Opiskelijatöihin.fi

Clevry

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Mahdollisimman pian

Palkkaus
Sopimuksen mukaan

Haku päättyy
5.2.2023

Työpaikan lähiosoite
Ilmalanportti 2 00240, Helsinki

Lisätietoja antaa
Helmiina Hirvonen, helmiina.hirvonen@clevry.com

ICT-suunnittelija, kokoaikainen, Sweco Industry Oy, useita paikkakuntia

Työtehtävän kuvaus Kiinnostaako sinua päästä tekemään ICT-suunnittelua monipuolisissa teollisuusprojekteissa? Ovatko yksityiskohtien huomiointi ja ongelmanratkaisu vahvuuksiasi? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme ICT-suunnittelija!

Etsimme sinua

Me Clevryllä etsimme asiakkaallemme Swecolle ICT-suunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin tai jollekin toiselle 27:stä Swecon toimipisteestä Suomessa. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään tehtävään Clevryn kautta. Aloitus tehtävässä on joustavasti sopimuksen mukaan.

ICT-suunnittelijana pääset työskentelemään osana Swecon mielenkiintoisia tietoliikenneverkkoprojekteja teollisuuden asiakkaiden parissa. Haemme tekijää, jolta löytyy osaamista erityisesti tietoliikenneverkkojen ja -kaapelointien mallinnuksesta. Tehtävässä menestyy henkilö, joka on kerryttänyt jo vähintään pari vuotta työkokemusta vastaavista suunnittelutehtävistä tai hankkinut muutoin laajemmin osaamista tietoliikenneverkoista ja -kaapeloinneista. Tehtävässä pääset työskentelemään todella monipuolisten projektien parissa ja etenemään suunnittelijan urapolulla!

Sweco on rakennetun ympäristön ja teollisuuden asiantuntija, joka suunnittelee tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Yhdessä asiakkaidemme ja 18 500 asiantuntijamme voimin tartumme kaupungistumisen haasteisiin ja digitalisaation mahdollisuuksiin ja luomme ratkaisuja, jotka edistävät kestävämmän yhteiskunnan kehittämistä. Lue lisää: www.sweco.fi



Pääasialliset tehtävät
- Tietoliikenneverkkojen ja -kaapelointien mallinnus teollisuuden projekteissa
- Suunnittelu- ja hankintamateriaalien luominen projektien tarpeisiin

Odotamme sinulta
- Soveltuvia opintoja alalta, esimerkiksi tietoliikenneinsinöörin tai automaatiosuunnittelijan opinnot
- Vähintään pari vuotta työkokemusta ICT-suunnittelusta, tietoliikenneverkkojen ja -kaapelointien mallinnuksesta tai tietoliikenneverkkojen asennuksesta
- Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
- AutoCAD- tai Visio-osaaminen luetaan eduksi

Tarjoamme sinulle
- Mahdollisuuden osallistua aidosti vaihteleviin ja mielenkiintoisiin teollisuuden projekteihin
- Tiiviisti yhteen hiileen puhaltavan tiimin tuen
- Ison organisaation hyödyt; tukiverkosto koko Suomen laajuisesti sekä erilaiset urakehitysmahdollisuudet


Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllä mainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme jo hakuajan sisällä potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on jo 5.2.2023, joten nopeus on valttia! Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Manager Helmiina Hirvonen (helmiina.hirvonen@clevry.com).

Huomioittehan, ettemme voi tietosuojasyistä ottaa hakemuksia vastaan mailitse, ja hoidamme asiakasyrityksen puolesta kaikki tiedustelut työpaikkaan liittyen.



Lisätietoa rekrytointiprosessistamme

Me Clevryllä uskomme siihen, että työntekijän menestyksen tehtävässä ratkaisevat kovia taitoja paremmin pehmeät taidot ja halu kehittyä. Tämän vuoksi rekrytointiprosessiimme kuuluu psykometriset arvioinnit, jotka kartoittavat roolissa tarvittavia pehmeitä taitojasi sekä kognitiivisia kykyjäsi. Kartoittamalla työn kannalta kriittisiä pehmeitä taitoja, voimme auttaa työnhakijoita tunnistamaan ja sanoittamaan omia vahvuuksiaan paremmin sekä työllistymään helpommin ja nopeammin.

Meidän kauttamme hakiessasi saat myös itsellesi myöhempää käyttöä varten henkilökohtaisen palauteraportin, joka perustuu tekemääsi persoonallisuusarviointiin. Hakuprosessiimme kuuluu myös haastattelu sekä Clevryllä että asiakasyrityksessä, joten rekrytoinnin edetessä pääset tutustumaan vielä paremmin meihin molempiin.



Lisätietoa Clevrystä

Yli 30 vuoden ajan me olemme olleet muuttamassa työelämää pehmeitä taitoja korostavaan suuntaan rekrytointien, henkilöarviointien ja liikkeenjohdon konsultoinnin avulla. Me toimimme globaalisti Pohjois-Amerikasta Singaporeen erilaisten asiakkaiden, konsulttien ja kandidaattien kanssa, ja meidän pääkonttorimme sijaitsevat Helsingissä, Tukholmassa ja Brightonissa. Me tarjoamme palvelukseenne yli 150 pehmeiden taitojen tunnistamiseen sertifioitua rekrytoijaa, psykologia ja asiantuntijaa. Me rakennamme parempaa työelämää yhdistämällä toisilleen sopivimmat työnhakijat ja työnantajat keskenään!

Hae täältä:
https://joy.clevry.com/public-job-description/1206
Www

https://joy.clevry.com/public-job-description/1206

Jaa ilmoitus