Opiskelijatöihin.fi

Academic Work

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 20.2.2023

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian

Palkkaus
Sopimuksen mukaan

Haku päättyy
20.2.2023

Työpaikan lähiosoite
Jyväskylä, Kuopio tai Lahti 40320 , Jyväskylä

Lisätietoja antaa
Onko sinulla kysyttävää tästä työpaikasta? Anni-Lotta Hiirsalmi tai hänen kollegansa rekrytointitiimistä vastaa kysymyksiin osoitteessa krs01@academicwork.fi. Mainitse työpaikkakohtainen ID-numero viestissäsi: 15088517

Laitemekaanikko / laiteinsinööri, A-test & Consulting/Tecalemit Oy, Jyväskylä

Työtehtävän kuvaus Etsitkö uusia haasteita mekaanisten asennus- ja korjaustöiden parista? Haluaisitko olla omalta osaltasi kehittämässä suomalaisten autokorjaamoiden laatua ja tehokkuutta? Jos vastasit kyllä, niin tämä tehtävä voisi olla seuraava askel urallasi. Voit olla urasi alkutaipaleella tai kokeneempi konkari - kunhan nautit ongelmanratkaisusta ja mekaanisesta työstä, niin sinulla on oivat mahdollisuudet menestyä työssä. Lue lisää alta ja hae paikkaa jo tänään.


Kuvaus

Etsimme asiakkaallemme A-test & Consultingille asiakaspalveluhenkistä laitemekaanikkoa / laiteinsinööriä vakituiseen työsuhteeseen.

Työ on itsenäistä ja mielenkiintoista. Pääset hyödyntämään osaamistasi autokorjaamolaitteiden korjausten, huoltojen ja asennusten parissa. Monipuolisuutta työviikkoihisi tuo työn liikkuvuus, jonka parissa pääset kohtaamaan asiakkaitamme mm. korjaamo- ja katsastuslaitteiden kalibrointi ja tarkastustöiden parissa. Lisäksi työtehtäväsi pitävät sisällään mekaanisia korjaus- ja asennustöitä, joista toivomme sinulla olevan aiempaa kokemusta. Lisäksi pääset hyödyntämään osaamistasi asiakasmyynnissä ja palveluiden kehityksessä.

Tekijää haetaan tällä hetkellä sekä Jyväskylään, että Kuopioon ja Lahteen. Voit käytännössä työskennellä miltä tahansa toimipisteeltä käsin, mutta perehdytys tulee tapahtumaan Jyväskylän, Tampereen tai Vantaan esihenkilön toimesta, asiakastyökohteissa, joiden sijainti määrittyy asiakkaan sijainnin mukaan.


Tarjoamme

- Monipuoliset työtehtävät
- Itsenäisen ja joustavan työn
- Rajattomat mahdollisuudet oppia uutta

Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä: https://www.academicwork.fi/tyonhakijoille/kokoaikatyo


Työtehtävä

- Autokorjaamolaitteiden korjaus, huolto, kalibrointi ja asennus
- Mekaaniset korjaus- ja asennustyöt
- Asiakasmyynti ja palveluiden kehittäminen


Etsimällämme henkilöllä on

- Tehtävään soveltuva koulutus (esimerkiksi teknikko, teollisuusautomaatio tai sähköinsinööri)
- Kokemusta mekaanisista korjaus- ja asennustöistä
- Can do -asenne: halu ratkoa ongelmia ja tehdä mekaanista työtä
- Sujuva suomen kielen taito. Englannin kielen taito helpottaa joitakin
työtehtäviä.

Työssä vaaditaan myös EA1 (ensiapukoulutus), työturvallisuuskortti, sähköturvallisuuskortti ja tulityökortti, mutta näiden puuttuminen ei ole este. Koulutukset voi hoitaa myös työn alkaessa.

Autonostinsertifikaatin omaaminen nähdään suurena etuna.


Työntekijänä olet

- Itseohjautuva
- Oma-aloitteinen
- Joustava


Muuta tietoa

Aloitus: Sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian
Kesto: Toistaiseksi voimassa oleva sopimus Academic Workin kanssa
Sijainti: Jyväskylä, Kuopio tai Lahti
Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä A-test Consultingin/Tecalemit Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.


Yrityskuvaus

A-Test & Consulting Oy on Suomen johtava korjaamolaitehuoltoihin, testaukseen, koulutukseen ja auditointeihin erikoistunut yritys. Tavoitteemme on tarjota asiakkaillemme keskitettyjä autokorjaamopalveluita laitekannan elinkaaren joka vaiheessa sekä kehittää autokorjaamoiden laatua ja toiminnan tehokkuutta yhteistyössä valmistajien ja maahantuojien kanssa. Palveluksessamme ovat alan koulutetut ammattilaiset, joiden pätevyys kattaa kaikki Suomessa myytävät korjaamoalan laitteet sekä korjaamotestauksessa ja -koulutuksessa vaadittavan erikoisosaamisen. Olemme osa Tecalemit Oy:tä ja puolueeton asiantuntijayritys.
Www

https://jobs.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/laitemekaanikko--laiteinsinoori-atest--consultingtecalemit-oy-jyvaskyla/15088517

Jaa ilmoitus