Opiskelijatöihin.fi

Total Henkilöstöpalvelut

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 8.2.2023

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
3 - 6 kk

Työ alkaa
sopimuksen mukaan

Palkkaus
sopimuksen mukaan

Haku päättyy
8.2.2023

Työpaikan lähiosoite
Puijonkatu 45 70300, Kuopio

Lisätietoja antaa
Päivi Wilska 0400293681

Keittiötyöntekijä Liikenneasemalle

Työtehtävän kuvaus Etsimme nyt Kuopiolaiselle liikenneasemalla keittiötyöntekijää monipuolisiin työtehtäviin lounasruuan pariin. Olisitko juuri Sinä etsimämme ammattimaisen asenteen omaava ruuanvalmistuksen ammattilainen.

Tehtävässä työskentelet liikenneasemalla keittiössä lounas- ja annosruokien valmistuksessa aina esivalmisteluista esillepanoon. Huolehdit yhdessä muun tiimin kanssa yleisen siisteyden ja hygienian ylläpidosta sekä vastaat osaltasi siitä, että lounaslinjasto on edustuskunnossa jatkuvasti kaikille asiakkaille. Etsimämme hakija on itsenäiseen työhön kykenevä tiimipelaaja, joka ei arkaile tarttua toimeen ja langat pysyvät käsissäsi kiireenkin keskellä. Sinulta löytyy tehtävään soveltuva koulutus tai jo aiempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä. Tärkeintä on kuitenkin ratkaisunkeskeinen asenteesi, organisointikyky ja ennen kaikkea intohimosi sekä kiinnostuksesi ruuanlaittoa kohtaan. Keittiötyö on nopeatempoista ja toisinaan hyvinkin kiireellistä, joten hyvä paineensietokyky on eduksesi tehtävässä.

Tarjolla on mukava päivätyö, jossa vuorot sijoittuvat maanantain ja perjantain välille klo 6.30 - 18-15 ja lauantaisin klo 8 - 17.15 välille. Pääset osaksi mukavaa ja aurinkoista työyhteisöä, jossa osaamistasi arvostetaan. Palkkaus pohjautuu MaRa-alan työehtosopimukseen kokemustasosi mukaisesti. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja työtunteja on tarjolla lähes kokoaikaisesti. Työsuhde tehdään alkuun määräaikaisesti elokuun loppuun, jonka jälkeen jatko on myös mahdollista. Sijainnin vuoksi myös oman auton käyttömahdollisuus on tarpeellinen tässä tehtävässä.

Kiinnostuitko? - Hae rohkeasti mukaan ja kerro meille mitä sinulla olisi tarjottavana tehtävään!Toivomme Sinulta:

- Aikaisempaa kokemusta alan työtehtävistä tai halua kehittyä alan huippu ammattilaiseksi

- Reipasta työtä pelkäämätöntä asennetta ja hyvää paineensietokykyä

- Hygieniapassia ja oman auton käyttömahdollisuus on tarpeellista sijainnin vuoksiTarjoamme Sinulle:

- Mukavan työympäristön ja loistavan tiimin ympärillesi

- Räätälöidyn työnkuvan, jossa pääset kehittymään urallasi

- Osaamistasi vastaavan palkkauksen (mara-alan TES)

- Kattavan perehdytyksen työtehtäviisi sekä Totalin henkilöstön avun ja tuen työsuhteesi kaikissa sen vaiheissaTunnistitko itsesi kuvauksesta? Haluamme ehdottomasti kuulla sinusta lisää! Täytä hakemus pikaisesti, haastattelemme potentiaaliset hakijat jo hakuajan puitteissa. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä voit tarvittaessa kysellä Päiviltä, 040 029 3681 / paivi@totalhenkilostopalvelut.fi
Www

https://tyopaikat.totalhenkilostopalvelut.fi/?action=open&id=1098&fcid=1

Jaa ilmoitus