Opiskelijatöihin.fi

Pohjois-savon hyvinvointialue.fi

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 13.3.2023

Työn luonne
Kesätyö

Työn kesto
1 - 3 kk

Työ alkaa
Sopimuksen mukaan

Palkkaus
Sote tes

Haku päättyy
13.3.2023

Työpaikan lähiosoite
Meijerikatu 4 74120, Iisalmi

Lisätietoja antaa
Jaana Haapalainen p. 040-1617266

Sairaanhoitaja, kesätyö

Työtehtävän kuvaus Tule kesätöihin Pohjois-Savon hyvinvointialueelle!

Etsimme tulevalle kesälle 2023 Pohjois-Savon hyvinvointialueen Pohjoiselle alueelle (Iisalmi, Kiuruvesi, Sonkajärvi, Vieremä, Rautavaara) sairaanhoitajia/terveydenhoitajia sekä terveysalan opiskelijoita

- kotihoitoon
- asumispalveluihin
- osastopalveluihin (vain Iisalmessa)
- sisäisille sijaisille (varahenkilöstö)
- päivystykseen ja enskaan
- vastaanotot (erikoissairaanhoidon vastaanotot Iisalmessa)
- neuvolat

Sairaanhoitaja/terveydenhoitaja työskentelee ylläolevissä työyksiköissä Pohjoisella alueella. Sairaanhoitaja-/terveydenhoitajaopiskelija ei voi työskennellä itsenäisesti ko. tehtävissä. Hoito- ja hoivapalveluissa voit työskennellä sairaanhoitajan tehtävissä, joihin voi liittyä tiimivastaavan tehtäviä.

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen sekä ammattitaitoiset työkaverit moniammatillisessa työyhteisössä. Palkkaus toteutuu SOTE-sopimuksen mukaisesti. Työ meillä on pääsääntöisesti kaksi- tai kolmivuorotyötä. Haemme tässä rekrytoinnissa sijaisia myös mahdollisiin alkuvuoden ja kevään aikana alkaviin sijaisuuksiin.

Olisitko Sinä etsimämme kesätyöntekijä?

Kesätöihin meille voi hakea niin valmiit alan ammattilaiset, kuin myös alan opiskelijat. Sairaanhoitajan sijaisuuksia voivat hakea opiskelijat, joilla ennen työsuhteen alkua on suoritettuna vähintään 140 opintopistettä. Kesän sijaisuuksissa noudatamme tartuntatautilain 48 § mukaisia säännöksiä ja suositamme kaikille asiakas-/potilastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa.

Kesätöissä noudatetaan koeaikaa, joka on kestoltaan maksimissaan puolet sijaisuuden kestosta.

Kesän sijaisuuksiin haastattelemme koko hakuajan ajan ja sijaisuudet täytetään sitä mukaan, kun sopiva henkilö löytyy. Täytä hakemus Kuntarekryyn työpaikkailmoitukseen 489783 > Kesätyö 2023, sairaanhoitaja, Pohjoinen alue.
Www

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/kesatyo-2023-sairaanhoitaja-pohjoinen-alue-489783-1/

Jaa ilmoitus