Opiskelijatöihin.fi

Academic Work / ProAgria

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 22.3.2023

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Mahdollisimman pian

Palkkaus
Sopimuksen mukaan

Haku päättyy
22.3.2023

Työpaikan lähiosoite
- -, -

Lisätietoja antaa
Nelli Lawson tai hänen kollegansa rekrytointitiimistä vastaa kysymyksiin osoitteessa krn04@academicwork.fi. Mainitse työpaikkakohtainen ID-numero viestissäsi: 15089485

Markkinointiviestinnän asiantuntija, ProAgria, Järvenpää/Lahti/Tampere/Hämeenlinna/Lappeenranta/Kouvola

Työtehtävän kuvaus Oletko itsenäinen ja rohkea henkilö, jolle sisällöntuottaminen on intohimo? Ovatko vahvat vihreät arvot ja vehreä maaseutu sinulle tärkeitä asioita? Jos vastasit molempiin kysymyksiin myöntävästi, sinua onnisti, sillä asiakasyrityksemme ProAgria etsii lämpimään joukkoonsa kehittymishaluista markkinointiviestinnän asiantuntijaa. Jos erilaiset markkinointikanavat ja some ovat sinulla hallussa, lue lisää alta ja hae tätä ainutlaatuista paikkaa jo tänään!

Kuvaus

ProAgria on suomalainen maatalousalan neuvonta-ja kehittämisorganisaatio, jonka suurimpana kohderyhmänä ovat maaseutuyrittäjät. Tässä ainutlaatuisessa roolissa markkinointiviestinnän asiantuntijana, pääset yhdessä myyntijohtajan kanssa kehittämään yrityksen markkinointistrategiaa. Saat vastuullesi yrityksen erilaiset markkinointikanavat ja pääset luomaan mielenkiintoista monikanavaista sisältöä erittäin tärkeästä aiheesta. Pääset työskentelemään asiakaslähtöisesti sekä tutustumaan suomalaiseen maatalouteen yrittäjän näkökulmasta. Sinun ei tarvitse olla vielä kokenut markkinoinnin asiantuntija, vaan into kehittyä ja kehittää sekä hyvät kirjoitustaidot ratkaisevat.

Tarjoamme

- Mielenkiintoisen mahdollisuuden päästä suunnittelemaan yrityksen markkinointistrategiaa
- Mahdollisuuden ottaa vastuulle yrityksen markkinointiviestintä
- Tilaisuuden olla mukana yrityksessä, joka luo elinvoimaista maaseutua Suomeen

Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää alta.

https://www.academicwork.fi/tyonhakijoille/kokoaikatyo

Työtehtävä

- Sisällöntuottaminen eri julkaisukanaviin
- Eri markkinointikanavien hallinta
- Sosiaalisen median ylläpitäminen
- Asiakastarinoiden luominen
- Viestinnän vuosikellon suunnitteleminen yhdessä tiimin kanssa

Etsimällämme henkilöllä on

- Soveltuva korkeakoulututkinto tai halua kehittyä alalla
- Hyvät kirjoitustaidot
- Kyky tuottaa sujuvaa tekstiä erilaisiin markkinointikanaviin
- Sujuva suomen ja englannin kielen taito

Markkinoinnin parissa työskentely, maaseututuntemus sekä ruotsin kielen osaaminen nähdään etuina.

Liitäthän hakemukseen mukaan yhden tai useamman tekstinäytteen.

Etsimämme henkilö on

- Nopea oppimaan ja omaksumaan uusia asioita
- Rohkea henkilö, joka on valmis tekemään omia päätöksiä myös nopealla aikataululla
- Tiimipelaaja, jolla on hyvät vuorovaikutustaidot

Muuta tietoa

- Aloitus: Mahdollisimman pian
- Kesto: 12kk sopimus, jonka jälkeen mahdollisuus jatkoon
- Sijainti: Voit työskennelle minkä tahansa kaupungin aluetoimistolta, jotka sijaitsevat Järvenpäässä, Lahdessa, Tampereella, Hämeenlinnassa, Lappeenrannassa ja Kouvolassa, työtä on mahdollista tehdä etänä, mutta toiveena olisi, että pääsisi jollekkin toimistolle ainakin viikoittain
- Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä ProAgria puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.

Yrityskuvaus

ProAgria on suomalainen valtakunnallinen maatalousalan neuvonta- ja kehittämisorganisaatio. ProAgria tarjoaa palveluja maatalous- ja maaseutuyrittäjille ympäri Suomen sekä tekee tiivistä yhteistyötä koko elintarvikeketjun eri toimijoiden kanssa.

Suurin osa 600 proagrialaisesta työskentelee asiantuntija- ja kehittämistehtävissä maatilojen, maaseudun yritysten ja alueellisten sidosryhmien kanssa. ProAgrian missiona on mahdollistaa maailman puhtain ja elinvoimaisin maaseutu myös tulevaisuudessa.

ProAgria muodostaa yhdessä yhdeksän alueellisen keskuksen sekä Keskusten Liiton kanssa suomenkielisen maaseudun asiantuntijaorganisaation.
Www

https://jobs.academicwork.fi/annons/markkinointiviestinnan-asiantuntija-proagria-jarvenpaalahtitamperehameenlinnalappeenrantakouvola/15089485

Jaa ilmoitus