Opiskelijatöihin.fi

Total Henkilöstöpalvelut

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 31.1.2023

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
3 - 6 kk

Työ alkaa
sopimuksen mukaan

Palkkaus
sopimuksen mukaan

Haku päättyy
31.1.2023

Työpaikan lähiosoite
Puijonkatu 45 70300, Kuopio

Lisätietoja antaa
Päivi Wilska 0400293681

Kokki Ravintolalaiva Toivoon

Työtehtävän kuvaus Etsimme nyt Siilinjärvelle reipasta ja oma-aloitteista LOUNASKOKKIA kokoaikaiseen työsuhteeseen! Olisitko juuri sinä etsimämme maukkaat ruuat loihtiva ja energinen persoona?

Lounaskokkina työtehtäviisi kuuluvat lounaan valmistaminen aina esivalmistelusta tarjoiluun yhdessä muun keittiötiimin kanssa. Huolehdit päivittäin lounaslinjaston ylläpidosta ja vastaat osaltasi keittiön siisteydestä sekä positiivisen asiakaskokemuksen täyttymisestä. Tarvittaessa hyppäät myös salinpuolelle asiakkaiden pariin. Keittiötyö on tyypillisesti hyvin nopeatempoista, joten ratkaisunkeskeinen asenteesi sekä hyvä paineensietokyky on tarpeellinen ominaisuus tässä tehtävässä. Olet tarkka ja huolellinen työssäsi sekä osaat huomioida asiakkaiden erityisruokavaliot ja muut toiveet. Toivomme, että sinulta löytyy tehtävään soveltuva koulutus tai jo kertynyttä kokemusta vastaavista työtehtävistä, näin ollen myös osaamista työskennellä itsenäisesti. Ethän arkaile kuitenkaan hakea vielä kevyemmälläkin kokemuksella, sillä tärkeintä on oppimishalukkuutesi sekä aito kiinnostus ruuanvalmistusta ja alaa kohtaan.

Tarjoamme monipuolisen työnkuvan ja työpaikalla sinua odottaa vahva ammattilaisten joukko. Tulet työskentelemään osana mukavaa työyhteisöä, missä taatusti pääset kehittämään myös osaamistasi. Työajat sijoittuvat tyypillisesti 6 -14 välille maanantaista perjantaihin, joten viikonloput ja illat jäävät vapaaksi. Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen. Sijainnin takia oman auton käyttömahdollisuus on tarpeellinen tässä työtehtävässä.

Toivomme sinulta:

- Hyvää palveluasennetta sekä paineensietokykyä
- Aikaisempaa kokemusta alan työtehtävistä tai halua kehittyä alan ammattilaiseksi
- Täysi-ikäisyyttä sekä hygieniapassia

Tarjoamme sinulle:

- Mukavat työkaverit ja monipuolisen työympäristön työskentelyyn
- Mara-alan-Tes mukainen palkkaus perustuen kokemukseesi
- Kattavan perehdytyksen työtehtäviisi sekä Totalin henkilöstön avun ja tuen työsuhteesi kaikissa sen vaiheissa


Täytä hakemus pikaisesti, työt alkavat sopimuksen mukaan ja paikka täytetään heti sen oikean persoonan löydyttyä.

Lisätietoja voit tarvittaessa kysellä Päiviltä, puh. 0400293681.

Total-Henkilöstöpalvelut on henkilöstötalo, joka pyrkii edistämään ja lisäämään pidempikestoisia työsuhteita. Olemme keskittyneet laadukkaaseen ja pitkäjänteiseen yhteistyöhön asiakasyritystemme kanssa, mikä mahdollistaa pidempiaikaisten työsuhteiden tarjonnan ja usein vakinaistumisen mahdollisuuden työnhakijoillemme. Työllistämme vuosittain satoja osaajia asiakkaillemme, useille eri aloille. Toimimme paikallisesti Uudellamaalla, Pirkanmaalla, Keski-Suomessa ja Itä-Suomessa.
Www

https://totalhenkilostopalvelut.fi/

Jaa ilmoitus