Opiskelijatöihin.fi

Total Henkilöstöpalvelut

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 2.2.2023

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
6 - 12 kk

Työ alkaa
sopimuksen mukaan

Palkkaus
sopimuksen mukaan

Haku päättyy
2.2.2023

Työpaikan lähiosoite
Puijonkatu 45 70300, Kuopio

Lisätietoja antaa
Päivi Wilska 0400293681

Tuotantotyöntekijä elintarviketeollisuuteen

Työtehtävän kuvaus Haemme asiakkaallemme Kuopioon oma-aloitteisia tuotantotyöntekijöitä elintarviketeollisuuden yritykseen. Tässä työssä pääset osaksi mukavaa työyhteisöä ja saat itsellesi monipuolisen työnkuvan. Työn kestosta voidaan sopia tapauskohtaisesti, joten tämä tehtävä sopii loistavasti vaikka välivuotta pitävälle opiskelijalle, kuten myös pidempiaikaista työtä etsivälle henkilölle.

Elintarviketyöntekijänä päivittäiset tehtäväsi koostuvat monipuolisista elintarvikealan tyypillisistä työtehtävistä. Sinulta löytyy ymmärrys elintarvikehygieniasta ja sen merkityksestä työssäsi sekä olet laatua arvostava vastuullinen työntekijä. Omaat myös tuotantoprosessin hallintaan liittyyvää teknillistä kokemusta tai sinulla on kiinnostusta oppia. Odotamme hakijoilta kokemusta vastaavista työtehtävistä, mutta se ei ole välttämätöntä, työhön saat monipuolisen perehdytyksen. Näin ollen arvostammekin suuresti kehittymishalukkuuttasi ja oppimiskykyä sekä halua kehittyä alan huippuammattilaiseksi. Työhön tarvitset voimassaolevaa hygieniapassia sekä salmonellatodistusta, tarvittaessa voit suorittaa ne myös ennen työn aloitusta. Tehtävään soveltuva koulutus katsotaan eduksesi, mutta tärkeimpänä arvostamme ammattimaista asennetta sekä reipasta työotetta. Työtä tehdään kahdessa vuorossa arkisin maanantain ja perjantain välillä, joten toivomme hakijoilta valmiutta vuorotyöhön.


Ennen aloitusta saat tehtävääsi kattavan perehdytyksen, jonka jälkeen olet valmis myös itsenäisempään työskentelyyn. Työpaikalla sinulla on tukenasi vankka ammattilaisten joukko, jotka auttavat sinua alkuun työssäsi. Meiltä saat tarvittavat varusteet työhösi ja Totalin ammattitaitoinen henkilökunta on tukenasi työsuhteesi kaikissa vaiheissa. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, haluamme ehdottomasti kuulla sinusta lisää! Täytä hakemus ja kerro meille miksi juuri sinä olisit loisto valinta tähän työtehtävään.

Toivomme sinulta:

- Reipasta otetta työhön sekä kykyä työskennellä myös kiireessä
- Motivoitunutta asennetta sekä halua kehittyä työssäsi
- Täysi-ikäisyyttä sekä hygieniapassia

Tarjoamme sinulle:

- Mukavat työkaverit ja monipuolisen työympäristön työskentelyyn
- Mielenkiintoisen ja vaihtelevan työnkuvan
- Kattavan perehdytyksen työtehtäviisi sekä Totalin henkilöstön avun ja tuen työsuhteesi kaikissa sen vaiheissa


Työt alkavat pian, joten täytä hakemus, niin olemme sinuun yhteydessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa, Päivi puh. 0400 293 681.

Tee hakemus pikaisesti sivuillamme tai hakemuksessa olevan linkin kautta.

Total-Henkilöstöpalvelut on henkilöstötalo, joka pyrkii edistämään ja lisäämään pidempikestoisia työsuhteita. Olemme keskittyneet laadukkaaseen ja pitkäjänteiseen yhteistyöhön asiakasyritystemme kanssa, mikä mahdollistaa pidempiaikaisten työsuhteiden tarjonnan ja usein vakinaistumisen mahdollisuuden työnhakijoillemme. Työllistämme vuosittain satoja osaajia asiakkaillemme, useille eri aloille. Toimimme paikallisesti Uudellamaalla, Pirkanmaalla, Keski-Suomessa ja Itä-Suomessa.
Www

https://tyopaikat.totalhenkilostopalvelut.fi/?action=open&id=1471&fcid=1

Jaa ilmoitus