Opiskelijatöihin.fi

Terveystalo

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 14.2.2023

Työn luonne
Osa-aikatyö

Työn kesto
6 - 12 kk

Työ alkaa
mahdollisimman pian

Palkkaus
sopimuksen mukaan

Haku päättyy
14.2.2023

Työpaikan lähiosoite
Helsinki, Etätyö 00150, Helsinki

Lisätietoja antaa
Rekrytointipäällikkö Anni Nurmi (+358 50 304 2987, anni.nurmi@atalent.fi).

eCommerce & Customer Service Trainee

Työtehtävän kuvaus Työsopimuksen tyyppi: Määräaikainen vuoden 2023 loppuun asti
Sijainti: Jaakonkatu 3 A, 00100 Helsinki / etätyö
Toivottu aloituspäivämäärä: mahdollisimman pian
Haku-DL: 14.02.2023

Terveystalo etsii nyt eCommerce & Customer Service Traineeta osa-aikaiseen ja määräaikaiseen työsuhteeseen! Liityt osaksi osaavaa ja kehittyvää kuuden hengen verkkokauppa-tiimiä ja työskentelet läheisesti myös erilaisten sisäisten tiimien sekä Terveystalon verkkokaupan asiakkaiden kanssa. Tehtävässäsi pääset oppimaan ja kehittymään kasvavalla liiketoiminta-alueella asiakaspalvelun sekä Terveystalon verkkokaupan kehittämisen parissa.

eCommerce & Customer Service Traineena tehtäväsi tulevat painottumaan ensisijaisesti verkkokaupan asiakaspalvelutyöhön ja käsittelet esimerkiksi verkkokaupan tuotteisiin ja palveluihin sekä niiden laskutukseen liittyviä yhteydenottoja sähköpostitse. Asiakaspalvelutehtävien ohella pääset osallistumaan myös monipuolisiin Terveystalon verkkokaupan ylläpidollisiin tehtäviin, kuten tuote- ja laskeutumissivujen luomiseen ja päivittämiseen, tilausvahvistusten kirjoittamiseen sekä yleisesti verkkokaupan kehittämiseen. Sinulla on myös mahdollisuus päästä osallistumaan kampanjasuunnittelun ja konversio-optimoinnin tekemiseen sekä Terveystalo-sovelluksen tuotesivujen luomiseen. Tuotteet ja palvelut, joiden parissa pääset työskentelemään verkkokaupassa ja asiakaspalvelussa, ovat muun muassa erilaiset laboratoriopaketit ja valmennukset sekä vitamiinit ja ravintolisät.
Saatat olla etsimämme henkilö, mikäli olet korkeakouluopintojesi (YO/AMK) alkuvaiheessa. Tehtävässä menestymisen kannalta tärkeää on itseohjautuva työskentelyote, vahvat tiimityöskentelytaidot sekä halu oppia lisää verkkokaupasta ja digitaalisesta markkinoinnista. Katsomme eduksi aikaisemman työkokemuksen asiakaspalvelusta sekä Shopify-alustasta, jolla verkkokauppa toimii. Kyseessä on osa-aikainen ja määräaikainen työsuhde, jossa tulet työskentelemään noin 15-25 tuntia viikossa. Työllistyt tässä tehtävässä aTalent Recruitingin työntekijäksi Terveystalolle.

Terveystalo tarjoaa sinulle:
- Mielenkiintoisen tehtäväkentän yhdellä Suomen halutuimmalla työnantajalla
- Ammattitaitoisen ja sitoutuneen työyhteisön, jota yhdistää vahva yhteinen missio: taistella terveemmän elämän puolesta. Terveystalo ei vain räätälöi hoitoa asiakkailleen, vaan pyrkii luomaan terveempää yhteiskuntaa
- Mahdollisuuden päästä kehittämään omaa asiantuntijuuttasi verkkokaupan kehittämisessä ja ylläpidossa sekä asiakaspalvelussa
- Ketterän työyhteisön sekä auttamis- ja yhteistyöhaluiset kollegat
- Joustavat työskentelytavat ja 100% etätyömahdollisuuden

Hakijalta odotetaan:
- Tehtävään soveltuvia korkeakouluopintoja (YO tai AMK), esim. kaupalliselta alalta
- Itseohjautuvaa ja aktiivista työskentelyotetta sekä intoa ja halua oppia uutta
- Vahvoja tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja sekä rohkeutta kysyä tiimiltä neuvoa tarvittaessa ja tuoda esille myös omia ideoita
- MS Office -työkalujen osaamista
- Hyvää suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi eduksi katsotaan:
- Aikaisempi työkokemus asiakaspalvelusta
- Markkinoinnin opinnot tai aikaisemmat markkinoinnin harjoittelujaksot
- Digitaalisen markkinoinnin tai verkkokauppa-työkalujen tuntemus

Tunnistitko itsesi kuvauksesta? Hienoa! Lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi viimeistään 14.2.2023 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://emp.jobylon.com/applications/jobs/168913/create/. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset. Etenemme sopivien hakijoiden kanssa jo hakuaikana, joten haethan tehtävään mahdollisimman pian!

Terveystalosta voit lukea lisää osoitteessa: https://www.terveystalo.com/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Anni Nurmi (+358 50 304 2987, anni.nurmi@atalent.fi).

Yrityskuvaus:
Terveystalo on liikevaihdoltaan ja verkostoltaan Suomen suurin yksityinen terveyspalveluyritys ja Pohjoismaiden johtava työterveystoimija. Yhtiön visiona on luoda datan ja pohjoismaisen osaamisen avulla maailma, jossa on vähemmän sairauspäiviä ja enemmän terveitä, onnellisia vuosia. Terveystalo tarjoaa monipuolisia perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon, sekä hyvinvoinnin palveluita yritys - ja yksityisasiakkaille ja julkiselle sektorille.Vuonna 2021 Terveystalo laajensi toimintaansa myös hyvinvoinnin verkkokauppaan, joka palvelee osoitteessa: https://verkkokauppa.terveystalo.com/

Vuonna 2021 Terveystalon liikevaihto oli 1155 miljoonaa euroa ja se työllisti suoraan ja välillisesti yhteensä yli 15 500 terveydenhuollon ammattilaista. Terveystalon pääkonttori sijaitsee Kampissa Helsingissä. Terveystalon työn ytimessä on halu luoda hyvinvointia ja kehittyä jatkuvasti. Terveystalossa pääset osaksi huippuosaajien moniammatillista yhteisöä, jossa toisten onnistumista tuetaan, jossa ihminen on kaiken keskellä ja jossa toimitaan aina yhteiseksi hyväksi. Lue lisää työskentelystä Terveystalossa täältä:
https://www.terveystalo.com/fi/yhtio/toihin-terveystaloon/tyo-terveystalossa/
Www

https://www.terveystalo.com/

Jaa ilmoitus