Opiskelijatöihin.fi

Sarastia Rekry

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 30.9.2023

Työn luonne
Osa-aikatyö

Työn kesto
Alle 11 pv

Työ alkaa
Saat itse valita työvuorosi

Palkkaus
https://www.sarastiarekry.fi/palkkaesimerkit/

Haku päättyy
30.9.2023

Työpaikan lähiosoite
Palokunnankatu 26 13100, Hämeenlinna

Lisätietoja antaa
Jenny Hirvonen

Sosiaali- ja terveysalan keikkatöitä Pohjois-Savon hyvinvointialueella

Työtehtävän kuvaus Hei sosiaali- ja terveysalan opiskelija! Kiinnostaisiko sinua joustava keikkatyö, jota voit tehdä helposti opintojen ohella? Sarastia Rekry tarjoaa monipuolisesti keikka- ja kesätyömahdollisuuksia Pohjois-Savon hyvinvointialueella lähihoitaja- & sairaanhoitajaopiskelijoille. Kauttamme voit keikkailla Pohjois-Savossa yli 60 yksikössä, monella eri paikkakunnalla. Keikkaa on tarjolla muun muassa Siilinjärvellä, Tuusniemellä, Lapinlahdella ja Varkaudessa. Kaikki keikkayksiköt ja paikkakunnat näet verkkosivuiltamme: https://www.sarastiarekry.fi/tyontekijalle/tyoyksikot/. Palkan maksamme 1-12 päivän sijaisuuksista joka perjantai!

Kauttamme keikkaillessa voit itse päättää missä, milloin ja miten paljon teet töitä! Keikkailu sopiikin siksi loistavasti opintojen oheen, sillä voit suunnitella työkalenterisi täysin opintojesi ehdoilla. Keikkaillessa pääset myös kätevästi tutustumaan eri toimialoihin ja yksiköihin sekä kartuttamaan kokemusta työelämästä.

Sarastia Rekryn keikkalaiseksi pääset sujuvasti ja nopeasti. Osallistu keikkainfoon tai katso keikkainfon tallenne ja täytä rekisteröitymislomake verkkosivuillamme www.sarastiarekry.fi. Sen jälkeen varaa pikahaastatteluaika verkkosivujemme ajanvarauskalenterista tai soittamalla numeroon 03 621 3900. Haastattelun jälkeen olet valmis keikkailemaan - ensimmäisen keikan voit varata vaikka jo haastattelussa!
Www

https://www.sarastiarekry.fi/

Jaa ilmoitus