Opiskelijatöihin.fi

Total Henkilöstöpalvelut

Työn luonne
Harjoittelu

Työn kesto
3 - 6 kk

Työ alkaa
sopimuksen mukaan

Palkkaus
sopimuksen mukaan

Haku päättyy
8.2.2023

Työpaikan lähiosoite
Puijonkatu 45 70300, Kuopio

Lisätietoja antaa
Timo Suhonen puh. 0400552675

HR-Harjoittelija

Työtehtävän kuvaus Oletko sinä meidän uusi TOTAALISEN loistava harjoittelija?


Total-Henkilöstöpalvelut hakee Kuopion toimipisteelle HENKILÖSTÖKONSULTTI-HARJOITTELIJAA.


Meillä pääset työskentelemään monipuolisesti henkilöstöpalvelualan tehtävissä yhdessä tiimimme kanssa. Pääset toteuttamaan koko rekrytointiprosessin vaiheet alusta loppuun sekä tukemaan työntekijöitämme heidän työsuhteen kaikissa vaiheissa. Käytännössä tämä tarkoittaa työpaikkailmoitusten kirjoittamista, hakijoiden haastattelemista, työsopimusten laadintaa, palkkahallintoa sekä tukemaan työntekijöidemme uran kehitystä. Saat osallistua myös yrityksemme markkinoinnin suunnitteluun ja toteutukseen. Myynnin puolella pääset tekemään avustavia työtehtäviä. Saat toimia asiakkaidemme kanssa yhteistyössä ja olla viemässä prosessia eteenpäin aina rekrytointitoimeksiantoon asti. Haluamme, että harjoittelijamme tuntee olonsa tasavertaiseksi tiimin jäseneksi, meille et tule tekemään hanttihommia!



Mitä toivomme Sinulta?

Harjoittelijalta toivoimme aitoa kiinnostusta HR-alaa kohtaan ja omatoimista työskentelyasennetta. Hallitset perus Office-työkalujen käytön sekä omaat näppärät tietotekniset taidot. Hakemamme harjoittelijan luonteenpirteitä kuvaisivat sanat reipas, avoin ja sosiaalinen tiimipelaaja. Toivomme hakijalta myös oma-aloitteellista työotetta.

Harjoittelun ajankohdan voimme sopia juuri sinun tilanteeseesi sopivaksi. Meillä työaikasi sijoittuvat mukavasti arkipäiville 8-16 välille. Harjoittelu on palkaton. Toivomme, että voisit suorittaa meillä pidemmän harjoittelujakson 5-6kk. Ymmärrämme, jos sinulla on vielä joitain kursseja käytävänä, mutta voit sovittaa ne yhteen harjoittelun kanssa. Harjoittelujakson päätyttyä sinulla voi olla mahdollisuus työllistyä Total-Henkilöstöpalveluille.



Mikäli kiinnostuit voit laittaa hakemuksen joko nettisivuillamme tai osoitteeseen: timo@totalhenkilostopalvelut.fi

Lisätietoja voit tarvittaessa kysyä Timolta puh. 0400 552675.
Www

https://totalhenkilostopalvelut.fi/

Jaa ilmoitus