu 19 70100, Kuopio

Lisätietoja antaa
Tilla Martikainen p. 050 360 8973

Tapahtuma- ja markkinointiharjoittelija

Työtehtävän kuvaus Haemme yhtä tai useampaa harjoittelijaa avuksemme kesän toritoimintaan ja tapahtumien järjestämiseen. Harjoittelu pitää sisällään erilaisten kampanjoiden ja tapahtumien valmisteluun ja toteutukseen liittyviä tehtäviä, somekanavien ja verkkosivujen ylläpitoa, somesisällöntuotantoa (kuva, teksti, video) sekä osallistumista asiakaspalvelu- ja myyntitehtäviin. Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työharjoittelupaikan kivassa tiimissä, jossa jokainen päivä on erilainen – meillä pääset oppimaan uutta, saat haasteita ja vastuuta oman osaamisen ja kiinnostuksen kohteittesi mukaan.

Harjoittelijalta odotamme oma-aloitteisuutta, joustavuutta sekä kiinnostusta osallistua monenlaiseen tekemiseen. Aiempi kokemus asiakaspalvelusta tai myynti-, tapahtumatuotanto- ja markkinointitehtävistä on eduksi. Ennen kaikkea haemme joukkoomme aktiivista ja reipasta henkilöä, jota tehtäväkenttä kiinnostaa, ja jolta löytyy aitoa halua olla mukana tekemässä tapahtumia ja keskustamarkkinointia eri muodoissaan.

Harjoittelujakson kesto voi olla tilanteestasi riippuen 2-4kk, alkaen viimeistään toukokuun aikana. Harjoittelu soveltuu parhaiten esimerkiksi kulttuurituotannon, matkailualan, ravintola-alan tai liiketalouden opiskelijalle. Harjoitteluun on mahdollista yhdistää myös erilaisia projektikokonaisuuksia ja/tai opinnäytetöitä.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, tietoa aiemmasta työkokemuksestasi sekä harjoittelujaksosi sisällöstä meille mahdollisimman pian
osoitteeseen: tilla.martikainen@kuopionkeskus.fi
Harjoittelupaikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Voit tutustua Kuopion kaupunkikeskustan kehittämisyhdistyksen toimintaan os.
www.ilovekuopio.fi
Facebook - I Love Kuopio & Kuopion tori
Instagram - @ilovekuopio & @kuopiontori
Www

https://www.ilovekuopio.fi/

Jaa ilmoitus