Opiskelijatöihin.fi

Finnvera Oyj

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 15.2.2023

Työn luonne
Kesätyö

Työn kesto
3 - 6 kk

Työ alkaa
Työsuhde kestää 3-4 kuukautta alkaen toukokuun alusta tai sopimuksen mukaan.

Palkkaus
Palkkasi perustuu tehtävän vaativuuteen ja suorittamiisi opintopisteisiin.

Haku päättyy
15.2.2023

Työpaikan lähiosoite
Kallanranta 11 70110, Kuopio

Lisätietoja antaa
https://ats.talentadore.com/apply/kesatyo-asiakaspalvelu-ja-rahoitusneuvonta/D4VMP8

Kesätyö, asiakaspalvelu ja rahoitusneuvonta

Työtehtävän kuvaus Finnvera Oyj on valtion omistama erityisrahoitusyhtiö ja Suomen virallinen Export Credit Agency.

Tavoitteenamme on, että asiakkaamme luovat ja saavuttavat rahoituksemme avulla liiketoimintaa ja vientiä, joka ei olisi ollut muuten mahdollista. Visiomme on: Asiakkaidemme menestys vahvistaa Suomen taloutta.

Haluatko kehittyä yritysrahoituksen ja asiakaspalvelun ammattilaiseksi kanssamme?
Tule kanssamme tekemään työtä, josta olemme ylpeitä - ja jolla on tarkoitus.

Haemme kesäksi työkaveria asiakaspalveluumme.

Me Finnveran asiakaspalvelussa neuvomme yritysasiakkaita ja sidosryhmiämme rahoituspalveluihimme liittyvissä kysymyksissä sekä sähköisessä asioinnissa. Toimivalla rahoitusneuvonnalla varmistamme, että asiakas saa riittävät tiedot Finnveran ja kumppaneidemme palveluista. Tiimimme hoitaa myös asiakkaiden rahoitushakemusten kirjaamisen järjestelmiimme.

Kesällä avaintehtäviäsi on yrittäjien, pankkien ja sidosryhmiemme yhteydenottoihin vastaaminen puhelimitse, chatissa ja sähköpostilla. Hoidat myös rahoitus- ja vakuusasiakirjojen siirtämistä sähköiseen arkistoon sekä vakuuksien palauttamista asiakkaille.

Tehtävä tarjoaa sinulle

Työ kanssamme antaa sinulle tilaisuuden kasvaa ja kehittyä rahoitusneuvonnan ja yritysrahoituksen tehtävissä. Parasta työssämme on työkaverien vankkumaton tuki, työn monipuolisuus ja vaihtelevat asiakastilanteet. Teemme työtä yhdessä ratkaisuhakuisesti positiivisella ja ennakkoluulottomalla asenteella. Meille on tärkeää, että saat hyvän perehdytyksen ja tiedät, että meiltä voit senkin jälkeen kysyä aina neuvoja.

Onnistut tehtävässä

Korkeakouluopintosi kaupalliselta alalta antavat hyvät valmiuden perehtyä tehtävään. Asiakaspalvelussa tarvitset sujuvaa suomen, ruotsin ja englannin kielen taitoa. Hyvä paineensietokyky, valmius toimia joustavasti ryhmässä ja suhtautuminen positiivisesti muuttuviin tilanteisiin ovat työssä viihtymisen edellytyksiä. Aiempi kokemuksesi asiakaspalvelutehtävistä antaa sinulle varmuutta työhösi.

Töissä Finnverassa

Finnverassa sinua odottaa mukava työyhteisö, jossa on reipas yhdessä tekemisen meininki ja toisiamme kannustava kulttuuri. Olet mukana kanssamme edistämässä uusien yritysten syntymistä ja auttamassa suomalaisia yrityksiä menestymään.

Kesäkuussa tapaat myös kesä-finnveralaisia muualta Suomesta yhteisessä kesätyöntekijöiden perehdyttämis- ja verkostoitumispäivässä Helsingissä.

Työsuhde kestää 3-4 kuukautta alkaen toukokuun alusta tai sopimuksen mukaan. Arvostamme työpanostasi, mutta myös vapaa-aikaasi. Meillä on joustavat työaikajärjestelyt ja hybridityö tarjoaa sinulle mahdollisuuden työskennellä toimistolla ja etänä. Toimistosi voi sijoittua valintasi mukaan Helsingin Ruoholahteen tai Kuopion Kallanrantaan.

Palkkasi perustuu tehtävän vaativuuteen ja suorittamiisi opintopisteisiin. Tarjoamme sinulle myös lounas- ja työmatkaedun sekä Virike-rahaa urheilu- ja kulttuuriharrastuksiin.

Odotamme hakemustasi verkkosivuiltamme 15.2.2023 mennessä.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastamme finanssialalle tyypillisesti luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetämme Suojelupoliisin perusmuotoisen turvallisuusselvityksen.

Tutustumme hakemuksiin viipymättä hakuajan päätyttyä. Olemme yhteydessä haastatteluun valitsemiimme hakijoihin viimeistään maaliskuun alussa ja ilmoitamme kaikille hakijoille rekrytoinnin päättymisestä maaliskuun aikana.
Www

https://ats.talentadore.com/apply/kesatyo-asiakaspalvelu-ja-rahoitusneuvonta/D4VMP8

Jaa ilmoitus