Opiskelijatöihin.fi

Total Henkilöstöpalvelut

Työn luonne
Osa-aikatyö

Työn kesto
3 - 6 kk

Työ alkaa
sopimuksen mukaan Toukokuussa

Palkkaus
sopimuksen mukaan

Haku päättyy
9.2.2023

Työpaikan lähiosoite
Puijonkatu 45 70300, Kuopio

Lisätietoja antaa
Päivi Wilska 0400293681

Baarimyyjä Ravintolalaiva Toivoon

Työtehtävän kuvaus Ravintolalaiva Toivo rantautui viime kesänä Mikkelistä Kuopioon. Toivon rakennutti J.W. Snellman 1869-1871 ja monien merimatkojen ja kokemusten jälkeen Toivo on rantautunut kotisatamaamme Kuopioon täysin uudistettuna. Nyt etsimme tulevalle kesäkaudelle Toivoon uutta henkilöstö. Olisitko juuri Sinä etsimämme persoona, joka palvelee asiakasvirrat timanttisella palveluasenteella ja aurinkoisella energialla?

Etsimme nyt Toivon miehistöön iloisia ja osaavia BAARIMYYJIÄ tulevalle kesäkaudelle. Tässä tehtävässä työskentelet ammattitaitoisesti anniskelu- ja tarjoilutehtävissä. Osaat toimia tiskin takana kuin kotonasi. Sinulta luonnistuu erityyppiset juomasekoitukset, hanajuomien kaato sekä tunnet alkoholin tarjoiluun liittyvät anniskelumääräykset. Olet luonteeltasi aurinkoinen ja palveluhenkinen sekä hallitset kassakoneen käytön. Työ saattaa olla ajoittain kiireistä, joten hyvä paineensietokyky on myös eduksesi. Tehtävässä vaaditaan hygienia- ja anniskelupassia, mutta voit suorittaa nämä myös erikseen ennen töiden aloitusta.

Työt alkavat sovitusti huhti-toukokuun vaihteessa ja töitä riittää koko kesäksi aina syyskuun alkuviikoille saakka. Sopimus on räätälöitävissä juuri sinun näköiseksi, joten työtunteja on tarjolla moneen eri elämäntilanteeseen soveltuen. Palkkaus perustuu ravintola-alan työehtosopimukseen, mutta ammattilaiselle maksetaan osaamistasi vastaavat reilut sopimuspalkat. Tarjolla on monipuolinen ja vauhdikas työnkuva mielenkiintoisessa työympäristössä. Työpaikalla sinua odottaa hyvällä huumorilla ja hengellä varustettu työporukka, jonka matkassa tulet varmasti viihtymään. Joten olisiko tässä sinun tuleva kesätyöpaikkasi? - Täytä hakemus ja kerro itsestäsi ja osaamisestasi lisää, niin olemme sinuun pian yhteydessä.Toivomme sinulta:

- Hyvää palveluasennetta asennetta sekä paineensietokykyä

- Aikaisempaa kokemusta alan työtehtävistä tai halua kehittyä alan ammattilaiseksi

- Täysi-ikäisyyttä sekä hygienia- ja anniskelupassia

Tarjoamme sinulle:

- Mukavat työkaverit ja mahtavan työympäristön työskentelyyn

- Osaamistasi vastaavan kilpailukykyisen palkkauksen

- Kattavan perehdytyksen työtehtäviisi sekä Totalin henkilöstön avun ja tuen työsuhteesi kaikissa sen vaiheissaTunnistitko itsesi kuvauksesta? Haluamme ehdottomasti kuulla sinusta lisää! Täytä hakemus sivuillamme, työt alkavat sovitusti kevään / kesän 2023 aikana.

Lisätietoja voit tarvittaessa kysyä Päiviltä puh. 040 029 3681.

Total-Henkilöstöpalvelut on henkilöstötalo, joka pyrkii edistämään ja lisäämään pidempikestoisia työsuhteita. Olemme keskittyneet laadukkaaseen ja pitkäjänteiseen yhteistyöhön asiakasyritystemme kanssa, mikä mahdollistaa pidempiaikaisten työsuhteiden tarjonnan ja usein vakinaistumisen mahdollisuuden työnhakijoillemme. Työllistämme vuosittain satoja osaajia asiakkaillemme, useille eri aloille. Toimimme paikallisesti Uudellamaalla, Pirkanmaalla, Keski-Suomessa ja Itä-Suomessa.

Www

https://totalhenkilostopalvelut.fi/

Jaa ilmoitus