Opiskelijatöihin.fi

Total Henkilöstöpalvelut

Työn luonne
Osa-aikatyö

Työn kesto
3 - 6 kk

Työ alkaa
Toukokuussa sopimuksen mukaan

Palkkaus
sopimuksen mukaan

Haku päättyy
9.2.2023

Työpaikan lähiosoite
Puijonkatu 45 70300, Kuopio

Lisätietoja antaa
Päivi Wilska 0400293681

Blokkari / Tarjoilija Ravintolalaiva Toivoon

Työtehtävän kuvaus Ravintolalaiva Toivo rantautui viime kesänä Mikkelistä Kuopioon. Toivon rakennutti J.W. Snellman 1869-1871 ja monien merimatkojen ja kokemusten jälkeen Toivo on rantautunut kotisatamaamme Kuopioon täysin uudistettuna. Nyt etsimme tulevalle kesäkaudelle Toivoon uutta henkilöstö. Olisitko juuri Sinä etsimämme persoona, joka palvelee asiakasvirrat timanttisella palveluasenteella ja aurinkoisella energialla?

Haemme nyt BLOKKAREITA / TARJOILIJOITA Toivon tulevalle kesäkaudelle. Tässä tehtävässä pääset keräämään asiakkaiden astiat pöydästä ja huolehdit ne tiskiin. Vastaat annosten tarjoilusta asiakkaille sekä lisäksi työpäivääsi voi kuulua monipuolisesti myös muita ravintolan avustavia työtehtäviä sekä yleisen siisteyden ylläpitoa ravintolassa. Soveltuva koulutustausta tai aiempi kokemus blokkauksesta tai ravintolatyöskentelystä on eduksi, mutta ei välttämätöntä, sillä työ opettaa ja tehtävään saat hyvän perehdytyksen. Tärkein ominaisuutesi on, että omistat erinomaisen työ-ja asiakaspalveluasenteen. Työ saattaa olla ajoittain hyvinkin kiireistä, joten hyvä paineensietokyky on myös eduksesi. Tehtävässä vaaditaan hygieniapassia, mutta voit tehdä tämän erikseen.

Työt alkavat sovitusti huhti-toukokuun vaihteessa ja töitä riittää koko kesäksi aina syyskuun alkuviikoille saakka. Sopimus on räätälöitävissä juuri sinun näköiseksi, joten työtunteja on tarjolla moneen eri elämäntilanteeseen soveltuen. Palkkaus perustuu ravintola-alan työehtosopimukseen, mutta maksamme reilut sopimuspalkat osaamiseesi perustuen. Tarjolla on monipuolinen ja vauhdikas työnkuva mielenkiintoisessa työympäristössä. Työpaikalla sinua odottaa hyvällä huumorilla ja hengellä varustettu työporukka, jonka matkassa tulet varmasti viihtymään. Joten olisiko tässä sinun tuleva kesätyöpaikkasi? - Täytä hakemus ja kerro itsestäsi ja osaamisestasi lisää, niin olemme sinuun pian yhteydessä.

Toivomme sinulta:

- Aurinkoista palveluasennetta sekä ripeää työotetta
- Reippautta ja rohkeutta tarttua toimeen
- Täysi-ikäisyyttä ja hygieniapassia

Tarjoamme sinulle:

- Mukavat työkaverit ja mahtavan työympäristön työskentelyyn
- Osaamistasi vastaavan kilpailukykyisen palkkauksen
- Kattavan perehdytyksen työtehtäviisi sekä Totalin henkilöstön avun ja tuen työsuhteesi kaikissa sen vaiheissa


Mikäli kiinnostuit, laita hakemus tulemaan sivuiltamme, työt alkavat sovitusti kevään / kesän 2023 aikana.

Lisätietoja voit tarvittaessa kysyä Päiviltä puh. 040 029 3681.

Total-Henkilöstöpalvelut on henkilöstötalo, joka pyrkii edistämään ja lisäämään pidempikestoisia työsuhteita. Olemme keskittyneet laadukkaaseen ja pitkäjänteiseen yhteistyöhön asiakasyritystemme kanssa, mikä mahdollistaa pidempiaikaisten työsuhteiden tarjonnan ja usein vakinaistumisen mahdollisuuden työnhakijoillemme. Työllistämme vuosittain satoja osaajia asiakkaillemme, useille eri aloille. Toimimme paikallisesti Uudellamaalla, Pirkanmaalla, Keski-Suomessa ja Itä-Suomessa.
Www

https://totalhenkilostopalvelut.fi/

Jaa ilmoitus