Opiskelijatöihin.fi

Finnvera Oyj

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 15.2.2023

Työn luonne
Kesätyö

Työn kesto
3 - 6 kk

Työ alkaa
Työsuhde kestää 3 – 4 kuukautta alkaen sopimuksen mukaan toukokuun aikana.

Palkkaus
Palkkasi perustuu tehtävän vaativuuteen ja suorittamiisi opintopisteisiin.

Haku päättyy
15.2.2023

Työpaikan lähiosoite
Kallanranta 11 70110, Kuopio

Lisätietoja antaa
https://ats.talentadore.com/apply/kesatyo-perinnan-tukitehtavat/DwzKLZ

Kesätyö, perinnän tukitehtävät

Työtehtävän kuvaus Finnvera Oyj on valtion omistama erityisrahoitusyhtiö ja Suomen virallinen Export Credit Agency.

Tavoitteenamme on, että asiakkaamme luovat ja saavuttavat rahoituksemme avulla liiketoimintaa ja vientiä, joka ei olisi ollut muuten mahdollista. Visiomme on: Asiakkaidemme menestys vahvistaa Suomen taloutta.

Tule kanssamme tekemään työtä, josta olemme ylpeitä - ja jolla on tarkoitus.

Haemme kesäksi työkaveria perinnän tukitehtäviin

Kesätyö vastuiden hallinta -tiimissämme tarjoaa sinulle mahdollisuuden perehtyä yritysrahoituksen perintäprosessiin ja sen eri vaiheisiin aina yrityssaneerauksiin asti.

Yhdessä paremmin

Vastuiden hallinta -tiimimme huolehtii liiketoimintansa lopettaneiden tai maksuvaikeuksiin joutuneiden asiakkaittemme hoidosta. Työskentelet yhdessä tiimimme kahdeksan asiantuntijan kanssa avustaen meitä oikeudellisen perinnän toimeksiantojen hallinnoinnissa, erilaisten asiakirjapyyntöjen ja selvitysten toimittamisessa sekä asiakirjojen arkistoinnissa.

Meille on tärkeää, että saat hyvän perehdytyksen ja koet, että olemme senkin jälkeen tukenasi. Tiimissä teemme töitä yhdessä. Keskustelemme pöydällä olevista töistä, haemme niihin ratkaisuja ja jaamme tietoa. Olemalla mukana, opit tälläkin tavalla paljon yritysperinnästä. Perinnän varsinaisen suorittavan työn olemme ulkoistaneet perintätoimistolle, jonka toimintaa pääset myös näkemään.

Onnistut tehtävässä

Tehtävä sopii sinulle, kun olet opintojesi alkuvaiheessa oleva oikeushallinnon, rahoituksen tai taloushallinnon tradenomiopiskelija. Odotamme, että tykkäät perehtyä uusiin, tehtävässäsi tarvitsemiisi perinnän ja taloushallinnon tietojärjestelmiin. Huolellinen, tarkka ja vastuullinen työote ovat tehtävässä viihtymisen edellytyksiä.

Töissä Finnverassa

Finnverassa sinua odottaa mukava työyhteisö, jossa on reipas yhdessä tekemisen meininki ja toisiamme kannustava kulttuuri. Kesäkuussa tapaat myös kesä-finnveralaisia muualta Suomesta yhteisessä kesätyöntekijöiden perehdyttämis- ja verkostoitumispäivässä Helsingissä.

Työsuhde kestää 3 – 4 kuukautta alkaen sopimuksen mukaan toukokuun aikana. Arvostamme työpanostasi, mutta myös vapaa-aikaasi. Meillä on joustavat työaikajärjestelyt ja hybridityö tarjoaa sinulle mahdollisuuden työskennellä toimistolla ja etänä. Toimistosi sijaitsee Kuopion Kallanrannassa.

Palkkasi perustuu tehtävän vaativuuteen ja suorittamiisi opintopisteisiin. Tarjoamme sinulle myös lounas- ja työmatkaedun sekä Virike-rahaa urheilu- ja kulttuuriharrastuksiin.

Odotamme hakemustasi verkkosivuiltamme 15.2.2023 mennessä.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastamme finanssialalle tyypillisesti luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetämme Suojelupoliisin perusmuotoisen turvallisuusselvityksen.

Tutustumme hakemuksiin viipymättä hakuajan päätyttyä. Olemme yhteydessä haastatteluun valitsemiimme hakijoihin viimeistään maaliskuun alussa ja ilmoitamme kaikille hakijoille rekrytoinnin päättymisestä maaliskuun aikana.
Www

https://ats.talentadore.com/apply/kesatyo-perinnan-tukitehtavat/DwzKLZ

Jaa ilmoitus