Opiskelijatöihin.fi

BEVI Finland

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 24.1.2023

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Mahdollisimman pian

Palkkaus
Sopimuksen mukaan

Haku päättyy
24.1.2023

Työpaikan lähiosoite
Hannuksenpelto 6 02270, Espoo

Lisätietoja antaa
Anni Nurmi (puh. +358 50 304 2987, anni.nurmi(ät)atalent.fi).

Tekninen myyjä

Työtehtävän kuvaus Työsopimuksen tyyppi: Vakituinen, kokoaikainen
Sijainti: Hannuksenpelto 6, 02270 Espoo
Haun DL: 24.1.2023
Aloitusajankohta: Mahdollisimman pian

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme BEVI Finlandille Teknistä myyjää monipuoliseen ja mielenkiintoiseen rooliin, vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen!

Teknisenä myyjänä tulet vastaamaan BEVIn sähkömoottoreiden B2B-myynnistä Suomen markkinoilla ja tekemään kansainvälistä yhteistyötä konsernin päämiesten kanssa, jotka ovat muun muassa Puolasta, Itävallasta ja Italiasta. Asiakkaasi ovat erilaisilta toimialoilta ja he voivat olla esimerkiksi sahalaitoksien, laitevalmistajien tai valmistavan teollisuuden yritysten edustajia. Olet aktiivisesti yhteydessä asiakkaisiin niin puhelimitse, etäyhteyksin Teamsin välityksellä kuin kasvokkainkin.

Olet vastuussa koko myyntiprosessista sen alusta loppuun saakka, joten monipuoliset työtehtäväsi tulevat kattamaan koko myyntiprosessin kirjon. Teet tiivistä yhteistyötä sekä BEVIn nykyisten asiakkaiden että potentiaalisten tulevaisuuden asiakkaiden kanssa ja rakennat pitkäaikaisia asiakassuhteita. Koska vaalimme pitkäaikaisia asiakassuhteita, pääset rakentamaan asiakasluottamusta esimerkiksi vierailemalla asiakasyrityksissä, virtuaalitapaamisissa ja erilaisilla messuilla. Asiakassuhteiden luomiseksi ja ylläpitämiseksi matkapäiviä voi asiakastapaamisten toteuttamiseksi kertyä keskimäärin 4-8 päivää kuukaudessa.

Etsimämme hakija on kunnianhimoinen ja myynnin nälkäinen kaupantekijä, joka ymmärtää myymiensä laitteiden toimintaa. Voit olla uudempikin alalla, sillä saat apua ja tukea kahdelta muulta tiimin jäseneltä. Tavallisesti työskentelemme toimistolla normaaleina toimistotyöaikoina, mutta myös etätyöskentely on mahdollista tarvittaessa. Emme myöskään seuraa työaikaasi vaan luotamme työntekijöihimme ja heidän itsenäiseen päätöksentekoonsa työajan käytön suhteen. Työsi tueksi käytettävissäsi on myös markkinointitiimi, joka luo viestinnän työkaluja markkinoillemme ja kehittää brändiämme.

Hakijalta odotetaan:

-Teknistä orientoituneisuutta, kiinnostusta BEVIn ratkaisuja sekä uuden oppimista kohtaan
-Proaktiivista ja palveluhenkistä työskentelyotetta
-Innostusta myyntityötä ja erilaisten ihmisten kanssa toimimista kohtaan
-Perustason tietoteknistä osaamista, esimerkiksi Excelin ja PowerPointin käytöstä
-Hyvää suomen ja englannin kielen taitoa
-Matkustusvalmiutta ja B-ajokorttia

Lisäksi eduksi katsotaan:

-Relevantti koulutustausta esimerkiksi sähkö-, automaatio tai konetekniikka-alalta
-Kokemus myyntityöstä ja erityisesti teknisestä myynnistä
-Kokemus sähkö-, teollisuus-, tai automaatioalalta
-ERP tai CRM-osaaminen
-Ruotsin kielen taito

Tarjoamme sinulle:

-Kiinnostavan ja vastuuta tarjoavan työn pienessä organisaatiossa, jossa joustavuus ja tiimin tukeminen on tärkeää
-Tilaa kasvaa ja kehittyä niin työtehtävissäsi kuin BEVIn sisälläkin
-Tehtävän, jossa pääset työskentelemään kansainvälisten sidosryhmien kanssa
-Mahdollisuuden päästä osaksi suurempaa Addtech-konsernia, jossa sinua rohkaistaan kasvamaan. -Addtechin kautta pääset hyötymään myös esimerkiksi Addtech Business Schoolin tarjonnasta.
-Osaavat kollegat ympärillesi, joilta voit oppia paljon arvokasta tuote- ja sovellustietoutta
-Kiinteän kuukausipalkan sekä bonusjärjestelmän pohjautuen niin omaan kuin koko yhtiön suoriutumiseen

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme BEVI Finlandin palvelukseen.

Kiinnostuitko?

Hyvä! Lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään 24.1. mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://emp.jobylon.com/applications/jobs/166468/create/. Haethan tehtävään mahdollisimman pian, sillä saatamme edetä prosessissa potentiaalisimpien hakijoiden kanssa jo hakuaikana. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

BEVIstä yrityksenä voit lukea lisää osoitteessa: https://www.bevi.fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Anni Nurmi (puh. +358 50 304 2987, anni.nurmi(ät)atalent.fi).

Yrityskuvaus:
Vuonna 1931 perustettu BEVI on yksi Pohjoismaiden suurimmista sähkökäyttöjen ja sähkön tuotannon yrityksistä. Tarjoamme kattavan valikoiman sähkömoottoreita, vaihteita, tehoelektroniikkaa, käämintätarvikkeita ja käynnistyslaitteita sekä suoritamme huoltopalveluita sähkökoneisiin 20 tonnin painoon asti. Sähkömoottorit ovat toimintamme ydin ja olemme tuotekehityksen ja energiatehokkaiden sähkökäyttöjen laadun edelläkävijöitä.

BEVI toimii Ruotsissa, Tanskassa, Norjassa, Suomessa, Kiinassa sekä Intiassa ja työllistää yhteensä noin 90 työntekijää. BEVI on myös osa Addtechia, ruotsalaista julkisesti noteerattua teknologiakaupan konsernia, jossa työskentelee puolestaan noin 3 000 työntekijää.

https://youtu.be/EfY9b_YktGw
Www

https://www.bevi.fi/

Jaa ilmoitus