Opiskelijatöihin.fi

Academic Work/Kemijoki Oy

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 27.3.2023

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Sopimuksen mukaan

Palkkaus
Sopimuksen mukaan

Haku päättyy
27.3.2023

Työpaikan lähiosoite
Valtakatu 11 96100, Rovaniemi

Lisätietoja antaa
Antton Mönkäre tai hänen kollegansa rekrytointitiimistä vastaa kysymyksiin osoitteessa krn08@academicwork.fi. Mainitse työpaikkakohtainen ID-numero viestissäsi: 15089927

Tietoturva-asiantuntija, Kemijoki Oy, Rovaniemi

Työtehtävän kuvaus Etsitkö monipuolista tehtävänkuvaa tietoturvan parissa merkityksellisessä yrityksessä? Etsimme asiakasyrityksellemme Kemijoki Oy:lle tietoturva-asiantuntijaa Rovaniemelle. Kemijoki Oy tuottaa vastuullisesti ympäristöystävällistä vesisähköä, ja yritys on tärkeä toimija myös huoltovarmuuden takaamiseksi. Vastuullasi tehtävässä tulee olemaan monipuolisesti tietoturvaan ja kyberturvaan liittyviä tehtäviä, kuten tietoturvan kehittämistä ja ylläpitoa organisaatiossa. Sinua odottaa energinen, huumorintajuinen ja ihmisläheinen työyhteisö. Oletko valmis hyppäämään mukaan vakaan ja merkityksellisen yrityksen matkaan? Lue lisää alta ja hae jo tänään, sillä etenemme heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kuvaus

Kemijoki Oy:n on Suomen merkittävin vesi- ja säätövoiman tuottaja. Yritys on olennainen osa matkalla kohti Suomen hiilineutraalia sähköjärjestelmää. Etsimme nyt yritykselle Rovaniemelle tietoturva-asiantuntijaa kehittämään IT-toimintoja. Kemijoki Oy:n tietoturva-asiantuntijana toimit osana heidän IT-tiimiään yhdessä tietohallintopäällikön ja IT-palvelukumppanien asiantuntijoiden kanssa. Vastuullasi on tietoturvaan ja kyberturvaan liittyviä tehtäviä niin lähiverkossa kuin Internet-rajapinnassa.

Kemijoki Oy tarjoaa sinulle mahdollisuuden IT-ympäristön kehittämiseen sekä uuden teknologian arviointiin, testaukseen ja käyttöönottoon. Erilaiset kehityshankkeet mm. ohjelmistorobotiikan parissa tekevät työstäsi mielenkiintoisen ja haastavan. Tehtävääsi kuuluu myös opastaa ja kouluttaa työkavereitasi tietoturvallisuudessa sekä ajoittain myös M365-sovellusten käytössä. Työtehtävä on räätälöitävissä sen mukaan, oletko tietoturvan konkari vai urasi alussa oleva ammattilainen, jolla on halua oppia ja kehittyä. Tehtävässä menestyy henkilö, joka omaa ymmärtää ongelmat ja riskit käyttäjien toiminnassa ja osaa positiivisessa mielessä haastaa prosesseja.

Kemijoki Oy tarjoaa

- Laajan työterveyshuollon, TicketDuon lounas-, kulttuuri-, liikunta-, ja hierontaedut, sairaan lapsen hoitopalvelu ja koko henkilöstön tulospalkkaus
- Vastuullisen ja merkityksellisen työnantajan niin luonnon kuin yhteiskunnan kannalta
- Kehitysmahdollisuuksia yrityksen sisällä ja joustavan työympäristön

Työtehtävä

- IT- ympäristön ja tietoturvan kehittäminen sekä ylläpito
- Uuden teknologian arviointi, testaus ja käyttöönotto
- Erilaiset kehityshankkeet mm ohjelmistorobotiikan parissa
- Tietoturvallisuuteen liittyvä opastus ja koulutus sisäisesti

Etsimällämme henkilöllä on

- Tehtävään soveltuva korkeakoulutausta (esim. tietojenkäsittelyn opintosuuntaukset)
- Ymmärystä/kokemusta tietoturvallisuuden ylläpidosta ja kehittämisestä
- Hyvä M365-sovellusten tuntemus
- Ymmärrys vähintään ylätasolla Azuresta, SaaS:sta ja PaaS:sta

Laajempi tuntemus Microsoft tuoteperheen tuotteista sekä ymmärrys/kiinnostus energia-alasta nähdään etuna. Myös reitittimien ja palvelinympäristön tunteminen tukee tehtävässä menestymistä. Voit olla suoraan koulun penkiltä tai jo pidempään uraa tehnyt tietoturvan ammattilainen. Tärkeintä tehtävässä on asenteesi ja työskentelytapasi. Tehtäviä sekä palkkausta pystytään soveltamaan aiemman kokemuksesi ja mielenkiinnon kohteidesi mukaan.

Tehtävään valittavalle henkilölle tullaan suorittamaan turvallisuusselvitys.

Työntekijänä olet

- Kehittymisorientoitunut
- Kommunikaatiotaitoinen ja joustava
- Innovatiivinen ja kokeilunhaluinen
- Huolellinen ja systemaattinen

Tutustutaan toisiimme ja selvitetään yhdessä, sopiiko tämä tehtävä sinulle. Liitäthän hakemukseesi hakemuskirjeen.

Muuta tietoa

- Aloitus: Sopimuksen mukaan
- Kesto: Kokoaikainen ja vakituinen
- Sijainti: Rovaniemi, osittainen etätyömahdollisuus
- Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Kemijoki Oyn puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.

Yrityskuvaus

Kemijoki Oy on Suomen merkittävin vesi- ja säätövoiman tuottaja. Kemijoki Oy omistaa 20 vesivoimalaitosta, joista 16 sijaitsee Kemijoen vesistöalueella, kaksi Lieksanjoessa ja kaksi Kymijoessa. Tuottamallaan kotimaisella vesivoimalla hillitään ilmastonmuutosta ja tuetaan kansallista huoltovarmuutta. Kumppanuuteen perustuva toimintamalli turvaa Kemijoki Oy:n ja vesivoimaosaamisen jatkuvan kehittymisen. Yrityksessä työskentelee noin 40 asiantuntijaa.
Www

https://jobs.academicwork.fi/annons/tietoturvaasiantuntija-kemijoki-oy-rovaniemi/15089927

Jaa ilmoitus