Opiskelijatöihin.fi

Total Henkilöstöpalvelut

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 9.2.2023

Työn luonne
Osa-aikatyö

Työn kesto
3 - 6 kk

Työ alkaa
sopimuksen mukaan Toukokuussa

Palkkaus
sopimuksen mukaan

Haku päättyy
9.2.2023

Työpaikan lähiosoite
Puijonkatu 45 70300, Kuopio

Lisätietoja antaa
Päivi Wilska 0400293681

Kokki Ravintolalaiva Toivoon

Työtehtävän kuvaus Ravintolalaiva Toivo rantautui viime kesänä Mikkelistä Kuopioon. Toivon rakennutti J.W. Snellman 1869-1871 ja monien merimatkojen ja kokemusten jälkeen Toivo on rantautunut kotisatamaamme Kuopioon täysin uudistettuna. Nyt etsimme tulevalle kesäkaudelle Toivoon uutta henkilöstö. Olisitko juuri Sinä etsimämme maukkaat annokset loihtiva ruoanlaiton ammattilainen?

Etsimme nyt Toivon miehistöön kokkeja sekä keittiötyöntekijöitä. Työtehtäviisi kuuluvat ravintolan keittiön tyypilliset tehtävät. Huolehdit kuumien sekä kylmien annosten valmistuksesta aina esivalmisteluista tarjoiluun. Vastaat osaltasi kokonaisvaltaisen ja unohtumattoman asiakaskokemuksen täyttämisestä sekä osaat huomioida asiakkaiden erityisruokavaliot sekä muut toiveet. Toivomme hakijoilta tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa tai jo kertynyttä kokemusta vastaavista työtehtävistä. Työ edellyttää myös suoritettua hygieniapassia. Tärkeinäpä kuitenkin arvostamme aitoa kiinnostusta ja intohimoa ruoan valmistusta kohtaan sekä motivoitunutta asennetta työskentelyyn, joten älä arkaile hakea tehtävää hennommallakin kokemuksella. Asenne ratkaisee. Työ on ajoittain hyvinkin nopeatempoista, joten hyvä paineensietokyky ja joustavuus on tarpeellinen ominaisuus tässä työtehtävässä. Työtä tehdään vuoroissa viikon jokaisena päivänä, joten toivomme sinulta myös valmiutta vuorotyöhön.

Työt alkavat sovitusti huhti-toukokuun vaihteessa ja töitä riittää koko kesäksi aina syyskuun alkuviikoille saakka. Sopimus on räätälöitävissä juuri sinun näköiseksi, joten työtunteja on tarjolla moneen eri elämäntilanteeseen soveltuen. Palkkaus perustuu ravintola-alan työehtosopimukseen, mutta ammattilaiselle maksetaan osaamistasi vastaavat reilut sopimuspalkat. Tarjolla on monipuolinen ja vauhdikas työnkuva mielenkiintoisessa työympäristössä. Työpaikalla sinua odottaa hyvällä huumorilla ja hengellä varustettu työporukka, jonka matkassa tulet varmasti viihtymään. Joten olisiko tässä sinun tuleva kesätyöpaikkasi? - Täytä hakemus ja kerro itsestäsi ja osaamisestasi lisää, niin olemme sinuun pian yhteydessä.

Toivomme sinulta:

- Hyvää palveluasennetta sekä paineensietokykyä
- Aikaisempaa kokemusta alan työtehtävistä tai halua kehittyä alan ammattilaiseksi
- Täysi-ikäisyyttä sekä hygieniapassia

Tarjoamme sinulle:

- Mukavat työkaverit ja mahtavan työympäristön työskentelyyn
- Osaamistasi vastaavan kilpailukykyisen palkkauksen
- Kattavan perehdytyksen työtehtäviisi sekä Totalin henkilöstön avun ja tuen työsuhteesi kaikissa sen vaiheissa

Tunnistitko itsesi kuvauksesta? Haluamme ehdottomasti kuulla sinusta lisää! Täytä hakemus sivuillamme, työt alkavat sovitusti kevään / kesän 2023 aikana.

Lisätietoja voit tarvittaessa kysellä Päiviltä 0400 293 681.

Total-Henkilöstöpalvelut on henkilöstötalo, joka pyrkii edistämään ja lisäämään pidempikestoisia työsuhteita. Olemme keskittyneet laadukkaaseen ja pitkäjänteiseen yhteistyöhön asiakasyritystemme kanssa, mikä mahdollistaa pidempiaikaisten työsuhteiden tarjonnan ja usein vakinaistumisen mahdollisuuden työnhakijoillemme. Työllistämme vuosittain satoja osaajia asiakkaillemme, useille eri aloille. Toimimme paikallisesti Uudellamaalla, Pirkanmaalla, Keski-Suomessa ja Itä-Suomessa.
Www

https://totalhenkilostopalvelut.fi/

Jaa ilmoitus