Opiskelijatöihin.fi

Real Albert Promotion

Työn luonne
Kesätyö

Työn kesto
3 - 6 kk

Työ alkaa
28.4 tai sovittaessa

Palkkaus

Haku päättyy
12.2.2023

Työpaikan lähiosoite
Vanhankallionkatu 70840, Kuopio

Lisätietoja antaa
Allu Koskinen 0503593990

Kesätyöntekijä: Cafe Väinö, Cafe Sillan Alla, Kesäkioski ja pelinvetäjiä

Työtehtävän kuvaus Cafe Väinö toimii idyllisen Väinölänniemen uimarannan kupeessa. Cafe Väinöllä myydään mm. jäätelöä, virvokkeita, karkkeja ja pikkusuolaista, sekä Väinöllä on myös anniskeluoikeudet. Cafe Väinön ohessa toimii rannalla oleva kesäkioski, josta saa kätevästi herkut rantapäivään. Merkittävänä osana kahvilan ja kioskin toimintaa on vuokraustoiminta. Vuokrattavana on mm. SUP-lautoja, kanootteja ja uimaleluja.

Cafe Sillan Alla saapuu taas tänä kesänä Keilankannan Kanavan äärelle täydentämään alueen palvelukokonaisuutta. Cafe Sillan Alla on Kuopion Saaristokaupungissa, Siltavahdin sillan alle tuleva idyllinen kesäravintola-kahvila. Palveluiltaan Cafe Sillan Alla on hyvin samanlainen kuin Cafe Väinö, pois lukien vuokraustoiminta.

Kuopion Kuplafutis tarjoaa ilmatäytteisen kuplan sisällä pelattavaa jalkapalloa. Kuplafutis on supersuosittu muoto yhdistää jalkapallo ja hauskanpito. Kuplafutis otteluita pelataan kesällä nurmikentillä. Kuplafutispelaajina vierailee erilaisia ryhmiä esim. polttari- tai työporukat.

Työnkuvaus:

Cafe Väinön ja Cafe Sillan Alla myyjän työnkuvaan kuuluu asiakaspalvelu, alkoholijuomien anniskelu, siisteyden ja järjestyksen ylläpito sekä muut päivittäiset toimet. Lisäksi Cafe Väinön myyjän työtehtäviin lukeutuvat myös vuokrauskaluston huoltoa sekä festivaalityöntekijän tehtävät alueen tapahtumien aikana.

Cafe Väinön Kesäkioskilla myyjän työtehtävät ovat hyvin samanlaiset kuin Cafe Väinössä, pois lukien alkoholin anniskelu. Kesäkioskilla ei ole anniskeluoikeuksia, joten anniskelupassi ei ole välttämätön. Kesäkioskin ja Cafe Väinön myyjät työskentelevät tiiviisti yhteistyössä ja avustavat toisiaan tarvittaessa.

Kuopion Kuplafutis pelinvetäjänä tehtäviisi kuuluu pelivälineistä huolehtiminen, pelinkulun opastaminen ryhmälle sekä asiakaspalvelu. Työssä toimitaan itsenäisesti. Tätä työtä voi tehdä myös kahvila- tai kioskimyyjän työtehtävien lisäksi.
Www

https://realalbertpromotion.fi/kesatyonhaku-2023-on-nyt-auki/

Jaa ilmoitus